- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.461
Ben ogluslari buyuttum artik çok şükür rabbim onlara uzun ömürler versin. Rabbim isteyenlere nasip etsin inş.Bir tane prensen olsun, bana benzesin diyordur belki
Rabbim evlatlarına uzun ömür versin, onlarin geleceğini en iyi şekilde hazırla. Bu devirde çocuk sahibi olmak çok zor.
Annenin süt derdi, bebeğin bez derdi zor valla
A aaa ben şokNereye saklıyorum acaba, her gece bir poşet çıkartıp sahurda yemiş
Sabah diyorki börekler gerçekten bitti,
bir parça sana ayırdım yemezsen gece yerim.
Bana çocuk diyene kukruyorum resmenBen ogluslari buyuttum artik çok şükür rabbim onlara uzun ömürler versin. Rabbim isteyenlere nasip etsin inş.
Ara sira bu imasi komik geliyor bana
Oglu da ikinciyi kiz bekledi de oda erkekimiz oldu, iyiki çok şükür.
Ogluslar zaten kv tarafina daha doğrusu eşime benziyor simalari, kendime benzetemedim daha ne istiyorsa gözü doysun
Artık bozdurmam inşallah canım benimHahha
Kuzum witcherim hemen bozdurulmayacaksa altindan yanayim her zaman ama3 ay sonra bozduracaksan nakit derim.
Eşin bitirmiştir onlari
Dolaba sakladin mi bir kismini
Ben çocuklarin çok sevdiği şeyler yaptığımda eşimden sakliyorum da garibim ne çabuk bitti dio
Bak işte rabbim nasip etmiş iki tane maşallah neyin imasini yapiyorlar bende onu anlamıyorum.Bana çocuk diyene kukruyorum resmen
Gecen annem yine söylendi anne kalbini kırmayım dedim istemediğini bile bile usteliyor.
Ya ne zor şartlarda büyüttüm ben tek başımaydım kimse yoku yanimda. Tam rahata ermişken başta baslayamam.
Anlamıyorum ki bende. Madden zaten zor 3 çocuk doğurmakla iş bitmiyorBak işte rabbim nasip etmiş iki tane maşallah neyin imasini yapiyorlar bende onu anlamıyorum.
Ne zorluklarla büyüktük ne uykusuz gecelerde sabah yine iş için yollara düştük.
Ki çalışan kadinlariz bu kadar bile idare eden az hem çocuklar ev hem iş.
Iyi demişsin almıştır o mesajı.Anlamıyorum ki bende. Madden zaten zor 3 çocuk doğurmakla iş bitmiyor
Manen 2 çocuğa yetemiyorum. Çok sağlıklı biri değilim yaş olmuş 35 ne istiyonuz bi salin beni ya
Ay kv bir iki dedi sonra kim bakacak herkes kaciyo dedim birdaha demedi. Önce sen oğluna bi sorumluluk almayı öğreteydin
saglikla al kucagina yavrunuGünaydıın.
hastanede bekleyişteyim :) bi duanızı ederseniz kalbinizden geçersem sevinirim.
bu ayın birikimi de 2.000 olarak kayıtlara geçebilir
Anacum 6 tane doğurduğu icin herkes çocuk yapmalı kafasındaBırakın da kişi kendi karar versin doğuracağına doğurmayacağına ne densizlik ya
Allah kuzucuklarimiza hayırlı ömürler versin
Çok isteyen kendi doğursun düzineyle
Hay maşallahAnacum 6 tane doğurduğu icin herkes çocuk yapmalı kafasında
Ha birde ilerde sana bakacak mantığı da var vatandaslarda
Canım, hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah bebişinle , Rabbim yardımcın olsun...Günaydıın.
hastanede bekleyişteyim :) bi duanızı ederseniz kalbinizden geçersem sevinirim.
bu ayın birikimi de 2.000 olarak kayıtlara geçebilir
Öğleden sonra düzelir canım, senin tartıBenim tarti sabahlari bozuk galiba
Öğleden sonraki kilomu yazarım
Ben o 6 çocuğun en buyuguyumHay maşallah
Bizde 3 kardeşiz, eşim de.
Birde kaç tane de olsa kimse kimseye bakmak zorunda değil, herkes bir şekilde bakacak başının çaresine.
Insan kendinden küçüğüne hep sorumlu hissediyor kendini o büyüyene kadar.Ben o 6 çocuğun en buyuguyum
Çocuk istemememdeki sebeplerden biri de bu
Doydum çocuğa sanirim
Sahurdan 12 saat sonra tartil dedi kizlar bekliyorum dolsun saatÖğleden sonra düzelir canım, senin tartı
Ben de daha tartılmadım, tartının düzelmesini bekliyorum galiba
Tebriklerrr asminGünaydinnnn,
nesem yerinde 1kg gitmis.kaldi 24
Ben 42 yasinda dogum yapinca, ikinci cocuk fikrini zaten rafa kaldirdik. Saglikli bir cocugumuz var ona sükür, bu yasdan sonra sansimi dahada zorlaniyayim diyoruz.
Bunu anlamiyan akrabalar ve tanidiklar büsürü tabi. Yok bilmem kim kac yasinda dogurmusda, bende dogururmusumda...artik sert tepkiler veriyorum. Dogursam o cocuk saglikli olmasa, hanginiz gelip bakcak? Zaten gec evlendik sifirdan basliyoruz, bu cocugun ve kendi gelecegimizi garantiye almak icin fazla vaktimiz kalmadi, iki cocukla nasil olcak?
Bizim kültürde en nefret etdigim sey, herkesin bu konularda maydanoz olmasi. Bu benim özelim, benim hayatimla ilgili kendi kararim. Sanki dogursam onlarin eline ne gececek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?