cok sevındım canım sana da böyle yakısırdı zaten

Mesaiden sonra yattı.. yattı yatacak derken 5 tl yükseldi bile. Yarın öğleden sonra belki alirim. Ben öyle 1 yıl falan beklemeyebilirim altin da o yuzden almak içime bu ara sinmiyor. Siz de mi öğretmendiniz
Evet ben de öğretmenim. Benim 1 yıl içinde planım yok, sağlıktan bir şey çıkmazsa bozdurmam ama pandemi bitince düşer diye korktuğum için alamıyorum.

Evet ben de öğretmenim. Benim 1 yıl içinde planım yok, sağlıktan bir şey çıkmazsa bozdurmam ama pandemi bitince düşer diye korktuğum için alamıyorum.
Ben de düşer diye bekliyorum..Ama kestirmek mümkün değil siz nerde görev yapiyorsunuz ne öğretmenisiniz...
Yine de aklimda kalmasın diyw 1 gr alabilir8m.
Ne doğru soyledin ek dersle 2 3 gr bile zor artik

Ben de düşer diye bekliyorum..Ama kestirmek mümkün değil siz nerde görev yapiyorsunuz ne öğretmenisiniz...
Yine de aklimda kalmasın diyw 1 gr alabilir8m.
Ne doğru soyledin ek dersle 2 3 gr bile zor artik
Ankara’da görev yapıyorum, sınıf öğretmeniyim. Siz de sınıf öğretmenisiniz sanırım. Uzun zamandır takip ediyorum sizi, hatta bağ evinde olduğunuz dönem ben etiketlemiştim sizi :) çok çalışkan ve tutumlu buluyorum sizi maşallah feyz alıyorum her konuda buradan ve sizden.

cok sevındım canım sana da böyle yakısırdı zaten
Ben de çok sevindim.
Gidemeyecegiz diye için çok buruktu ne yalan söyleyeyim. Ama toplu taşıma ile dört vesait değiştirerek gitmek de panik atak geçirmek demekti.
Allah razı olsun eşim herşeyi benden önce düşünmüş.

Çok sevindim senin adına canim

Enisteye kocaman bir bravo

gece gece sinirim bozuldu elim ayagım tıtrıyor
üstteki gerizekalı her gece 1.5-2 de banyo temızlemeye baslıyo tangır tungur 4 senedir aynı ya
ben de alttan vurdum söylendim gece 3 bu ne böyle falan diye. actı agzını yumdu gozunu hakaretler havada ucustu ev zaten teneke her sey duyuluyor.
polıs cagırıp attırcakmıs benı ruh hastası. ev sahıbımız bizle aynı sıkayetlerle kendı evını bırakıp gıtmıs böyle bi insan bizi attıracakmıs.
o saydıkca ben de saydım biraz ama asagı ses gıdecek dıye ıyıce devam ettırmedım
lanet olsun böyle komsuya hayırlısıyla kurtulsak surdan ya

Gerçekten çok üzücü bir durum

Bence sen çağır polis,zabıta, terbiyesize bak ya.Millet ruh hastası oldu iyice.Keşke telefonunada kaydetseydin hakaretlerini filan.Bence şikayet et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…