Bulamayız yok, daha bir sürü gün var 31 Mayıs'a kadar,.hemen netten başla bakmaya,.sabah emlakcilara da haber bırak.
Gün doğmadan neler dogari da aklından çıkarma
sagol destegın için kahvemsim
nasibe çok inanıyorum ınsAllah elimizden geleni yapalım olacagı varsa olur
esımde o evlere taktı biraz bekleyelim diyor kapıcı satmayı dusunen ıkı kısı var demıstı ya

O evlerden haber gelene kadar yine ilanlara bakin, belki daha güzel bir yer olur.
Nasipte varsa her türlü olur zaten.
Biz ev bakarken aldığımız dairenin alt katına bakmak için emlakciyi aradık. İki sefer evi görmeye gelecekten eşimin işi çıktı, iptal oldu randevu.
En sonunda geldik alt dairenin anahtarı yok, adam ofise gitti gerli gelmesini 2 saat bekledik.
Sonra getirdiği anahtan alt katı açmadı, yukariyi deneyelim dedi ve burayı aldık.
Aslında Rabbim olmuyorsa zorlama demiş de ben anlamamişim

Hayırlı olsun altinciklariniz
Bende cumayı bekliyorum nasipse

Çok ihmal ediyorsun demek ki burayı
Hoşgeldin
Bu aralar okuyamamıştım. Yemek zayıflama kısımlarını gördüm. Herkes pek hamarat mutfakta. Ve çıtır manken olmak telaşıda eklenmiş. Bende dikkat etmeye çalışıyorum. 51.5 olmuşum. 53tüm en son. Daha da vermem lazım. 48 olasım var. hatta 40ta kabulümama nerde o günler. Daha yazacaklarım var. Şarjı doldurunca yazarım.

40a dussen 35de istersin sen simdi

Vermek istedigimiz mesaj hemcyapariz, hem yeriz hem de fit fit oluruz

karamelli_turta benim yıllık altın birikim hedefi altın fiyatlarının yükselmesi ve de okula gidemediğimiz için ekderslerdeki düşüş sebebiyle rotadan saptı
benim de saptı.
bayılırım eskinin kıymetini bilen insanlara ben yeni yeni anladım kıymetini. Eskiye özlem duyuyoruz. Azla çok şey yapmışlar sahiden. Az ve özmüş herşey.
bizim buzdolabının sesi çok çıkıyordu. Tamirci geldi. Pervanesi kırılmış. Buzdolabı aşırı ısınıyordu. yeni pervane taktılar. Az daha bakmasak motor yanardı dediler.
Geçmiş olsun kronikuykucu önemli bir arıza yoktur umarım.
İki gündür benim buzdolabında da garip sesler geliyor, 9 yıl doldu çok korkuyorum bir arıza çıkarsa diye
ev kredisini hangi bankadan çekmiştiniz.
Günaydın kizlar
canım çekti
aceleye getirmeyin sakin sakin bakının.biz çok acele etmiştik ilk başta. Anlamsız sonuçta nasip doğru yer ve zamanda nasip oluyor. İçinize sinen bir ev bulursunuz umarım.
bizde böyle yaptık. İyiki böyle yapmışız. Corona çıktı.kimin aklına korona gelirdi ki..
sanki benim hayatım dedim okurken
bulaşma. Sabret. Belli ki arsız insanlar. Bazılarını tek katlı eve koysalar keşke
maşallah bende böyle yapayım en iyisi
bende böyle yaptım. Kalanı biriktirdim. Yanlış yapmışım.. Meğer ayırıp kalanı ile yetinmek lazımmış. Bundan sonra böyle yapacağım. Zamanında yapsaydım ev alırken bu kadar zorlanmazdım

Herkesin tercihi farklı tabi, evi o şekilde aldık içimize sinen bir bankadan. (Kuveyt)

Arabayı biz buluyoruz onlar alacağımız kişiye ya da galeriye ödemeyi yapıyor.
çok değişik bi sistemmiş

@slnkhrmn008
saglikla al kucagina yavrunu insallah

K kahvemsi mutluluk
kardesinle gelininiz bir ömür mutlu olurlar insallah. Gidebilmene sevindim

bizde yaklaşmıyoruz kimseye
kronikuykucu Sen içini ferah tut.. Gün gelecek işin rast gidecek evini alacaksın

Biz de yarin dışarı çıkacağız en tenha yerleri tercih edip oğlumu gezdirecegim...
tenha bana ürkütücü geliyor.
0.79 iyi oran

40a dussen 35de istersin sen simdi
Benim kemiklerim hafif sanırım.
Birde umarım istediğin gibi bir hayatın olur demeden geçemeyeceğim. Geçmişi okudum. Allah gönlüne göre hayırlısını versin

Uykucum kronikuykucu ayin 31ine kocamann 20gun var daha.
Böyle kararini vermişken mutlaka arayışlara başla.
Bizde geçen yil ramazanda baktik hep istedigimiz muhitten,girdik çıktık hiç unutmam bir pazar günüydü o gün çocuklar da yanimizda. Tamam dedik bugünlük yeter yorulduk oruçlu oruçlu gezerken, hadi gidelim artik eve. Tam dönüşe giderken bizim evin bloklarini görüp mest oldum bunlara bakip dönelim dedik,meğer kismetimiz orasıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…