- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.301
Bugün boş kaldıkça hep internetten, sanal marletlerden fiyat baktım.Mutfak masrafi 2 katina cikti.
Ama keyfî giderler azaldı tâbi.
Bu arada stoklari da azalttik.
Ben makinaların hepsini A enerji sınıfı aldım bence bunun da etkisi var diye düşünüyorumSenin makine yenidir abla benimki7 kg hemen doluyor
kahvemsim wc kağıdını kolluyorum ben de bi tane kaldı yedek 34.90 en dusuk,solo 32li parfumluyu 29.90 a alıyodum hep.Bugün boş kaldıkça hep internetten, sanal marletlerden fiyat baktım.
Wc kağıtları ne olmuş öyle
Bulaşık makinası tableti en son aldığımda 50 kurustu tanesi.
Herşeye nasıl zam gelmiş öyle.
Stokları iyiki yapmışız
Uygun gördüğümüz gibi alip stoklamak lâzım yine cnm bir iki.Bugün boş kaldıkça hep internetten, sanal marletlerden fiyat baktım.
Wc kağıtları ne olmuş öyle
Bulaşık makinası tableti en son aldığımda 50 kurustu tanesi.
Herşeye nasıl zam gelmiş öyle.
Stokları iyiki yapmışız
Ben makinemi alirken hepsi 5,5luktuBen makinaların hepsini A enerji sınıfı aldım bence bunun da etkisi var diye düşünüyorum
Çamaşır makinası 9 kg lık anca doluyor
10 12 kg lık bosch makina olsaydı almak istiyordum
Benim tuvalet kağıdı da bir yedek kaldı 40li familia 36 tl ye almıştımkahvemsim wc kağıdını kolluyorum ben de bi tane kaldı yedek 34.90 en dusuk,solo 32li parfumluyu 29.90 a alıyodum hep.
En son A101den familia 40 adet olanı 27 ya da 28 kusure almıştım.kahvemsim wc kağıdını kolluyorum ben de bi tane kaldı yedek 34.90 en dusuk,solo 32li parfumluyu 29.90 a alıyodum hep.
Aynen turtisimUygun gördüğümüz gibi alip stoklamak lâzım yine cnm bir iki.
Abla o geçen haftaydi, bugünkü fiyatları ben soylemiyim sen bak istersenKızlar hepsi burada da tuvalet kağıtları fiyatları uygun solo 32 liler 29 tl civarı
Abla internette indirim, kampanya ya da kupon olunca karlı oluyor.Familia gündüz yazdığım havlu kağıt trendyol ve hepsi buradada 24 lü 70 71 tl
A 101 den 16 lik 2 tane alsak 32 adeti 50 tl ye geliyor
Şimdi gördüm bu fiyatı canımAbla o geçen haftaydi, bugünkü fiyatları ben soylemiyim sen bak istersen
Şimdi gördüm bu fiyatı canım
Nisan ayından hiçbirimiz birşey anlamadık bence.Oku oku bitiremedimFaturalar konuşulmuş bizim su faturamız yarıya düşmüş çok saçma bir biçimde normalden çok fazla kullandık, 28 lira gelmiş şaka gibi Doğalgaz da 100 gelmiş o da ayrı konu hiç kombi çalışmadı, bu da çok gelmiş bence Mutfak masrafı geçen ay çoktu ama bu ara pek yok her şey stoklu. Yine de burada her şeyin fiyatı artıyor diye okuduğum için uygun fiyatlı gördüklerimi alıyorum.
Zaman nasıl geçiyor çözemiyorum, sanki nisan ayı da hayatımda hiç olmamış gibi.. Acaba zamanımı çok mu boşa harcıyorum diye sorguladım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?