Bugün okudum okudum yazamadım. İşe gittim acayip başım ağrıdı, zorla yemek yaptım. Hala da ağrıyıp duruyor.
Gün bu ay bendeydi ilk çeyreğimi aldım arkadaştan. Kimse işe gitmediği için bir araya toplamam zor olacak çeyrekleri Azcık para biriktirip arabayı değiştirmek istiyoruz ama piyasa maşallah yani. Bi gördüğünü ertesi gün +10 bin görüyorsun

Yarın bauhausa gidip çiçek alasım var ama çok kalabalık diyorlar, oturduğum yerde otursam mı Para harcamam lazım

Çok geçmiş olsun cnm

biz kumasdan dikilmis maskeler kullaniyoruz. yikanila biliyor böylece

Ben de toprak, saksı alıp birkaç çiçek dikmek istiyorum ama kim ilgilenecek eninde sonunda ise döneceğim diyip vazgeçiyorum

kendinde dikebilirsin askinda, veya internetde pennyeden, corabdan sadece makasla, dikissiz maske yapma videolari var.
Birkaç tane video izledim bugün, ama koruyuculuğu ne kadar olur bilemiyorum.
Şu an elimde maske var,perşembe sirkete gidince oradan da alacağım.
Belki sonra denerim kendim yapmayi

Ben de Nutella yiyorum şu an
Ben de artık kilo aldın diye azarlayan bir doktor olmadığından daha doğrusu kilom artık ölçülmeyeceğinden bir sürü bişey yedim bu akşam
Evin yakınında yeni bir dondurmacı açılmış sabah öğlen akşam yesem yok demem herhalde adamlar çok güzel yapıyor yaşasın dondurma

Senin artık son günlerin zaten, kimse birşey demez.
Bak iyi hatırlattın çilekli dondurma yaptım yarin da onu yerim

Birkaç tane video izledim bugün, ama koruyuculuğu ne kadar olur bilemiyorum.
Şu an elimde maske var,perşembe sirkete gidince oradan da alacağım.
Belki sonra denerim kendim yapmayi
maskelerin icinde bazen ikinci bir kumas daha dikili. Iki kumas aradina pecete koyup biraz daha kalin yapa biliyorsun. Hatirlatirsan sabah fotorafini paylasirim, fikir olur sizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…