Yediğin şeyden pişmanlık duymaz, keyifle yersen kilo yapmaz derdi benim diyetisyenim.
Tabi çok sık olmamak şartıyla diye de eklerdi
Haha nedense her gün yiyebilirimm..kafami vurcam duvarlara diyorum oglum diyor ki anne p... vur yediklerin oraya gidecek

Insanlarin giyecek hiçbirşeyi mi kalmamış ki bu ne avm meraki
Yine dokturmussun abla maşallah
karamelli_turta hadi gözün aydın, sizin yasak kalkti
Ay keşke kalkmasa idi kuzum,
Böyle bile milleti evde zor tutuyorlardi şimdi gör artik
Sizin adiniza çok sevindim canım benim
Sabit olması iyidir.
Çileği bir süredir aliyorum pek istemesem de,benim küçük çok seviyor istiyor
Ben de toprak, saksı alıp birkaç çiçek dikmek istiyorum ama kim ilgilenecek eninde sonunda ise döneceğim diyip vazgeçiyorum
Bakimi en kolaylardan edinebilirsin cnm,büyüdüğünü canlandığını görmek çok güzel
Aloe vera,milli,peygamber kılıcı,sukulent, kaktüs bakimi kolay cnm.

çok sevındım canım yaa

Iskur biraz ağır kaliyor cnm galiba, gecikmeler oluyor çevremden de duyuyorum ,güle güle harcansin.

Iskur biraz ağır kaliyor cnm galiba, gecikmeler oluyor çevremden de duyuyorum ,güle güle harcansin.
Hem de ne ağır. Gerçi yogunlar, tüm firmalar neredeyse kapandı ve kurum ilk kez böyle bir yoğunluk gördü, insanüstü çalışıyorlar.
Normalde onaylanıp ayın 5.inde odenecekti.
Gecikti, iki sefer kuruma gittim onaylatmak için.
Çok şükür para geldi.
Maat maaşları bile daha tamamlanmadığı için n insanlar çok parasız kaldı.
Herkesin yükü omuzlarimda gibi hissediyordum, çok rahatladım. Bugün bir fakiri sevindirecegim.

Haklisin cnm o işi yapanlar da insan sonuçta ama madalyonun öteki yüzü de bir an önce parasinin gelmesini bekleyen ınsanlar.
Ortalık çok karışık umarım bir an önce normale dönülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…