- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.801
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin canımSelam kizzlar, görümce olup döndüm.
İyiki gitmişiz, çok sevindim. Biz geldiğimiz için herkes de çok mutlu oldu.
Eşimin ayarladığı araç özel minibüstü, gelin arabası gibi elimizden geldiğince de süsledik.
Gelinle damadı da aldık. Valla çok duygulandım, iyiki gittim.
Yalnız sevdiklerini gorup sarilamamak ne kadar da zormuş, neyse 2,5 ay aradan sonra gördüm buna da şükür.
Hareket etmelisin hem sıkılaşır hem de zayiflarsin yapabilirsinTebrik ederim bende 69lari bi gorsem insallah
Sagol canim. Daha coklari sizlere de olsun.masAllah canım peşi gür olsun güzel bırıktırmıssın gremsenın tanesi ne kadar suanda kuyumcuda
Yürüyüşe başladım bakalım devamını getirebilirsem insallahHareket etmelisin hem sıkılaşır hem de zayiflarsin yapabilirsin
Ya kim ne yaparsa yapsın zaten ama insanları rahatsız etmeye ne hakları var.Tövbe tövbee.Daha öncede ev sahibi bunların yüzünde gittiğine göre demekki sorunlu yani.4e kadar uyumadım abla 5.5ta da cocuk uyandı oynuyorum ıse gıtcem bide bugun. onlara ayrı sınırlendım kendıme ayrı kızdım. sevıyesız insanlarla tartısmak zorunda kalıyorum. oturdum agladım hırsımdan.halbuki banyo temızlıyordu eminim yani pesıne yada oncesınde dus alır almaz benı ılgılendırmez bas bas bagırdı banyomuza bıle karısıyo dıye benı hatalı konuma düşürdü her gece yaptıgı temızlık ustune hem de.
O sistem nasıl oluyor canım?Hep ismini görüyorum aöa merak ettim.Birde tercih sebebiniz neydi?Geçen yıl 50 bin liralık araç için birevim sistemine dahil olduk 12 ay sonra sıramız geldi bu ay. Geçen sene 50 bine bir sürü araba alabiliyorken şimdi samanlıkta iğne arıyoruz yok yok :))
Napıcaz bilmem, ikinci el piyasası dev bir balon gibi şişirilmişken araba almak da zor, masraflarıyla baş etmek de zor.
Hayırlı olsun :) evlerine geçtilermi yoksa düğünümü bekleyecekler.Anlaştılarmı annenlerleSelam kizzlar, görümce olup döndüm.
İyiki gitmişiz, çok sevindim. Biz geldiğimiz için herkes de çok mutlu oldu.
Eşimin ayarladığı araç özel minibüstü, gelin arabası gibi elimizden geldiğince de süsledik.
Gelinle damadı da aldık. Valla çok duygulandım, iyiki gittim.
Yalnız sevdiklerini gorup sarilamamak ne kadar da zormuş, neyse 2,5 ay aradan sonra gördüm buna da şükür.
Tercih sebebimiz kredi olayından hoşlanmamamızdı. Ama pişman olduk mu evet.O sistem nasıl oluyor canım?Hep ismini görüyorum aöa merak ettim.Birde tercih sebebiniz neydi?
Peki toplamda ne kadae ödeyeceksiniz 50 binlik arabaya?Tercih sebebimiz kredi olayından hoşlanmamamızdı. Ama pişman olduk mu evet.
Sistem gün mantığıyla gruba dahil olan kişilere sırayla kura ile araba parasını veriyor. Biz 3 yıllık vadeyle ödeyelim dedik ama en geç 12’nci ayda arabayı alacağımızın garantisi vardı 12 ay uzak gelmedi bize. Ama araba piyasası öyle coşmuş ki 12 ay sonra 50’ye alacağımız araç 80’e çıkmış abartısız
54 bin küsur ödicez o açıdan iyi. Bir faiz ya da kar payı yok, 4 bin tl çalışma/organizasyon bedeli var.Peki toplamda ne kadae ödeyeceksiniz 50 binlik arabaya?
Ne kadar sürede ödenecekti bu 54000 tl54 bin küsur ödicez o açıdan iyi. Bir faiz ya da kar payı yok, 4 bin tl çalışma/organizasyon bedeli var.
Anladım faiz yada kar payı adı altında faiz54 bin küsur ödicez o açıdan iyi. Bir faiz ya da kar payı yok, 4 bin tl çalışma/organizasyon bedeli var.
Vademiz de iyi abla, 37 ay ama biz birevim, eminevim gibi sistemlerden şikayetçi değiliz 12 ayda müthiş artış gösteren araç fiyatlarından muzdaribiz.Ne kadar sürede ödenecekti bu 54000 tl
Herkesin tercihi farklı tabi, evi o şekilde aldık içimize sinen bir bankadan. (Kuveyt)Anladım faiz yada kar payı adı altında faizolmaması ilginç.Bu devirde kimse kimseye taksitle mal vermez çünkü.Değişik bir sistemmiş.Açıkcası ben güvenmiyorum bu tarz sistemlere.Ödeyebileceğim kadar kredi çekip malı direk almak daha güvenilir geliyor bana.Arabaların fiyatları çok arttı canım malesef.Bu arada alınacak araç sistemde oluyor dimi?Yoksa siz bulup onlaramı söylüyorsunuz
Münihdeyim canim. Ben burda büyüdüm, esimde evliligimiz icin Belcikadan yanima tasindi.Asmin hangi sehirdesin yazmis miydin daha önce unuttum. Ben Berlin'deyim. Ben de 20 sene calistim Türkiyede erken emeklilik hakkim var. Simdi ise keyfen calisiyorum Berlin'de. Cocuklarim cok kucuk onlarla ilgilenmeyi seviyorum. Evleri aldik, yatirimlari yaptik. Biraz da kocam calissin diyorum
Mutlaka herkesin kendi tercihi. Bende bahsettiğiniz bankaların politikalarını incelemiştim zamanında, ama faizden farklı bir şey yapmadıklarını anladığımda en uygun oranı veren bankayı tercih ettim.Tercih edene saygım var, ama benim tercih etmem için diğer bankaların faiz oranından daha uygun şartlarda bir ödeme seçeneği sunmaları lazım.Herkesin tercihi farklı tabi, evi o şekilde aldık içimize sinen bir bankadan. (Kuveyt)
Arabayı biz buluyoruz onlar alacağımız kişiye ya da galeriye ödemeyi yapıyor.
Anladım canımVademiz de iyi abla, 37 ay ama biz birevim, eminevim gibi sistemlerden şikayetçi değiliz 12 ayda müthiş artış gösteren araç fiyatlarından muzdaribiz.
Anladım faiz yada kar payı adı altında faizolmaması ilginç.Bu devirde kimse kimseye taksitle mal vermez çünkü.Değişik bir sistemmiş.Açıkcası ben güvenmiyorum bu tarz sistemlere.Ödeyebileceğim kadar kredi çekip malı direk almak daha güvenilir geliyor bana.Arabaların fiyatları çok arttı canım malesef.Bu arada alınacak araç sistemde oluyor dimi?Yoksa siz bulup onlaramı söylüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?