- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.481
Ben deSahurdan 12 saat sonra tartil dedi kizlar bekliyorum dolsun saat
Bizim evde yiyecek saklamak mümkün değil, buzluğa bakmis bulamayınca dondurucuda bulmuş.A aaa ben şok
Bulmuş demek börekleri
Ne kadar beğendiyse demekBizim evde yiyecek saklamak mümkün değil, buzluğa bakmis bulamayınca dondurucuda bulmuş.
Mantı var dondurucuda onu ne zaman yapacaksı diyor bir de
Insanları susturmanın yolu da bulunuyor böyle durumda
Çok afedersiniz ama kendileri kaşindi, hakettiler yaniInsanları susturmanın yolu da bulunuyor böyle durumda
Buna yorum yazmadan geçemeyeceğim...Bir coxukdunyaya gelince birileri sevecek diye yapılmaz..Ömür boyu sorumluyuz o candan...2 tane sen yeter diyorsan bitmiştir...Ben mesela şimdilik şartlarım ve bazı sebeplerden 1 yeter dedik... Kv Emrivaki bir şekilde 1 tane yapin dedi... Ben bu konuda sertimdir... Yapacak olsa kimsenin isteğiyle degil kendimiz uygun görürsek düşünürüz dedim..Dün kv bana eşimin dayisinin kizinin hamilelik haberini verdi.
1 yaşında henüz ilk bebeği
Alttan alttan bana da ima yapiyor hâlâ torun istiyor
Iki tane aslan parçası var, gidiyor yaşı da 70e neyin torun meraki hiç anlamış değilim.
Aynen öyle ben de de durumlar... Anne degil kv...Zar zor buyuttum..Bir isim oluyor 5 dk bırakıp gidemiyorum buralardaBana çocuk diyene kukruyorum resmen
Gecen annem yine söylendi anne kalbini kırmayım dedim istemediğini bile bile usteliyor.
Ya ne zor şartlarda büyüttüm ben tek başımaydım kimse yoku yanimda. Tam rahata ermişken başta baslayamam.
Ben de alacaktım makas 5 tl.. Birazdan alirim heraldeHalkbankta makas 5 lira neredeyse birde 2 lira önden gidiyo bekleyim biraz
Son cümlene de öyle katılıyorum ki tatlu.Buna yorum yazmadan geçemeyeceğim...Bir coxukdunyaya gelince birileri sevecek diye yapılmaz..Ömür boyu sorumluyuz o candan...2 tane sen yeter diyorsan bitmiştir...Ben mesela şimdilik şartlarım ve bazı sebeplerden 1 yeter dedik... Kv Emrivaki bir şekilde 1 tane yapin dedi... Ben bu konuda sertimdir... Yapacak olsa kimsenin isteğiyle degil kendimiz uygun görürsek düşünürüz dedim..
Gitsin olan bebeleri sevsin. Dünya da oyle oksuz yetim çocuklar var kii
Evet manevi olarak yetebilmek...Eş de aynı derece sorumluk alsa baksa o zaman daha kolay...Anlamıyorum ki bende. Madden zaten zor 3 çocuk doğurmakla iş bitmiyor
Manen 2 çocuğa yetemiyorum. Çok sağlıklı biri değilim yaş olmuş 35 ne istiyonuz bi salin beni ya
Ay kv bir iki dedi sonra kim bakacak herkes kaciyo dedim birdaha demedi. Önce sen oğluna bi sorumluluk almayı öğreteydin
Haha ben de en son oyle kızdım ki eşine dedim annen kendi yapsın. Nasil olsa menapoza girmedi olur ondaki o istekle diyeBırakın da kişi kendi karar versin doğuracağına doğurmayacağına ne densizlik ya
Allah kuzucuklarimiza hayırlı ömürler versin
Çok isteyen kendi doğursun düzineyle
Haha ben de en son oyle kızdım ki eşine dedim annen kendi yapsın. Nasil olsa menapoza girmedi olur ondaki o istekle diye
Evet ben de 4 te tartılacambekliyorum ama regl a 6 gün falan var kesin artı cikarimSahurdan 12 saat sonra tartil dedi kizlar bekliyorum dolsun saat
İşin sırrıVe birikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?