- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.221
Çok ihmal ediyorsun demek ki burayıSon sayfaya gelebildim sonunda
sagol destegın için kahvemsimBulamayız yok, daha bir sürü gün var 31 Mayıs'a kadar,.hemen netten başla bakmaya,.sabah emlakcilara da haber bırak.
Gün doğmadan neler dogari da aklından çıkarma
O evlerden haber gelene kadar yine ilanlara bakin, belki daha güzel bir yer olur.sagol destegın için kahvemsim
nasibe çok inanıyorum ınsAllah elimizden geleni yapalım olacagı varsa olur
esımde o evlere taktı biraz bekleyelim diyor kapıcı satmayı dusunen ıkı kısı var demıstı ya
Hayırlı olsun altinciklarinizİyi geceler altın kızlar
Dusecek yükselecek demeden 5 ata altın aldım.karamelli_turta canım ekler misin? Besi bir yerdeleri kuyumcu tavsiye etmedi. Satışta değer kaybı fazla en güzel yatirimlik ata altın dedi.
Bu aralar okuyamamıştım. Yemek zayıflama kısımlarını gördüm. Herkes pek hamarat mutfakta. Ve çıtır manken olmak telaşıda eklenmiş. Bende dikkat etmeye çalışıyorum. 51.5 olmuşum. 53tüm en son. Daha da vermem lazım. 48 olasım var.Çok ihmal ediyorsun demek ki burayı
Hoşgeldin
40a dussen 35de istersin sen simdiBu aralar okuyamamıştım. Yemek zayıflama kısımlarını gördüm. Herkes pek hamarat mutfakta. Ve çıtır manken olmak telaşıda eklenmiş. Bende dikkat etmeye çalışıyorum. 51.5 olmuşum. 53tüm en son. Daha da vermem lazım. 48 olasım var.hatta 40ta kabulüm ama nerde o günler. Daha yazacaklarım var. Şarjı doldurunca yazarım.
Bi aralar bı kız vardı, gündüz kadın programına konu olmustu. Kemikleri görünecek kadar zayıf ama diyor ki aynaya bakınca kendimi şişman hissediyorum.40a dussen 35de istersin sen simdi
Vermek istedigimiz mesaj hemcyapariz, hem yeriz hem de fit fit oluruzBu aralar okuyamamıştım. Yemek zayıflama kısımlarını gördüm. Herkes pek hamarat mutfakta. Ve çıtır manken olmak telaşıda eklenmiş. Bende dikkat etmeye çalışıyorum. 51.5 olmuşum. 53tüm en son. Daha da vermem lazım. 48 olasım var.hatta 40ta kabulüm ama nerde o günler. Daha yazacaklarım var. Şarjı doldurunca yazarım.
benim de saptı.karamelli_turta benim yıllık altın birikim hedefi altın fiyatlarının yükselmesi ve de okula gidemediğimiz için ekderslerdeki düşüş sebebiyle rotadan saptı
bayılırım eskinin kıymetini bilen insanlaraBir de yillar once kayinvalidemden pirinc havan almistim. Kararmis, kotu gorunuyordu atacakti... Bir guzel parlattirdim, kadincagizin gozu kalmisti. Cok bekledi geri vereyim diye ama anlamazdan geldim...O da esimin babaannesindenmis, rahat 75 yillik vardir.
bizim buzdolabının sesi çok çıkıyordu. Tamirci geldi. Pervanesi kırılmış. Buzdolabı aşırı ısınıyordu. yeni pervane taktılar. Az daha bakmasak motor yanardı dediler.kızlar canım sıkıldı ya buzdolabının en alttaki pervaneden ses geliyo tartartar.. esım actı supurgeyle tozunu falan aldı yok aynı ses devam.bide bizim dondurucu alt tarafta.
yarın servıs cagırcam virusten beri eve kımse gırmemıstı ona mı sınırleneyım, sımdı kac lira para alcak servıs ya motorda bıse varsa ona mı yanayıminsAllah büyük bi sorun yoktur.
iki gündürde sol gögsüm acıyor emzırırken oğlan dişiyle çok hafıf yara yapmıs sıvılce gıbı ilk kez basıma geldi ne agrı ne yara bıseyım olmamıstı ne fena bıseymıs emzırırken dişimi sıktım resmen. sütümü sürdüm biraz gecer ıns
Geçmiş olsunkronikuykucu önemli bir arıza yoktur umarım.
İki gündür benim buzdolabında da garip sesler geliyor, 9 yıl doldu çok korkuyorum bir arıza çıkarsa diye
ev kredisini hangi bankadan çekmiştiniz.Maaşa son 2 gün.
Bütçeyi plânladım bakalım.
Ev kredisini hâlâ ödüyoruz gibi ayri tutuyorum.
(3 ay ertelettik)
Fitreyi göndereceğim kısmetse.
Stokluk alışverişe başlayacağım bu ay, hersey azalmaya başladı.
Günaydın kizlar
canım çektiBugün migrosa bime uğradım. Bingo konsantre 60 yıkama ikilisi 24.90 a aldım. Nette teki o fiyata fırsatçılar.
Yarı n ki yemeğim için de hamburger ekmeği aldım içine salata köfte yanina ayran bir de patates kızartması tamamdır çocuklar bayram edecek.
aceleye getirmeyin sakin sakin bakının.biz çok acele etmiştik ilk başta. Anlamsız sonuçta nasip doğru yer ve zamanda nasip oluyor. İçinize sinen bir ev bulursunuz umarım.selam kızlar
bugun en yakın arkadaslarımızdan biri esımı aramıs sıtelerinde satılık ev varmıs ve yakın zamanda satılacak bir ev daha. site güzel ama uzakta biraz bizim ev asırı merkezi oraya göre.ama şöyle onların evi de ulasım anlamında kötü degıl yani ana caddenın 3 sokak ustu.fiyat 450ymıs
taş catlasın 400 diyodum ben esım bulamıyoruz bi bakalım diyor 4+1 ev bahceli parklı küçük havuzlu .bide arabayı satalım diyo daha uygun alırmısızaltınlar yaklasık 130 yapıyor setim hariç.
kredılere baktık 0.94ten hesaplıyor vakıf, maas musterisine daha dusukmus nette cıkmıyormus dogru mu?
7 senelik 300 çeksek 5150 ödemesi var. esımin maas komple gıder. bılmıyorum olurmu
yarın arkadasımı arayıp bıde ben konuscam bakalım
aslında heveslıyım de cok yuklu mebla yaa
bide ev uzak dıyorum aslında arabayla her yer uzak sonucta
bizde böyle yaptık. İyiki böyle yapmışız. Corona çıktı.kimin aklına korona gelirdi ki..Esin memur degil. su virusun ekonomie full etkisini bence 2-3 ay sonra tam anliyacaciz.
Virus icin burdaki bilimadamlari dalgalar bekliyorlar asi bulununa kadar. Yani vakasayisinin bir iki kere daha yükselmesini tahmin ediyorlar burda.
Böyle bir durumda ekonomi cok daha fazla sarsilcak gibi görünüyor. Esinin is durumu ne kadar saglam böyle bir senaryoda? Senin maasin tüm masraflariniza yetecek mi?
Bunlari bence bi hesaba kat ve yinede kredi isine girecek olursaniz, ben olsam daha yüksek cekip kenara koyarim. Böyle durumlarda sizi bir kac ay idare eder bari.
Hakkinizda hayirlisi canim
çok tesekkur ederim kızlar fikirleriniz benim için çok kıymetli.maasımla gecınebılecegımızı dusunuyorum öyle lüx harcamamız vs yok.ama ılerleyen yıllarda Allah ızın verırde gorursek cocugun masrafı daha da artacak belki kardesi olacak o yuzden kredinin taksitinin yüksek bana da dusundurucu gelıyor vadeyi uzun tutmak daha mantıklı gıbı. arabayı satarsak 250 çekeriz diye dusunduk. satmazsakta güvence olur bunalırsak satarız dedi esım zaten bizim araba alma amacımız ev alırken satıp pesınata eklemekti ama ben oyunbozanlık yaptım
belki de yıne beklemede kalırız bilemıyorum kızlar
destesgınızn için cok tsk ederim
sanki benim hayatım dedim okurkenne güzel abla masAllah Allah bizlere de nasıp etsin.
ben de unıversiteye basladıgımdan beri ailemden harclık almadım desem yeri var bursumla okudum aynı sehırde okudugum için biriktirdim kitaplarımı dahi kendim aldım çok sukur sonra da iş hayatı basladı Allah razı olsun okutmuslar yetıstırmısler.evlendıkten sonra da kendı yagımızda kavrulduk sukur Allah yardım etti.
benim de gönlüm ister krediye bulasmamak ama malesef olmadı olmuyor ödün verıyorum keske ben de senin gibi basarabilsem.
bulaşma. Sabret. Belli ki arsız insanlar. Bazılarını tek katlı eve koysalar keşkeben hatalıymısım gıbı dua et polıs cagırmadıgıma vs neler saydı.eşi ayrı kafadan hasta. aman erkek kavgası olmasın dıye sustum sustum bıdahakıne dedım esıme sen cagır polısı. ınsAllah bi an evvel Allah hayırlı kapı acılır bıze
maşallah bende böyle yapayım en iyisi@notdefteri2_
Birikimini nasil yapiyorsun bilmiyorum ama ben yeri geldi harçlığından kistim istek olan şeyleri almadim hemen o parayla 0.10 gr bile altin aldim...Damlaya damlaya misali..Bu beni çok motive etti..
Hatta bir ara hem zayıflarım mantığıyla okuldan yürüyerek geldim yol parasini bile hesaba attim...
bende böyle yaptım. Kalanı biriktirdim. Yanlış yapmışım.. Meğer ayırıp kalanı ile yetinmek lazımmış. Bundan sonra böyle yapacağım. Zamanında yapsaydım ev alırken bu kadar zorlanmazdımYok hiç o kadar kısmadım, keşke ben de öyle yapsaydım. Yeni evliyiz gezelim biraz, dışarı çıkalım vs diye çok sıkıntıya sokmadık kendimizi. Borçsuz da evlendik aslında. Maaşımın sonunda ne kaldıysa onunla altın aldım hep.
çok değişik bi sistemmişHerkesin tercihi farklı tabi, evi o şekilde aldık içimize sinen bir bankadan. (Kuveyt)
Arabayı biz buluyoruz onlar alacağımız kişiye ya da galeriye ödemeyi yapıyor.
bizde yaklaşmıyoruz kimseyeBir tek ben anneme gitmemişim sanırımdün hediyesini ve çiçeğini kapının önüne bırakıp geldim. Ben de dışarı çıkmıyorum ama eşim markete falan gidiyor, o yüzden anneme bir şey bulaşır korkusuyla gidemiyorum. Siz korkmuyor musunuz ben de gidip bir kaç gün kalmayı o kadar istiyorum ki.. aynı mahalledeyiz bir de..
tenha bana ürkütücü geliyor.kronikuykucu Sen içini ferah tut.. Gün gelecek işin rast gidecek evini alacaksın
Biz de yarin dışarı çıkacağız en tenha yerleri tercih edip oğlumu gezdirecegim...
0.79 iyi oranbugun ıs yerınden bi abimle konustum bıraz,
bi kişi sec öz abin olacak deselerdi onu seçerdim o denli kıymetli benım için sagolsun.
evden bahsettim kamu calısanlarına daha dusuk faiz verıyormus turkıye fınans katılım ile kuveyt.0.79 oranla.2.el evlerde dahılmıs.
az evvel sartlara baktım 31 mayısa kadarmıs kampanya. o zmana kadar bulamayız sanırım ama belki uzatırlar kampanyayı.
dıger evlerden de haber yok gorustum arkadasımla.nasıp bakalım mevlam neyler
Benim kemiklerim hafif sanırım.40a dussen 35de istersin sen simdi
Sağol canım biz de biriktirip ev alabilsek sizin gibi hayırlısıyla inşallah
Hahah şekerpare yaa gözüm kaldi kalanı evdekilere bitirttim...hâlâ ac misinkafaya taktim kilo vercem diye onun icin az yiyip ac ac sizin yemek fotoraflariniza ve mesajlariniza bakiyorum
dedim biraz örnek olam sekerpare yiyenlere
O da olur inşallah, siz biriktirin ev alınacağı zaman ilaç gibi gelecekSağol canım biz de biriktirip ev alabilsek sizin gibi hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?