- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.901
Turtiş evdeyken hergun, bazen günde iki sefer makina çalışıyorÖyle indirimlere ne zaman tekrar denk geliriz artik bilmiyorum
Benimde yarim paketten sonra son paketim 120li uzun süre gider o bana.
Bende annemle babama 8 marttan bu güne sadece iki kez gittim o da 10 15 dk.Benim annemin Evi, bir ön sokakta, binasını görüyorum, 2 aydır iki defa gittim, birinde kapıdan gördüm döndüm, ikincide maskeyle içeri girip 10 dakika kadar oturdum, ben de korkuyorum bulaşır diye, dışarı çıkmıyoruz ama
Paketleri açsak da boş kalan yerini doldururuz cnm.Turtiş evdeyken hergun, bazen günde iki sefer makina çalışıyor
Elimdeki en fazla 3 ay gider
Takibte olacağız mutlaka indiirmler olacak ama o zamanki gibi fiyatlara denk gelmek coooook zor
Haha süperEşim kendine tras makinası aldı, yapabilirsin dimi diye sora sora siparişi onaylaya basti
Yaparım herhalde, olmazsa komple 3 numara olur uzun süre kullanirsin dedim
İftardan önce karşı apartamda balkonda oğlu amcanın saçlarını kesiyordu, pek beceremedi.Haha süper
Bende bugün o kadar ısrar ettim çocuklari ikna etmek için ama edemedim
Şansımı haftaya da deneyeceğim sinbonun makinesi var olur ya yapariz bizde esimle
Süpermişİftardan önce karşı apartamda balkonda oğlu amcanın saçlarını kesiyordu, pek beceremedi.
Teyze aldı eline makinayı bir güzel kesti, biçti.
Valla gördüğüm kadarıyla iyi de oldu.
Eşime diyorum ki ben yapamazsan cagiririz teyzeyi o halleder
Hb'da 100 yikama fairy plus 109 veya 110 tl idi. Yerel bir markette aynisi 130 tl idi...Baska marketlerde nasildir bilmiyorum...Turtiş evdeyken hergun, bazen günde iki sefer makina çalışıyor
Takibte olacağız mutlaka indiirmler olacak ama o zamanki gibi fiyatlara denk gelmek coooook zor
ben de halıları verıcem yıkamaya zaten benımkıler senede 3-4 defa gıdıyor yıprandılar bıle.hepsı acık renk az kırlense yolluyorum vırusten kaldılar bı kac kere sıldım ama sınmedi içime. yollayacaktım bayramdan sonra yenı eve gecerken yollarım dedimBiraz evi topladım, iki gün süpürme ev alıp gidiyor resmen
Yatak odamın halısını da yıkadımkatlaya katlaya dusakabinde fırçaladim, foşur foşur duruladim halı yikamacilarin niye oldugunu şimdi anladım, zormuş ya.
Salon hariç tüm halilarim makinaya giriyor.
Salon halısı da hep halı ortusiyle kullandım sonbahara doğru yikatirim.
Bayrama yakın güzel bir temizlik yapacağım, sonrasında muhtemelen ise döneceğiz aklımda kalmasın.
ben de kestım esımın sacını canım tarıf etti cok zevklıİftardan önce karşı apartamda balkonda oğlu amcanın saçlarını kesiyordu, pek beceremedi.
Teyze aldı eline makinayı bir güzel kesti, biçti.
Valla gördüğüm kadarıyla iyi de oldu.
Eşime diyorum ki ben yapamazsan cagiririz teyzeyi o halleder
günde ıkı sefer cok degılmı kahvemsim hiç elinde yıkamıyomusun yani hiç derken hanı buyuk seyler mi dolduruyor makınayı, buyuk mısafır gelmedıkce hıc ıkı sefer calıstırmadım suanda 4 kişiyiz gunde 1 calısıyor ramazanda hatta 2 gunde 1 oldugu oluyor tek ıftar hazırlıgı ve sonrası bulasıgıTurtiş evdeyken hergun, bazen günde iki sefer makina çalışıyor
Evren mesajini aliyor uykucuben de halıları verıcem yıkamaya zaten benımkıler senede 3-4 defa gıdıyor yıprandılar bıle.hepsı acık renk az kırlense yolluyorum vırusten kaldılar bı kac kere sıldım ama sınmedi içime. yollayacaktım bayramdan sonra yenı eve gecerken yollarım dedimevden haber yok evrene enerji yolluyorum
Ben beceremedim Adamın ensesyi mahvettim durup durup gülüyorum sınır oluyor.ben de kestım esımın sacını canım tarıf etti cok zevklı
Güle güle biriktirBu ayın gün paralarını bazı arkadaşlar gönderdi şimdiden
Normalde ayın 15inde
Bende de günde 1 sefer çalışıyor şimdigünde ıkı sefer cok degılmı kahvemsim hiç elinde yıkamıyomusun yani hiç derken hanı buyuk seyler mi dolduruyor makınayı, buyuk mısafır gelmedıkce hıc ıkı sefer calıstırmadım suanda 4 kişiyiz gunde 1 calısıyor ramazanda hatta 2 gunde 1 oldugu oluyor tek ıftar hazırlıgı ve sonrası bulasıgı
Ben hiç elimde birşey yikamiyorum canım, tavalarim hariç herşeyi atıyorum makinaya.günde ıkı sefer cok degılmı kahvemsim hiç elinde yıkamıyomusun yani hiç derken hanı buyuk seyler mi dolduruyor makınayı, buyuk mısafır gelmedıkce hıc ıkı sefer calıstırmadım suanda 4 kişiyiz gunde 1 calısıyor ramazanda hatta 2 gunde 1 oldugu oluyor tek ıftar hazırlıgı ve sonrası bulasıgı
Şu YouTube olmasa ne yapacaktık acabaSüpermiş
Yaparsin canım youtube da video falan da vardir bakmak lazım.
Abla baktım ama sanki yüksek fiyatlariHb'da 100 yikama fairy plus 109 veya 110 tl idi. Yerel bir markette aynisi 130 tl idi...Baska marketlerde nasildir bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?