- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.701
cok sevındım canım sana da böyle yakısırdı zatenKızlar ya çok sevinçliyim, hemen sizinle paylaşmak istedim.
Yarın kardeşimin nikahı var gidemeyecegiz diye düşünüyordum hep.
Eşimde de bende de işyerleri kapalı olduğu için araç yok, uzun yol bu şartlarda toplu taşıma kullanamamam çok tedirginim.
Akşam iftardan sonra eşim gel saclarini boyayalım dedi.
Gerek yok falan dedim.
Bakımsız görümce derler dedi.
Arac kiralamış, organizasyonu yapmış.
Gelinle damadı da biz alicakmişsiz.
Yani ilk ve tek resmi görümce olma merasiminde bulunacağım
Evet ben de öğretmenim. Benim 1 yıl içinde planım yok, sağlıktan bir şey çıkmazsa bozdurmam ama pandemi bitince düşer diye korktuğum için alamıyorum.Mesaiden sonra yattı.. yattı yatacak derken 5 tl yükseldi bile. Yarın öğleden sonra belki alirim. Ben öyle 1 yıl falan beklemeyebilirim altin da o yuzden almak içime bu ara sinmiyor. Siz de mi öğretmendiniz
Ben de düşer diye bekliyorum..Ama kestirmek mümkün değil siz nerde görev yapiyorsunuz ne öğretmenisiniz...Evet ben de öğretmenim. Benim 1 yıl içinde planım yok, sağlıktan bir şey çıkmazsa bozdurmam ama pandemi bitince düşer diye korktuğum için alamıyorum.
Ankara’da görev yapıyorum, sınıf öğretmeniyim. Siz de sınıf öğretmenisiniz sanırım. Uzun zamandır takip ediyorum sizi, hatta bağ evinde olduğunuz dönem ben etiketlemiştim sizi :) çok çalışkan ve tutumlu buluyorum sizi maşallahBen de düşer diye bekliyorum..Ama kestirmek mümkün değil siz nerde görev yapiyorsunuz ne öğretmenisiniz...
Yine de aklimda kalmasın diyw 1 gr alabilir8m.
Ne doğru soyledin ek dersle 2 3 gr bile zor artik
Amin Allah razi olsuntr_lelli gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsü n bebeginiz
Ben de çok sevindim.cok sevındım canım sana da böyle yakısırdı zaten
Tamam canım en iyisi yarin gidip alayımiyiniyetli A101 online satışında arada oluyor, instada satanlar var ama bugün gelen yedekler fiyat olarak uygundu.
Yakınında varsa yine bak istersen
Senin adına çok sevindim canım2,5 ay sonra ailemi göreceğim
Çok sevindim senin adına canimKızlar ya çok sevinçliyim, hemen sizinle paylaşmak istedim.
Yarın kardeşimin nikahı var gidemeyecegiz diye düşünüyordum hep.
Eşimde de bende de işyerleri kapalı olduğu için araç yok, uzun yol bu şartlarda toplu taşıma kullanamamam çok tedirginim.
Akşam iftardan sonra eşim gel saclarini boyayalım dedi.
Gerek yok falan dedim.
Bakımsız görümce derler dedi.
Arac kiralamış, organizasyonu yapmış.
Gelinle damadı da biz alicakmişsiz.
Yani ilk ve tek resmi görümce olma merasiminde bulunacağım
Enisteye kocaman bir bravoBen de çok sevindim.
Gidemeyecegiz diye için çok buruktu ne yalan söyleyeyim. Ama toplu taşıma ile dört vesait değiştirerek gitmek de panik atak geçirmek demekti.
Allah razı olsun eşim herşeyi benden önce düşünmüş.
Bide bunlari yapipda kilo veriyorsunEki Görüntüle 2631672 Eki Görüntüle 2631673 Eki Görüntüle 2631674
Ben güllacı cevizli seviyorum
Bol sütlü 1 litre + 1sb süt yani 1250 ml süt
1.5 sb şeker
2 vanilya
Ara kat ve en üst kata ceviz
6 yaprak güllaç
Bide bunlari yapipda kilo veriyorsun
Kendimi kanepeden atasim var
iste o bende olmuyor öyleÖlçülü yemeye çalışıyorum
Ben yemekten ziyade yedirmek için yapıyorum bunları
Gerçekten çok üzücü bir durumgece gece sinirim bozuldu elim ayagım tıtrıyor
üstteki gerizekalı her gece 1.5-2 de banyo temızlemeye baslıyo tangır tungur 4 senedir aynı ya
ben de alttan vurdum söylendim gece 3 bu ne böyle falan diye. actı agzını yumdu gozunu hakaretler havada ucustu ev zaten teneke her sey duyuluyor.
polıs cagırıp attırcakmıs benı ruh hastası. ev sahıbımız bizle aynı sıkayetlerle kendı evını bırakıp gıtmıs böyle bi insan bizi attıracakmıs.
o saydıkca ben de saydım biraz ama asagı ses gıdecek dıye ıyıce devam ettırmedım
lanet olsun böyle komsuya hayırlısıyla kurtulsak surdan ya
Bence sen çağır polis,zabıta, terbiyesize bak ya.Millet ruh hastası oldu iyice.Keşke telefonunada kaydetseydin hakaretlerini filan.Bence şikayet et canım.gece gece sinirim bozuldu elim ayagım tıtrıyor
üstteki gerizekalı her gece 1.5-2 de banyo temızlemeye baslıyo tangır tungur 4 senedir aynı ya
ben de alttan vurdum söylendim gece 3 bu ne böyle falan diye. actı agzını yumdu gozunu hakaretler havada ucustu ev zaten teneke her sey duyuluyor.
polıs cagırıp attırcakmıs benı ruh hastası. ev sahıbımız bizle aynı sıkayetlerle kendı evını bırakıp gıtmıs böyle bi insan bizi attıracakmıs.
o saydıkca ben de saydım biraz ama asagı ses gıdecek dıye ıyıce devam ettırmedım
lanet olsun böyle komsuya hayırlısıyla kurtulsak surdan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?