Buradaki bir züccaciyeden 100 tl ye aldım

Bugün yeni normal yaşantının ilk günü, bakalım bizi neler bekliyor.
Bugün biraz yürüyüş yapmak istiyorum, yürüyüş alanı kalabalıksa sokak arasında iki tur atar donerim.
Sanırım 4 gün yasak olacak haftasonundan itibaren.
Alışverişi şirkete gideceğim gün yaparım.

Yasak olurmu cidden ya ben nedense hemen arkasına bayram olacakya, o yüzden 4 gün yapmazlar diye düşündüm.Ama bayramda kesin olur.Yasaklarda insanımız daha çok panik yapıp sıkıntı yaşattığı için

Bugün akşam açıklanacak yasak olup olmayacağı ama bilim kurulu üyeleri yapılsın önerisinde bulunmuş diye okudum.
Bayramda da yasak yapılmalı demişler.
Zaten evdeyim benim için değişen birşey olmayacak

kuzenım esınden ayrılmıstı kızlar üç tane de cocugu var 2si buyuk buyuk dedıgım lise çağı.okumuyolar calısıyolar kendı de calısıyor. her sene ona verıyoruz fıtreyi bu sene ben baska akrabama verdim. annemle konusurken duydum oglunun ıs yerınde pantolonu yırtılıyomus hep,terzilikten anlar diye yama yaptırıyomus dayıma.o kadar uzuldumki Allah kabul etsin ben de yardım yolladım yenılerini alsın dıye ılaveten esımın artık sık gıymedıgı olmayan gömleklerini montunu falanda koydum kargolayacagız. yatıp kalkıp şükretsek az.

Tünaydın hanımlar eve yeni geldim.
Müdür bayram sonu normale dönelim dedi. Boş okulda napcaksak

Bir iki yere arkadaşlardan gelen yardım paralarını da dagittim. Çarşıdan geçtim lcw defacto eveshop açılmıştı ve kalabalıktı çarşı. Yeni bir dalgadan korkuyorum insanlar çok sorumsuz.

Aynen bende evdeyim hep.haftada 2 gün işe gidiyorum, işe gittiğim günler hallediyorum bütün alışveriş vs işlerini.Normaldede çok kalabalık yerlere gitmeyi sevmezdim, ama şöyle bir arkadaşlarımla kahve içmeyi filan özledim ne yalan söylim.Birde tatile gidemeyecek olmak beni üzüyo yazlığım olsaydı giderdim.Denizi çok seviyorum ama otele gitmem, ev filanda kiralamam bu sene zor.Neyseki köyde evimiz var bahçeli ona gidip geliyoruz arada.

Ahhhhh deniz, kumsal, güneş bak ağlayacağım.
Çok seviyorum yazı ama bu sene biz de tatile gitmeyiz, cesaret edemem otel, ev falan, zaten takintiliyim

Kızlar çok mutluyum, neredeyse iki aydır ilk kez parka çıktım.
Biraz yürüdüm.
Bankta oturdum gunesleniyorum şimdi de.
Hiç kalkasim da yok
Yarın kitabımı da alır gelir otururum eşimle birlikte.
Allah'ım bu günlerimizi de aratma, kıymetini bilememişim özgürce nefes almanın

Eve geldim dusumu aldım, nasil hafiflemiş hissediyorum anlatamam.
Açık havaya çıkmak maskeli bile olsa iyi geldi, en azından ruhen.
Yalnız dönerken dikkatimi çekti, yolu uzatıp geldim. Çok yakında AVM var, lcwaikiki bile yok içinde, küçük ve belirli markaların olduğu bir avm.
Kapısının önünde millet kuyruk olmuş
Market, eczane, kuyumcu, pirlantaci var içinde.
Olan giyim markalarida pahalı mağazalar.
Resmen gezmeye çıkmışlar.
Hava guzel illa gezecekseniz sokak mağazası gezin.
Hiç iyi olmadı sanki avmlerin açılması.

Madem çıktım dedim kendi kendime eczaneye de uğradım
Maske sordum.
Devletin vereceklernde daha sira gelmemiş, artık da gelmez sanırım satış var malum.
1 TL ye sattıkları maskeler açık ve incecik almadım.
Kaliteli maske gelecek ama fiyatı farklı olacak dedi eczacı, sipariş üstüne satış yapılacakmis.
Evde var daha maskemiz,
şirkete gittiğimde de getiririm biraz.
İse başlayana kadar idare eder
Sonra paketli satışlar başlarsa öyle alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…