- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.841
Çook mutlu oldum, Allah razı olsungünaydın kızlarr
dün gece meryem suresını okudum A Alya_sura88 venotdefteri2_ ilk aklıma gelenler sizlere ve tüm isteyenlere bebek için dua ettim Allah kabul etsın ınsAllah.
bugun ev işi yapacagım hazır esım evde
giyilmeyecek kalınlıktakileri hurca kaldıracagız ayırmıstım kenara
vakumlu hurcları ck sevıyorum ama her seni patlamasından bıktım pahalıda alıyoruz agzına kadarda doldurmuyorum esım de mıadı bu kadar onların ne beklıyosun dıyor. fermuarlı alsam yerim yok vakumlu epey kucuktuyo patlamıs hali bile az yer kaplıyor
Teşekkür ederim canımcım Allah kabul etsin ben de yargıcıdan hasır büyük boy kapaklı kutular almıştım onlara koyuyorum eskiden yer sıkıntım vardı vakumlu poşetlere koyuyordum benimkiler hiç patlamadı hep kullandım vakum kapağı mı defolu acaba? Kolay gelsin şimdiden bakalım yazlıkları şıkır şıkır giyip evden çıkabilecek miyizgünaydın kızlarr
dün gece meryem suresını okudum A Alya_sura88 venotdefteri2_ ilk aklıma gelenler sizlere ve tüm isteyenlere bebek için dua ettim Allah kabul etsın ınsAllah.
bugun ev işi yapacagım hazır esım evde
giyilmeyecek kalınlıktakileri hurca kaldıracagız ayırmıstım kenara
vakumlu hurcları ck sevıyorum ama her seni patlamasından bıktım pahalıda alıyoruz agzına kadarda doldurmuyorum esım de mıadı bu kadar onların ne beklıyosun dıyor. fermuarlı alsam yerim yok vakumlu epey kucuktuyo patlamıs hali bile az yer kaplıyor
O zaman bu kiloya geldiğinde birkaç günlük sıkı detoks alsan bile yeterli olur sanırımBen hep kendim kolo verdim.. Ben deko sorun kilit noktayı kiloyu kıramıyorum..58 de takılı kalıyorum. Derdim bu aslinda.
Ellerine sağlık ablaEki Görüntüle 2632368 Eki Görüntüle 2632369 Eki Görüntüle 2632370
Bugünkü hamur işi etkinliğim de böyle olsun bakalım
Eki Görüntüle 2632368 Eki Görüntüle 2632369 Eki Görüntüle 2632370
Bugünkü hamur işi etkinliğim de böyle olsun bakalım
Nasıl yani canimO zaman bu kiloya geldiğinde birkaç günlük sıkı detoks alsan bile yeterli olur sanırım
Mesela her zaman 3+2 besleniyorsan beslenmeni 2+1 yapabilirsinNasıl yani canim
Soloyu hiç sevmedim hem tuvalet kağıdı hem kağıt havlu inanılmaz.kalitesiz
Anneler daha acımasız eleştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?