amin canım benım gece dua ettim Allahım hayırlısıyla cıkalım diye.çünkü aksam daha da fenalasacaklarını anladım.aynı dılekleri senin için de ben paylasıyorum
Rabbim hayirlisindan bir ev versin canım.
Üzüldüm kötü komşuyla uğraşmak zor

Oy tartıya çıktım çıkmaz olaydım 86 olmuşum. Haftaya bugün baby is coming ondan sonra inşallah ibre düşüşe geçer.

Bugün kuru kayısı, kuru üzüm, buğday ıslayacağım yarın aşure yapıp kavanozlayacağım. İçine kuru fasulye nohut koymayacağım gaz yapmaması için. Az şekerli yapıp lohusalıkta tüketmeyi planlıyorum.

Arabanın kaskosunu yaptırdım
Bütün indirimlerle 981 tl geçen sene bile 1100 tl idi.
Kredi kartına 8 taksitle peşin fiyatına olunca peşin ödeme yapmadım.
Geçen yıl 50 bin liralık araç için birevim sistemine dahil olduk 12 ay sonra sıramız geldi bu ay. Geçen sene 50 bine bir sürü araba alabiliyorken şimdi samanlıkta iğne arıyoruz yok yok :))

Napıcaz bilmem, ikinci el piyasası dev bir balon gibi şişirilmişken araba almak da zor, masraflarıyla baş etmek de zor.

Akşam menüm

Kuru fasulye
Pilav
Cacık
Güllaç
Süper menü afiyet olsun abla
Oo düşüş hızlanmış tebrikler
Selam hatunlar
200gr gitmiş sadece
71.8
Dün aksamki etliekmegi çok kaçırdım sanirim.
Tebrikler
Babyy geliyor desene cnm hayırlısı ile kucağına al inş

Bu kadar emeğin karşılığı inşallah rabbim sana da bir ev nasip etsin canim ve tabi isteyen herkese
Kızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirde

Superr hadi sağlıkla kolay doğum olsun ...
Aşure cok guzel bir lezzet bebeğe süt olsun

Kızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirde
Çünkü herşey kan bağı demek değil tatlum
Ben çok seviyorum topigimizdeki dostluğu.
Herkes canı gönülden çünkü içten ve samimi

Selam kizzlar, görümce olup döndüm.
İyiki gitmişiz, çok sevindim. Biz geldiğimiz için herkes de çok mutlu oldu.
Eşimin ayarladığı araç özel minibüstü, gelin arabası gibi elimizden geldiğince de süsledik.
Gelinle damadı da aldık. Valla çok duygulandım, iyiki gittim.
Yalnız sevdiklerini gorup sarilamamak ne kadar da zormuş, neyse 2,5 ay aradan sonra gördüm buna da şükür.

Allah bir omur mutluluk versin kardeşine ve gelininize canım. Hayırlı olsun inşaallah.
Ailene kavusmana sevindim

Hayırlı olsun canım
Senin için de güzel bir moral oldu
Herşey bundan sonra çok daha güzel olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…