Kızlar A101 e gittim ve bahsettiğiniz torkunun tereyağında n 3 kilo aldım. Buzluga attim. Hic tereyagim kalmamisti iyi oldu. Burada yazan arkadaş kimse teşekkürler tereyağı güzelmiş.
Ahirin kadar peyniri de indirimliydi 2 paket de yani toplam 4kg aldım.
10 TL ustu alışveriş yapınca Vernel ve Tursil indirimliydi onlardan da stok için aldım. Tursilin fiyatı 1680ml 9 TL ye geldi 2 tane aldım.

Şekli internetteki gibi olmadı ama tadını beğendim.
Biraz da lavaş gibi ince pişirdim.
Sırada tambugdaylar var
Ellerine sağlık K kahvemsi mutluluk biz de hamburger köftesi yapıyoruz buzluğa da koyacağım. Ayni hamburger gibi olacak inşallah. Kavanoz kapağını kalıp olarak kullandık.

Selam kızlar
Akşam menüm
Domates çorbası
Tavuk tandır (youtube da gördüm ilk deneyeceğim, tencerede)
Şehriye pilavı
Hazır baklava (uzun süredir dışardan yemiyoruz, kızım istedi)
Çok ama çok kısık ateşe koy ilk havası çıktıktan sonra
Çok güzel oluyor

Bereketli olsun canım

Ellerine sağlık K kahvemsi mutluluk biz de hamburger köftesi yapıyoruz buzluğa da koyacağım. Ayni hamburger gibi olacak inşallah. Kavanoz kapağını kalıp olarak kullandık.
Sağol canim, senin de ellerine saglik
Kavanoz kapağı iyi fikir, ben saklama kabının plastik kapağıyla yapıyorum yuvarlak

Yarın yetisebilirsem A101den vipahmet mopu ve terayagi almak istiyorum ben de.
Tursil ve vermeli de alırım, stokda dursun

Yaa kardeşimin bimde tanıdığı varmış rondo ve tava ayirtmistim tefalin
Kardeşim anneler günü hediyesi ariyoduk eşimle dedi diye para almadi çok mutlu oldum sagolsunlar
Güle güle kullan canım,
Sabah marketlerin açılmasını bekleyemedim, eşim gedikten sonra gideceğiz alışverişe kaldiysa tefalin tavasini alirim.

Ben tam olarak anlamadım ne olmuş?
ben bimden tefal tava ve rondo alacaktım. Kardeşimin bi arkadaşı bimde çalışıyormuş. Ayırmış bana. Sonrada gidip almış ve hediye etti bana anneler günü icin kardeşim
Ziraat makas i 5 tl yapti
halkbankasi da aynı.
Şekli internetteki gibi olmadı ama tadını beğendim.
Biraz da lavaş gibi ince pişirdim.
Sırada tambugdaylar var
Eline sağlık canim

Şimdi anladım
Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım

Güle güle kullan canım,
Sabah marketlerin açılmasını bekleyemedim, eşim gedikten sonra gideceğiz alışverişe kaldiysa tefalin tavasini alirim.
teşekkür ederim canim. Saat 9 buçuk gibi gitigimde hiç tava yoktu. Arkadaşımda eşine döküm tava aldırmış bi tanede bana almış sağolsun 60 tl ona havale ettim. Çok beğendim döküm tava çok ağır bisey

Sağol canım, tefalin tavalarindan çok memnunum
Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…