Fazla halka karismişsin sanki abla, dikkat et

Evimi de supurdum sildim, alt ve üst kat boş şu an, yan daire de sahura kadar ayakta. Tatlı oyalar onları birşey demezler
Wcyi de cifledim.
Dün hbden sipariş verdiğim fairy deterjan geldi akşam, onu dezenfekte ettim.
Tozları aldım.
Bu kadar oturdum biraz daha takilip sahuru hazırlar öyle yatarım artık.

Keşke senin komşun olaydım. Sömürürdüm seni
Hele Varyemez ablanin komşusu olsaydım hayattan bezdirirdim onu iflas ederdi isyan ederdi

Bende temizlik günü kutsal sali
Pazar adam evde
Pazartesi ise gidiyorum gelince de halim,kalmiyo

Sahura simit ve poaca yaptım yarın niyetlenicem inşallah.
Iftar icinde benimki kebap siparişi vericekmis hayır demedim bi çorba bi gullac oh mis

Hele Varyemez ablanin komşusu olsaydım hayattan bezdirirdim onu iflas ederdi isyan ederdi
Ozrengin ablanın komşusu olmak en iyisi, hergun değişik birşey var
Benim komşum da iyidir, yaşça epey küçükbenden. Çok saygili, hanimefendi ve eli çok lezzetli. Otel mutfaginda çalışıyor, değişik bir sürü şey yapar, yapınca getirir.
Bu ara sanırım pek durumları yok, aklıma geldikçe yaptiklarimdan götürüyorum
Pek evden cikmadiginiz için dış dünyayı unutsam da kısmeti olan gelip buluyor

Evde kaldigimdan beridir hergun temizlik günü bizde
Sana da komşu olunabilir boş gecmiyorsun, her gün hamurisi, tatlı

Evde kaldigimdan beridir hergun temizlik günü bizde
Sana da komşu olunabilir boş gecmiyorsun, her gün hamurisi, tatlı
Evet hergun süpürüp lavabo tuvalet temizliyorum ama haftanın bir gününü genel sil süpür toz al falan yapıyorum.
Benim komsulugum da fena degil tabi. Her yaptığımdan mutlaka kvye iner istisnasiz
2 yakın arkadaşım var bi yaptığımı birine diğer yaptigimda oburune gönderirim. Malum evdekilerde çok yiyo

Etmem tatlım isyan filan etmem herkes hayatta kendine verilen rızkı yer fazlasını değil
Hem evime ancak bereket gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…