- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.041
Küçük bir yerde misiniz? istanbul mu? Merak ettim :)Ben hemen hemen hergün böyleyim
Buradaki bir züccaciyeden 100 tl ye aldımGünaydın
Varyemez abla o tavadan ben de almak istiyorum nereden aldın kaça aldın. Bazlama, katmer, gözleme hatta köfte bile yapılıyo onda boyutu vs çok kullanışlı görünüyor güle güle kullan
Küçük bir ilçedeyimKüçük bir yerde misiniz? istanbul mu? Merak ettim :)
Ben de tarhana yapacağım.Akşam ne yapacağım kararsızım, değişmezse kafamdaki menü;
Tarhana çorba, soğan yahnisi, pilav, sütlaç.
Yasak olurmu cidden yaBugün yeni normal yaşantının ilk günü, bakalım bizi neler bekliyor.
Bugün biraz yürüyüş yapmak istiyorum, yürüyüş alanı kalabalıksa sokak arasında iki tur atar donerim.
Sanırım 4 gün yasak olacak haftasonundan itibaren.
Alışverişi şirkete gideceğim gün yaparım.
Bugün akşam açıklanacak yasak olup olmayacağı ama bilim kurulu üyeleri yapılsın önerisinde bulunmuş diye okudum.Yasak olurmu cidden yaben nedense hemen arkasına bayram olacakya, o yüzden 4 gün yapmazlar diye düşündüm.Ama bayramda kesin olur.Yasaklarda insanımız daha çok panik yapıp sıkıntı yaşattığı için
Aynen bende evdeyim hep.haftada 2 gün işe gidiyorum, işe gittiğim günler hallediyorum bütün alışveriş vs işlerini.Normaldede çok kalabalık yerlere gitmeyi sevmezdim, ama şöyle bir arkadaşlarımla kahve içmeyi filan özledim ne yalan söylim.Birde tatile gidemeyecek olmak beni üzüyoBugün akşam açıklanacak yasak olup olmayacağı ama bilim kurulu üyeleri yapılsın önerisinde bulunmuş diye okudum.
Bayramda da yasak yapılmalı demişler.
Zaten evdeyim benim için değişen birşey olmayacak
Biz çorba olarak hep tarhana yapıyoruz hem seviyoruz sıkılmadık hem hafif ve kolay hem de evde çok var bitmiyor mübarekBen de tarhana yapacağım.
Ama gerisi yok, daha karar veremedim
Biz de tarhana çok severiz, haftada bir mutlaka yapıyorum.Biz çorba olarak hep tarhana yapıyoruz hem seviyoruz sıkılmadık hem hafif ve kolay hem de evde çok var bitmiyor mübarek
Ahhhhh deniz, kumsal, güneş bak ağlayacağım.Aynen bende evdeyim hep.haftada 2 gün işe gidiyorum, işe gittiğim günler hallediyorum bütün alışveriş vs işlerini.Normaldede çok kalabalık yerlere gitmeyi sevmezdim, ama şöyle bir arkadaşlarımla kahve içmeyi filan özledim ne yalan söylim.Birde tatile gidemeyecek olmak beni üzüyoyazlığım olsaydı giderdim.Denizi çok seviyorum ama otele gitmem, ev filanda kiralamam bu sene zor.Neyseki köyde evimiz var bahçeli ona gidip geliyoruz arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?