Görmek istediğimiz hareketler

Hoşgeldin canım, gözümüz arıyor seni.
Paşa nasıl, diyet nasıl gidiyor

Elde yıkayınca daha çok su gidiyor diye dusunuyorum, benim bulaşık makinası A++ ve su tasarruflu, her çalışmasında 10 litre su kullaniyoe.
Tencere tava yikasam durulasam zaten o kadar gider en az.
Bir de sevmiyorum açıkçası bulaşık yıkamasini, çok özel parçalar dışında herşeyi atıyorum.

Bebeğin kaç aylık
Haftaya da bizim zıpırcan geliyor bakalım bizi ne maceralar bekliyo

File marketin kendi urunu var. Actisoft. Fiyati unuttum ama piyasadakilerin 1/3 u kadardi en son. Henuz kullanmadim, kizim cok memnun ama...Denemek lazim, deterjanlar cok cok pahali...
Yakinimda file market yok ama ben de şokun mintak tabletinden memnun kalan çok duydum, belki denemelik ufak paket ondan alırım.

Hoşgeldin canım, gözümüz arıyor seni.
Paşa nasıl, diyet nasıl gidiyor
Valla sürekli aklıma geliyorsunuz telefonu elime alıyorum ama yazacak fırsat olmuyor igde falan takılıyorum genelde kahvemsim bebişko iyi şükürler olsun büyüyor
Benim diyet bzir aylıktı grup diyeti o bitti bir syda 4.5 kilo verdim ama bir haftadır tam dikkat edemiyorum evde ekmek pide falan yapıyorum yiyorum malesef ama yine baslicam dikkat edicem yani sen nasılsın bittimi senin diyet

Bebeğin kaç aylık
Haftaya da bizim zıpırcan geliyor bakalım bizi ne maceralar bekliyo
Ayy geçmişler olsunn kardess benim bebeğim iki gün sonra tam 3 aylık oluyor teyzesi
Şaka bı yana rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt bebisini

İgde az takıl da bize uğra
Canım ben ideal kiloma geldim, elimden geldiğince korumaya çalışıyorum.
Arada yiyorum arada dengeliyorum öyle gidiyor.
Sen çok iyi vermişsin aslında biraz daha devam etsem ne güzel olur.
Evde yapilani yememek olmuyor ki

Selam altın kızlarYazlık üst almam lazım 4-5 tane.Kart 2 güne kesilir ozaman alırım diye bekliyorum.Acık renk spor ayakkabı istiyorum kot pantolon off düşündükçe eksik buluyorum ama erteleyecegım bu ara para biriktirmem lazım bütün birikim eve gitti.Eşim Doğudan dönünce maaşı düşecek tazmınatı kesiliyor.Ev taşıyacağız tayin bu ay belli olacak inş çok heyecanlıyım.Temmuzdada döner diye tahmin ediyoruz.Yazin masraf çok gider azalacak çocuğun okul başlar kemer sıkmaktan başka çare yok.Koltuk takımı masa konsol sandalye almıştık Temmuz’da taksıdı bitiyor çok şükürArtık yeni gelin gibi yasamak istiyorum.9 yılda 7. Ev tasımam olacak 7yıla yakındır ayrıyoz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır Allahım

9 yılda 7. taşınma mi
Çok yıpratıcı ve yorucu olsa gerek.
Hadi inşallah gönlüne göre olsun tayininiz.
Ne güzel heyecanlar, yeniden ev duzmek.
Sağlıkla, huzurla en önemlisi bir arada oturmak nasip olsun.

Bugun dayimin kiziyla gorustuk. Uzaktan bi akraba var, seker hastasi. Iftardan sonra nerdeyse seker komasina giriyormus. Esi oruc tutma deyince de, paramiz mi var, fidyeyi odeyemem diyormus. Duyunca mideme yumruk yemis gibi oldum. Tam bilgim yok ama, guzel dinimizin bu konuda da bir kolayligi yok mu?

Son düzenleme:
Canım fidye öyle yüksek miktar olmuyor. Diyanet ortalama bir fiyat veriyor kesin miktar değil o. Fidye bir kişinin 1 gündeki harcaması. Kadın oruö tutmayınca günlük ne yiyorsa onu hesap edecek. Maddi durumu iyi olan ben ger gün et yiyorum 50 liradan vrrir. Geçimi sıkıntılı olan 10liradan verir.

Adam issiz, en dusuk fidye 27 tl ve aylik 810 tl tutuyor. Demek ki o kadar zor durumdalar...

9 yılda 7. taşınma mi
Çok yıpratıcı ve yorucu olsa gerek.
Hadi inşallah gönlüne göre olsun tayininiz.
Ne güzel heyecanlar, yeniden ev duzmek.
Sağlıkla, huzurla en önemlisi bir arada oturmak nasip olsun.
Maalesefçocuk 5yasında 3. Okulu bu.Esyaları tayin nereye çıkarsa oraya isteyeceğiz geçen ay aradılar üretim tamamlanmıs.Huzurla mutlulukla saglıkla yaşayalım bundan sonra inşBalıkesir,Malatya ,Sivas,Tokat,Samsun yazdık bakalım nereye atayacaklar.Tercih dışı atmasınlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…