- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.021
Fazla halka karismişsin sanki abla, dikkat etBugün annemle babamı ziyaret ettik geri dönüşte mesire yerine gittik
Ormanda yürüyüş yaptık
Oturduk dinlendik muhabbet sohbet derken dayımın hanımı felç geçirmişti
Onu da ziyaret ettik
Kasaba manava markete gittim
Bugün çok faaliyetli bir gün oldu
Keşke senin komşun olaydım. Sömürürdüm seniGece gece kapı çaldı, panikledim once tabi.
Karşı komşum, kendi kendime dedim böreğin kokusu gitti goturmedim ayıp oldu.
Nişasta istemeye gelmiş, tatlıları bitmiş, farketmemis. Pratik muhallebi yapacakmış.
Dedim siz çok kismetlisiniz boşver nişastayı sana trilece vereyim ben. Küçük borcamla yapmıştim zaten yarısını koydum tabağa, biraz da boreklerden paketledim.
İyi oldu, evde kalsa hepsini ben yerdim
Bende temizlik günü kutsal saliEvimi de supurdum sildim, alt ve üst kat boş şu an, yan daire de sahura kadar ayakta. Tatlı oyalar onları birşey demezler
Wcyi de cifledim.
Dün hbden sipariş verdiğim fairy deterjan geldi akşam, onu dezenfekte ettim.
Tozları aldım.
Bu kadar oturdum biraz daha takilip sahuru hazırlar öyle yatarım artık.
Ozrengin ablanın komşusu olmak en iyisi, hergun değişik birşey varKeşke senin komşun olaydım. Sömürürdüm seni
HeleVaryemez ablanin komşusu olsaydım hayattan bezdirirdim onu iflas ederdi isyan ederdi
Evde kaldigimdan beridir hergun temizlik günü bizdeBende temizlik günü kutsal sali
Pazar adam evde
Pazartesi ise gidiyorum gelince de halim,kalmiyo
Sahura simit ve poaca yaptım yarın niyetlenicem inşallah.
Iftar icinde benimki kebap siparişi vericekmis hayır demedim bi çorba bi gullac oh mis
Evet hergun süpürüp lavabo tuvalet temizliyorum ama haftanın bir gününü genel sil süpür toz al falan yapıyorum.Evde kaldigimdan beridir hergun temizlik günü bizde
Sana da komşu olunabilir boş gecmiyorsun, her gün hamurisi, tatlı
Ben hemen hemen hergün böyleyimFazla halka karismişsin sanki abla, dikkat et
Daha motorumuz yeni ısında daaaEline sağlık ama yetti daaa
Etmem tatlım isyan filan etmem herkes hayatta kendine verilen rızkı yer fazlasını değilKeşke senin komşun olaydım. Sömürürdüm seni
HeleVaryemez ablanin komşusu olsaydım hayattan bezdirirdim onu iflas ederdi isyan ederdi
Ellerine sağlık ablacımEki Görüntüle 2633353 Eki Görüntüle 2633354 Eki Görüntüle 2633355 Eki Görüntüle 2633356
Sahur için hazırlıklarım
Bol haşhaşlı katmerlerim
Tavamı da denemiş oldum ve beğendim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?