- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.741
Rabbim hayirlisindan bir ev versin canım.amin canım benım gece dua ettim Allahım hayırlısıyla cıkalım diye.çünkü aksam daha da fenalasacaklarını anladım.aynı dılekleri senin için de ben paylasıyorum
Geçen yıl 50 bin liralık araç için birevim sistemine dahil olduk 12 ay sonra sıramız geldi bu ay. Geçen sene 50 bine bir sürü araba alabiliyorken şimdi samanlıkta iğne arıyoruz yok yok :))Arabanın kaskosunu yaptırdım
Bütün indirimlerle 981 tl geçen sene bile 1100 tl idi.
Kredi kartına 8 taksitle peşin fiyatına olunca peşin ödeme yapmadım.
Süper menüAkşam menüm
Kuru fasulye
Pilav
Cacık
Güllaç
Oo düşüş hızlanmışMerhaba kızlar, hiç bakamadım, ev düzmeyle meşgulüm, herkes iyidir inşallah ☺
Kızlaaar, tam 1.2 kg vermişim, şişkinlik, ilk hafta olması vs sanırım, çok mutluyum, bu gidişle bayramda ideal kilomda olacağım inşallah
TebriklerSelam hatunlar
200gr gitmiş sadece
71.8
Dün aksamki etliekmegi çok kaçırdım sanirim.
Babyy geliyor desene cnm hayırlısı ile kucağına al inşOy tartıya çıktım çıkmaz olaydım 86 olmuşum. Haftaya bugün baby is comingondan sonra inşallah ibre düşüşe geçer.
Bugün kuru kayısı, kuru üzüm, buğday ıslayacağım yarın aşure yapıp kavanozlayacağım. İçine kuru fasulye nohut koymayacağım gaz yapmaması için. Az şekerli yapıp lohusalıkta tüketmeyi planlıyorum.
Afiyet olsunAkşam menümüzde
Tarhana çorba
Nohut
Kürt köftesi
Baklava
Kızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirdeBu kadar emeğin karşılığı inşallah rabbim sana da bir ev nasip etsin canim ve tabi isteyen herkese
Superr hadi sağlıkla kolay doğum olsun ...Oy tartıya çıktım çıkmaz olaydım 86 olmuşum. Haftaya bugün baby is comingondan sonra inşallah ibre düşüşe geçer.
Bugün kuru kayısı, kuru üzüm, buğday ıslayacağım yarın aşure yapıp kavanozlayacağım. İçine kuru fasulye nohut koymayacağım gaz yapmaması için. Az şekerli yapıp lohusalıkta tüketmeyi planlıyorum.
Çünkü herşey kan bağı demek değil tatlumKızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirde
Rabbim bir an önce gönlünüzdekini, hayırlısıyla versin canımKızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirde
Allah bir omur mutluluk versin kardeşine ve gelininize canım. Hayırlı olsun inşaallah.Selam kizzlar, görümce olup döndüm.
İyiki gitmişiz, çok sevindim. Biz geldiğimiz için herkes de çok mutlu oldu.
Eşimin ayarladığı araç özel minibüstü, gelin arabası gibi elimizden geldiğince de süsledik.
Gelinle damadı da aldık. Valla çok duygulandım, iyiki gittim.
Yalnız sevdiklerini gorup sarilamamak ne kadar da zormuş, neyse 2,5 ay aradan sonra gördüm buna da şükür.
Hayırlı olsun canımSelam kizzlar, görümce olup döndüm.
İyiki gitmişiz, çok sevindim. Biz geldiğimiz için herkes de çok mutlu oldu.
Eşimin ayarladığı araç özel minibüstü, gelin arabası gibi elimizden geldiğince de süsledik.
Gelinle damadı da aldık. Valla çok duygulandım, iyiki gittim.
Yalnız sevdiklerini gorup sarilamamak ne kadar da zormuş, neyse 2,5 ay aradan sonra gördüm buna da şükür.
Hakkında hayırlı neyse o olsun canımKızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?