- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.921
Görmek istediğimiz hareketlerben de halıları verıcem yıkamaya zaten benımkıler senede 3-4 defa gıdıyor yıprandılar bıle.hepsı acık renk az kırlense yolluyorum vırusten kaldılar bı kac kere sıldım ama sınmedi içime. yollayacaktım bayramdan sonra yenı eve gecerken yollarım dedimevden haber yok evrene enerji yolluyorum
Hoşgeldin canım, gözümüz arıyor seni.Selam kizlarrr çok özledim siziii benim oğlan bana göz açtırmıyor sağolsunkucak istiyor habire artık etrafı keşfe başladı sırtında diken var koyduğumuz yerde durmuyor kereta napiyosunuz nasıl gidiyorr ay buraya gelince sanki uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gormus gibi oldum su an çok heyecanlı
File marketin kendi urunu var. Actisoft. Fiyati unuttum ama piyasadakilerin 1/3 u kadardi en son. Henuz kullanmadim, kizim cok memnun...Denemek lazim, deterjanlar cok cok pahali...Şu YouTube olmasa ne yapacaktık acaba
Abla baktım ama sanki yüksek fiyatlari
Bebeğin kaç aylıkSelam kizlarrr çok özledim siziii benim oğlan bana göz açtırmıyor sağolsunkucak istiyor habire artık etrafı keşfe başladı sırtında diken var koyduğumuz yerde durmuyor kereta napiyosunuz nasıl gidiyorr ay buraya gelince sanki uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gormus gibi oldum su an çok heyecanlı
Yakinimda file market yok ama ben de şokun mintak tabletinden memnun kalan çok duydum, belki denemelik ufak paket ondan alırım.File marketin kendi urunu var. Actisoft. Fiyati unuttum ama piyasadakilerin 1/3 u kadardi en son. Henuz kullanmadim, kizim cok memnun ama...Denemek lazim, deterjanlar cok cok pahali...
Valla sürekli aklıma geliyorsunuz telefonu elime alıyorum ama yazacak fırsat olmuyor igde falan takılıyorum genelde kahvemsim bebişko iyi şükürler olsun büyüyorHoşgeldin canım, gözümüz arıyor seni.
Paşa nasıl, diyet nasıl gidiyor
Ayy geçmişler olsunn kardessBebeğin kaç aylık
Haftaya da bizim zıpırcan geliyor bakalım bizi ne maceralar bekliyo
İgde az takıl da bize uğraValla sürekli aklıma geliyorsunuz telefonu elime alıyorum ama yazacak fırsat olmuyor igde falan takılıyorum genelde kahvemsim bebişko iyi şükürler olsun büyüyor
Benim diyet bzir aylıktı grup diyeti o bitti bir syda 4.5 kilo verdim ama bir haftadır tam dikkat edemiyorum evde ekmek pide falan yapıyorum yiyorum malesef ama yine baslicam dikkat edicem yani sen nasılsın bittimi senin diyet
Ne çabuk gecti sankiBebeğin kaç aylık
Haftaya da bizim zıpırcan geliyor bakalım bizi ne maceralar bekliyo
Teşekkür ederm cevap verdğnz için. Altına iki hem sarı altın 22 ayar yazmışlar. Hem sonuna yeşil altın yazmışlar. Tereddüt etmiltm o yüzden22 ayar bilezik alin yatırımlik alacaksanuz ayarı önemli. Yeşil olan 22 ayar değildir.
9 yılda 7. taşınma miSelam altın kızlarYazlık üst almam lazım 4-5 tane.Kart 2 güne kesilir ozaman alırım diye bekliyorum.Acık renk spor ayakkabı istiyorum kot pantolon off düşündükçe eksik buluyorum ama erteleyecegım bu ara para biriktirmem lazım bütün birikim eve gitti.Eşim Doğudan dönünce maaşı düşecek tazmınatı kesiliyor.Ev taşıyacağız tayin bu ay belli olacak inş çok heyecanlıyım.Temmuzdada döner diye tahmin ediyoruz.Yazin masraf çok gider azalacak çocuğun okul başlar kemer sıkmaktan başka çare yok.Koltuk takımı masa konsol sandalye almıştık Temmuz’da taksıdı bitiyor çok şükür Artık yeni gelin gibi yasamak istiyorum.9 yılda 7. Ev tasımam olacak 7yıla yakındır ayrıyoz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır Allahım
Canım fidye öyle yüksek miktar olmuyor. Diyanet ortalama bir fiyat veriyor kesin miktar değil o. Fidye bir kişinin 1 gündeki harcaması. Kadın oruö tutmayınca günlük ne yiyorsa onu hesap edecek. Maddi durumu iyi olan ben ger gün et yiyorum 50 liradan vrrir. Geçimi sıkıntılı olan 10liradan verir.Bugun dayimin kiziyla gorustuk. Uzaktan bi akraba var, seker hastasi. Iftardan sonra nerdeyse seker komasina giriyormus. Esi oruc tutma deyince de, paramiz mi var, fidyeyi odeyemem diyormus. Duyunca mideme yumruk yemis gibi oldum.Tam bilgim yok ama, guzel dinimizin bu konuda da bir kolayligi yok mu?
Adam issiz, en dusuk fidye 27 tl ve aylik 810 tl tutuyor. Demek ki o kadar zor durumdalar...Canım fidye öyle yüksek miktar olmuyor. Diyanet ortalama bir fiyat veriyor kesin miktar değil o. Fidye bir kişinin 1 gündeki harcaması. Kadın oruö tutmayınca günlük ne yiyorsa onu hesap edecek. Maddi durumu iyi olan ben ger gün et yiyorum 50 liradan vrrir. Geçimi sıkıntılı olan 10liradan verir.
Maalesef9 yılda 7. taşınma mi
Çok yıpratıcı ve yorucu olsa gerek.
Hadi inşallah gönlüne göre olsun tayininiz.
Ne güzel heyecanlar, yeniden ev duzmek.
Sağlıkla, huzurla en önemlisi bir arada oturmak nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?