- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.721
4e kadar uyumadım abla 5.5ta da cocuk uyandı oynuyorum ıse gıtcem bide bugun. onlara ayrı sınırlendım kendıme ayrı kızdım. sevıyesız insanlarla tartısmak zorunda kalıyorum. oturdum agladım hırsımdan.halbuki banyo temızlıyordu eminim yani pesıne yada oncesınde dus alır almaz benı ılgılendırmez bas bas bagırdı banyomuza bıle karısıyo dıye benı hatalı konuma düşürdü her gece yaptıgı temızlık ustune hem de.Gerçekten çok üzücü bir durum
ben hatalıymısım gıbı dua et polıs cagırmadıgıma vs neler saydı.eşi ayrı kafadan hasta. aman erkek kavgası olmasın dıye sustum sustum bıdahakıne dedım esıme sen cagır polısı. ınsAllah bi an evvel Allah hayırlı kapı acılır bızeBence sen çağır polis,zabıta, terbiyesize bak ya.Millet ruh hastası oldu iyice.Keşke telefonunada kaydetseydin hakaretlerini filan.Bence şikayet et canım.
Canimm çok sevindimKızlar ya çok sevinçliyim, hemen sizinle paylaşmak istedim.
Yarın kardeşimin nikahı var gidemeyecegiz diye düşünüyordum hep.
Eşimde de bende de işyerleri kapalı olduğu için araç yok, uzun yol bu şartlarda toplu taşıma kullanamamam çok tedirginim.
Akşam iftardan sonra eşim gel saclarini boyayalım dedi.
Gerek yok falan dedim.
Bakımsız görümce derler dedi.
Arac kiralamış, organizasyonu yapmış.
Gelinle damadı da biz alicakmişsiz.
Yani ilk ve tek resmi görümce olma merasiminde bulunacağım
Canimm çok sevindim
Nasil unutulmaz bir ani kalacak size ,eniste bey ne ince düşünmüş
Teşekkür ederim eve hatırlıyorum sizi ama tanışmak bugüne nasip oldu...Insallah hepimiz hem tutumlu hem de dilediğimiz şeylere sahip oluruz..Ankara’da görev yapıyorum, sınıf öğretmeniyim. Siz de sınıf öğretmenisiniz sanırım. Uzun zamandır takip ediyorum sizi, hatta bağ evinde olduğunuz dönem ben etiketlemiştim sizi :) çok çalışkan ve tutumlu buluyorum sizi maşallahfeyz alıyorum her konuda buradan ve sizden.
Evet aslında ilk hedefim ev almak, kiram bence çok yüksek, ama kredi çekmeyi göze alamıyoruz. Bebek vs olursa eşim tek başına ödeyemez krediyi. O yüzden birikim yapmam gerek oldukça. Arabamız da yok, bu süreçte arabanın çok önemli olduğunu anladım. Korona biter bitmez (biterse inş) elimdeki birikimle araba alıp, almama konusunda gidip geliyorum.Teşekkür ederim eve hatırlıyorum sizi ama tanışmak bugüne nasip oldu...Insallah hepimiz hem tutumlu hem de dilediğimiz şeylere sahip oluruz..
Ankara yi cok severim...
Insallah guzel birikimlerin olur
Hedefin var mi şunu alsam yapsam seklinde
Tabiki araba onemli ama bebek falan yokken olmasa da olur sanki...Evet aslında ilk hedefim ev almak, kiram bence çok yüksek, ama kredi çekmeyi göze alamıyoruz. Bebek vs olursa eşim tek başına ödeyemez krediyi. O yüzden birikim yapmam gerek oldukça. Arabamız da yok, bu süreçte arabanın çok önemli olduğunu anladım. Korona biter bitmez (biterse inş) elimdeki birikimle araba alıp, almama konusunda gidip geliyorum.
Çok hesap yaptık, hesaplattık, ama kredi ödemesi çok çıkıyor. Benim eşim de özel şirkette ne olacağı belirsiz onlarda. 2 yıl içinde bu 4. İşi. Maaşı da oldukça düşük. Bu semtten ayrılmak istemiyoruz hem anneme yakın hem de ikimizin işinin tam ortası. Malesef içi dökük olan ama ailece yaşanabilecek evler 350-400 den başlıyor. Eğer içi de yapılı olsun derseniz 500-800 oranında. Çok birikim yapmalıyım. Bu arada yaş da geçiyor çocuk da istiyoruz. Bilemiyorum hayırlısı...Tabiki araba onemli ama bebek falan yokken olmasa da olur sanki...
Mesela biz araba alsaydık ilk olarak bu birikimi yapamazdık..Düşündüğünüz evlerim fiyatları nasil o da onemli..
Ben kadrolayım ama esim özel de 1 çocuğum var özele kreşe gitti hep. Ama yine de birikim yapmalıyım diye resmen inat ettim.Simdi alışkanlığa dondu..
Hesap falan yap cnm varsa bir nebze birikim belki ev sahibi olursunuz ne dersin..
amin canım benım gece dua ettim Allahım hayırlısıyla cıkalım diye.çünkü aksam daha da fenalasacaklarını anladım.aynı dılekleri senin için de ben paylasıyorumGünaydın kizlar...
K kahvemsi mutluluk super bir haber hadi başladım hazırlıklar...
kronikuykucu üzüldüm böyle bir durum yaşadığına...Hele haklıyken bu pozisyon daha da kötü... Bak canim hepsi bahane olacak inşallah en kısa zaman da kendi evine sahip olup rahat edeceksin...
Ah guzel günde insallah sana guzel kapılar açılsın
Canim cok pahalıymış gerçekten...Insallah bir cikar yol bulursunuz...Çok hesap yaptık, hesaplattık, ama kredi ödemesi çok çıkıyor. Benim eşim de özel şirkette ne olacağı belirsiz onlarda. 2 yıl içinde bu 4. İşi. Maaşı da oldukça düşük. Bu semtten ayrılmak istemiyoruz hem anneme yakın hem de ikimizin işinin tam ortası. Malesef içi dökük olan ama ailece yaşanabilecek evler 350-400 den başlıyor. Eğer içi de yapılı olsun derseniz 500-800 oranında. Çok birikim yapmalıyım. Bu arada yaş da geçiyor çocuk da istiyoruz. Bilemiyorum hayırlısı...
Sizin ev almanıza çok kaldı mı? Kredi çekmeyi düşünüyor musunuz yoksa tamamını biriktirerek mi alacaksınız?
Canim var bir zamani insallah sabırlı olalimamin canım benım gece dua ettim Allahım hayırlısıyla cıkalım diye.çünkü aksam daha da fenalasacaklarını anladım.aynı dılekleri senin için de ben paylasıyorum
Bu kadar emeğin karşılığı inşallah rabbim sana da bir ev nasip etsin canim ve tabi isteyen herkesenotdefteri2_
Birikimini nasil yapiyorsun bilmiyorum ama ben yeri geldi harçlığından kistim istek olan şeyleri almadim hemen o parayla 0.10 gr bile altin aldim...Damlaya damlaya misali..Bu beni çok motive etti..
Hatta bir ara hem zayıflarım mantığıyla okuldan yürüyerek geldim yol parasini bile hesaba attim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?