- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.061
Ben de nerede bu kadın diyordum, meğerse hamur aciyormuşAkşam menüm
Mercimek çorbası var
Kahvaltı sofrası hazırlayacağım
2 tepsi el açması börek yaptım
1 tepsisi pişti bile
Eki Görüntüle 2633716 Eki Görüntüle 2633717 Eki Görüntüle 2633718
Alışmış kudurmuştan beterBen de nerede bu kadın diyordum, meğerse hamur aciyormuş
Çok güzel görünüyor abla, ellerine saglikAlışmış kudurmuştan beter
Ooo menü zenginAkşam menüsünde dünden kalan inegöl köfte de var
Sağolasın canımOoo menü zengin
Afiyet olsun abla
Çok iyi yapmışsın canım.K kahvemsi mutluluk ben de bugün sitede yürüyüşe çıktım kimse yokken oyle iyi geldi ki hava da guzel olunca kemiklerim ısındı...
Ama bu avm olayı hoc hoş olmadi
Keşke tokinin sistemi en baştan sabit taksitle satış olsaAy size harika bi haberim var kızlar hani biz tokiden ev aldık ödüyorduk ya bugün itibari ile tokinin yüzde 20 indiriminden faydalanarak kredi çektik ve yarın borcu kapatıyoruz yani borcumuz artık sabitlendi 6ayda bir zam olayimiz yok veeeee 284bin TL'ye aldığımız ev bize 358 bine gelmiş oldu yani 74 bin tl fazla ödemiş oluyoruz Allah'ım nasip ederde inşallah zorlanmadan öderiz borcumuzu
Şu anki aylık taksidimiz 3240 TL idi 74 ay kalmıştı
Biz taksitleri 3665 olarak sabitledik ve 72 ay odiycez
Zaten Haziran'da en az yüzde 5 zam gelicekti taksit 3400 olcakti ocaktada en az 3600 olcakti bide TOKİ iki ay taksitleri oteleyip diğer 6aya bölmüştü yani biz 6ay boyunca 4400 odicektik öyle bı olayda kalmadıçok şükür
Süper bir haber.Ay size harika bi haberim var kızlar hani biz tokiden ev aldık ödüyorduk ya bugün itibari ile tokinin yüzde 20 indiriminden faydalanarak kredi çektik ve yarın borcu kapatıyoruz yani borcumuz artık sabitlendi 6ayda bir zam olayimiz yok veeeee 284bin TL'ye aldığımız ev bize 358 bine gelmiş oldu yani 74 bin tl fazla ödemiş oluyoruz Allah'ım nasip ederde inşallah zorlanmadan öderiz borcumuzu
Şu anki aylık taksidimiz 3240 TL idi 74 ay kalmıştı
Biz taksitleri 3665 olarak sabitledik ve 72 ay odiycez
Zaten Haziran'da en az yüzde 5 zam gelicekti taksit 3400 olcakti ocaktada en az 3600 olcakti bide TOKİ iki ay taksitleri oteleyip diğer 6aya bölmüştü yani biz 6ay boyunca 4400 odicektik öyle bı olayda kalmadıçok şükür
Maaşallah canımAkşam menüm
Mercimek çorbası var
Kahvaltı sofrası hazırlayacağım
2 tepsi el açması börek yaptım
1 tepsisi pişti bile
Eki Görüntüle 2633716 Eki Görüntüle 2633717 Eki Görüntüle 2633718
Selam canım,Selam kızlar nasilsiniz Gündüz işyerinde okudum sizleri
Tavuklu bezelye, pilav, salata yaptım, magnolya yaptık tatlı olarak da,.
Zekat olayını hallediyorum hızlıca,
50tl ye 2 pantolon aldım kendime, mevsimlik..
Güle güle kullan aldıklarınıSelam kızlar nasilsiniz Gündüz işyerinde okudum sizleri
Tavuklu bezelye, pilav, salata yaptım, magnolya yaptık tatlı olarak da,.
Zekat olayını hallediyorum hızlıca,
50tl ye 2 pantolon aldım kendime, mevsimlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?