Öyle indirimlere ne zaman tekrar denk geliriz artik bilmiyorum
Benimde yarim paketten sonra son paketim 120li uzun süre gider o bana.
Turtiş evdeyken hergun, bazen günde iki sefer makina çalışıyor
Elimdeki en fazla 3 ay gider
Takibte olacağız mutlaka indiirmler olacak ama o zamanki gibi fiyatlara denk gelmek coooook zor

Bende annemle babama 8 marttan bu güne sadece iki kez gittim o da 10 15 dk.
Oysa aracla 10 dk.
Ama ben çalışıyorum dikkat etsek de sonuçta hergün dışarıdayım asla onlari tehlikeye atmak istemem.

Eşim kendine tras makinası aldı, yapabilirsin dimi diye sora sora siparişi onaylaya basti
Yaparım herhalde, olmazsa komple 3 numara olur uzun süre kullanirsin dedim
Haha süper
Bende bugün o kadar ısrar ettim çocuklari ikna etmek için ama edemedim
Şansımı haftaya da deneyeceğim sinbonun makinesi var olur ya yapariz bizde esimle

Bu süreçte ne kadar ozlesek ve yakın bile olsak gidip gelmeyi doğru bulmuyorum.
Belki tasiyiciyiz ve bilmiyoruz kimseyi riske atmamak gerek.
Dün nikahta bir iki karede maske çıkartıldı hepimiz nefesimizi tuttuk resmen.
Annem çok ısrar etti gel iki gün kalin, pazartesi baban bırakır diye. Ama geçen hafta ve önceki hafta şirkete gittim, devlet dairesine gittim. Bir sürü yabancı insanla muhattap oldum. Siperlik, maske, eldiven tum onlemlerimi aldım ama emin olamam ki. İstemeye istemeye döndüm evime.

Haha süper
Bende bugün o kadar ısrar ettim çocuklari ikna etmek için ama edemedim
Şansımı haftaya da deneyeceğim sinbonun makinesi var olur ya yapariz bizde esimle
İftardan önce karşı apartamda balkonda oğlu amcanın saçlarını kesiyordu, pek beceremedi.
Teyze aldı eline makinayı bir güzel kesti, biçti.
Valla gördüğüm kadarıyla iyi de oldu.
Eşime diyorum ki ben yapamazsan cagiririz teyzeyi o halleder

Süpermiş
Yaparsin canım youtube da video falan da vardir bakmak lazım.

Takibte olacağız mutlaka indiirmler olacak ama o zamanki gibi fiyatlara denk gelmek coooook zor
Hb'da 100 yikama fairy plus 109 veya 110 tl idi. Yerel bir markette aynisi 130 tl idi...Baska marketlerde nasildir bilmiyorum...

ben de halıları verıcem yıkamaya zaten benımkıler senede 3-4 defa gıdıyor yıprandılar bıle.hepsı acık renk az kırlense yolluyorum vırusten kaldılar bı kac kere sıldım ama sınmedi içime. yollayacaktım bayramdan sonra yenı eve gecerken yollarım dedim evden haber yok evrene enerji yolluyorum

ben de kestım esımın sacını canım tarıf etti cok zevklı

günde ıkı sefer cok degılmı kahvemsim hiç elinde yıkamıyomusun yani hiç derken hanı buyuk seyler mi dolduruyor makınayı, buyuk mısafır gelmedıkce hıc ıkı sefer calıstırmadım suanda 4 kişiyiz gunde 1 calısıyor ramazanda hatta 2 gunde 1 oldugu oluyor tek ıftar hazırlıgı ve sonrası bulasıgı

Evren mesajini aliyor uykucu
Boşuna bir şeyi kırk kez söyleyince olur demiyorlar dimi

ben de kestım esımın sacını canım tarıf etti cok zevklı
Ben beceremedim Adamın ensesyi mahvettim durup durup gülüyorum sınır oluyor.
Oda akıllanmadı yine verdi makineyi kulak üstünü fazla kaçırdım bana gülecek neden cok

Bende de günde 1 sefer çalışıyor şimdi
Işe giderken 2 güne 1 çalışıyordu sadece aksam yemegi olunca.
Iki kişi nasıl dolduruyonuz K kahvemsi mutluluk

Selam kizlarrr çok özledim siziii benim oğlan bana göz açtırmıyor sağolsun kucak istiyor habire artık etrafı keşfe başladı sırtında diken var koyduğumuz yerde durmuyor kereta napiyosunuz nasıl gidiyorr ay buraya gelince sanki uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gormus gibi oldum su an çok heyecanlı

Ben hiç elimde birşey yikamiyorum canım, tavalarim hariç herşeyi atıyorum makinaya.
Bir de biz içiciyiz, günde beş altı kez çay, bir kez Türk, bir kez neskafe, su, yeeilcay falan derken epey bulaşık çıkıyor.
Ramazanda günde bire düştü makina ama öncesinde bir gün bir diğer gün iki sefer çalıştığı çok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…