- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.101
Haha nedense her gün yiyebilirimm..kafami vurcam duvarlara diyorum oglum diyor ki anne p... vur yediklerin oraya gidecekYediğin şeyden pişmanlık duymaz, keyifle yersen kilo yapmaz derdi benim diyetisyenim.
Tabi çok sık olmamak şartıyla diye de eklerdi
E ben hep keyifle yiyorum olmuo isteYediğin şeyden pişmanlık duymaz, keyifle yersen kilo yapmaz derdi benim diyetisyenim.
Tabi çok sık olmamak şartıyla diye de eklerdi
Insanlarin giyecek hiçbirşeyi mi kalmamış ki bu ne avm merakiEve geldim dusumu aldım, nasil hafiflemiş hissediyorum anlatamam.
Açık havaya çıkmak maskeli bile olsa iyi geldi, en azından ruhen.
Yalnız dönerken dikkatimi çekti, yolu uzatıp geldim. Çok yakında AVM var, lcwaikiki bile yok içinde, küçük ve belirli markaların olduğu bir avm.
Kapısının önünde millet kuyruk olmuş
Market, eczane, kuyumcu, pirlantaci var içinde.
Olan giyim markalarida pahalı mağazalar.
Resmen gezmeye çıkmışlar.
Hava guzel illa gezecekseniz sokak mağazası gezin.
Hiç iyi olmadı sanki avmlerin açılması.
Yine dokturmussun abla maşallahAkşam menüm
Mercimek çorbası var
Kahvaltı sofrası hazırlayacağım
2 tepsi el açması börek yaptım
1 tepsisi pişti bile
Eki Görüntüle 2633716 Eki Görüntüle 2633717 Eki Görüntüle 2633718
Ay keşke kalkmasa idi kuzum,karamelli_turta hadi gözün aydın, sizin yasak kalkti
Sizin adiniza çok sevindim canım benimAy size harika bi haberim var kızlar hani biz tokiden ev aldık ödüyorduk ya bugün itibari ile tokinin yüzde 20 indiriminden faydalanarak kredi çektik ve yarın borcu kapatıyoruz yani borcumuz artık sabitlendi 6ayda bir zam olayimiz yok veeeee 284bin TL'ye aldığımız ev bize 358 bine gelmiş oldu yani 74 bin tl fazla ödemiş oluyoruz Allah'ım nasip ederde inşallah zorlanmadan öderiz borcumuzu
Şu anki aylık taksidimiz 3240 TL idi 74 ay kalmıştı
Biz taksitleri 3665 olarak sabitledik ve 72 ay odiycez
Zaten Haziran'da en az yüzde 5 zam gelicekti taksit 3400 olcakti ocaktada en az 3600 olcakti bide TOKİ iki ay taksitleri oteleyip diğer 6aya bölmüştü yani biz 6ay boyunca 4400 odicektik öyle bı olayda kalmadıçok şükür
Çileği bir süredir aliyorum pek istemesem de,benim küçük çok seviyor istiyorBugün mevsimin ilk cilegini aldım.
Allah'ım nasıl güzelmiş.
Dondurma yaptım biraz.
Yarın da magnolia yapabilirim.
Gerçi iki gündür börek ve tatlı çok tükettim ama
Yarına yine yemek yok.
Biri elime liste versin de ben pisireyim en iyisi.
Eşime soruyorum istediğin birsey var mı diye, farketmez etli birşey olsa yeter
Bakimi en kolaylardan edinebilirsin cnm,büyüdüğünü canlandığını görmek çok güzelBen de toprak, saksı alıp birkaç çiçek dikmek istiyorum ama kim ilgilenecek eninde sonunda ise döneceğim diyip vazgeçiyorum
Ben gördümBen 5 dk once şekerpare yedim ama soylemicem
Ben görmek isterim asminkendinde dikebilirsin askinda, veya internetde pennyeden, corabdan sadece makasla, dikissiz maske yapma videolari var.
çok sevındım canım yaaAy size harika bi haberim var kızlar hani biz tokiden ev aldık ödüyorduk ya bugün itibari ile tokinin yüzde 20 indiriminden faydalanarak kredi çektik ve yarın borcu kapatıyoruz yani borcumuz artık sabitlendi 6ayda bir zam olayimiz yok veeeee 284bin TL'ye aldığımız ev bize 358 bine gelmiş oldu yani 74 bin tl fazla ödemiş oluyoruz Allah'ım nasip ederde inşallah zorlanmadan öderiz borcumuzu
Şu anki aylık taksidimiz 3240 TL idi 74 ay kalmıştı
Biz taksitleri 3665 olarak sabitledik ve 72 ay odiycez
Zaten Haziran'da en az yüzde 5 zam gelicekti taksit 3400 olcakti ocaktada en az 3600 olcakti bide TOKİ iki ay taksitleri oteleyip diğer 6aya bölmüştü yani biz 6ay boyunca 4400 odicektik öyle bı olayda kalmadıçok şükür
Normalde satın alıp yapmam ama evde yapınca dayanamıyorum....Ben gördüm
Kızlar tatlu sekerpare yemiş
Iskur biraz ağır kaliyor cnm galiba, gecikmeler oluyor çevremden de duyuyorum ,güle güle harcansin.Günaydın kızlar
Sabah sabah güne harika başladım
İşkur Nisan ayı maaşlarını yollamış, calisanlari bilgilendirdim.
Epey dua aldım
Kahvaltımı yapıp eşimle dışarı cikacagiz.
Biraz yürür geliriz.
Hem de ne ağır. Gerçi yogunlar, tüm firmalar neredeyse kapandı ve kurum ilk kez böyle bir yoğunluk gördü, insanüstü çalışıyorlar.Iskur biraz ağır kaliyor cnm galiba, gecikmeler oluyor çevremden de duyuyorum ,güle güle harcansin.
Haklisin cnm o işi yapanlar da insan sonuçta ama madalyonun öteki yüzü de bir an önce parasinin gelmesini bekleyen ınsanlar.Hem de ne ağır. Gerçi yogunlar, tüm firmalar neredeyse kapandı ve kurum ilk kez böyle bir yoğunluk gördü, insanüstü çalışıyorlar.
Normalde onaylanıp ayın 5.inde odenecekti.
Gecikti, iki sefer kuruma gittim onaylatmak için.
Çok şükür para geldi.
Maat maaşları bile daha tamamlanmadığı için n insanlar çok parasız kaldı.
Herkesin yükü omuzlarimda gibi hissediyordum, çok rahatladım. Bugün bir fakiri sevindirecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?