günaydın kızlarr
dün gece meryem suresını okudum A Alya_sura88 ve notdefteri2_ ilk aklıma gelenler sizlere ve tüm isteyenlere bebek için dua ettim Allah kabul etsın ınsAllah.
bugun ev işi yapacagım hazır esım evde
giyilmeyecek kalınlıktakileri hurca kaldıracagız ayırmıstım kenara
vakumlu hurcları ck sevıyorum ama her seni patlamasından bıktım pahalıda alıyoruz agzına kadarda doldurmuyorum esım de mıadı bu kadar onların ne beklıyosun dıyor. fermuarlı alsam yerim yok vakumlu epey kucuktuyo patlamıs hali bile az yer kaplıyor

Çook mutlu oldum, Allah razı olsun Allah sizi de sevdiklerinize bağışlasın :)

Teşekkür ederim canımcım Allah kabul etsin ben de yargıcıdan hasır büyük boy kapaklı kutular almıştım onlara koyuyorum eskiden yer sıkıntım vardı vakumlu poşetlere koyuyordum benimkiler hiç patlamadı hep kullandım vakum kapağı mı defolu acaba? Kolay gelsin şimdiden bakalım yazlıkları şıkır şıkır giyip evden çıkabilecek miyiz

Günaydın hanımlar Dün tartılmayı unuttum bu sabah tartıldım 74 tüm 72,9 olmuşum

Dün sebze çorbası yapayım demiştim 1 haftalık olmuş resmen Bugün de yanına bir şey düşünmem lazım.Eşim olmasa bir gün iftar yapmayıp çay yeşil çay kahve üçlüsüyle oruç açasım var İftarda suyla dolduruyorum mideyi bişey içmeye yer kalmıyor

Maşallah, ellerine sağlık canım..,,

Ben diyete başladığım için , pasta, börek, tatlı işini askıya aldım evde yufka arası, cevizli, şerbetli, sarma kadayıf tatlısı var baya, benimkileri idare eder bir süre, zaten bayram öncesi köy evine geçeceğiz, ayarlayabilirsek, çocuklarla stres atarız biraz, sonrasında iş okul başlıyor, biraz enerji depolayalım, inşallah, ben şerbetli tatlı sevmiyorum Allahtan, tadımlık yiyorum sadece çayın yanına

Kayınvalide de kargo göndermiş, gönderme diyoruz ama, duramıyor göndermeden, sağolsun

Nasıl yani canim
Mesela her zaman 3+2 besleniyorsan beslenmeni 2+1 yapabilirsin
Ya da beslenmeni 2 gün sadece sıvı ama tabi orantılı olacak şekilde değiştiren detokslar var.
İnstada birçok diyetisyen paylaşıyor.
Benim diyetisyenim sivi detoksa karşıydı ama uygulayıp guzel sonuç alanlar var

Selam güzeller
Birkaç güne annem gelecek annem gelmeden evde biraz temizlik yapmalıyım kaynanamdan çekinmedim annemden çekindiğim kadar
Bugünki hedef banyoyu dip köşe güzellce temizlemek, iki odanın da camını silmek.
Enerjik hissediyorum

Yemek yapma derdi de yok dünden kaldı bir sürü şey onlar yenir.

Ne biçim birikim topiği hiç kimse altın gonuşmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…