kuzum 8 yaşından beri çocuk bakarım en küçük kardeşimle 15 yaş var aramda. Boyumdan büyük sorumluluklar verildi zamanında bana. Bezdim artık sanirim
Ruyamda bir gecede korona bitmis, altin 256 tl'ya dusmustu. Esim birikimin erimis tuh tuh tuh diyor, ben de uzun vadede sorun yok, firsattan istifade elimdekini avucumdakini altina gomeyim diyordum.
Bir yanim acik kalmis olmali...
Ikimizde rüyamızda altının düştüğünü görüyorsak vardır bi hayir

Ben hiç yapmadım ama ozrengin abla geçenlerde denedi
Ben 2 renkli istediğim için hazırladığım muhallebinin yarısını bardaklara döktüm
Kalanına 2 kaşık kakao ekledim çay bardağı da süt ekledim

Her kadin anne olmak istemez, olacak diye bir kuralda yok. Saygi duyarim bu durumda kisinin kararina, ama senin icin özelikle bizim kültürde daha zor oldugunu tahmin ederim.
Insan nasil mutluysa öyle yasamali.

Arkadaşlar biliyorum sorum buraya ait değil ama altın topiği olduğu için belki yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.
sorum 14 ayar set takımını bozdursam ne kadar kaybım olur? taşlı bir set 36 gram, bana yardımcı olursanız memnun olurum.

Her kadin anne olmak istemez, olacak diye bir kuralda yok. Saygi duyarim bu durumda kisinin kararina, ama senin icin özelikle bizim kültürde daha zor oldugunu tahmin ederim.
Insan nasil mutluysa öyle yasamali.
İlk başta çok garipsiyorlardi ama alıştılar
Ya da gercekten kısır olduğumu dusunuyorlar artık bilemiyorum
Benim için önemli olan soru sorulmamasi, çünkü bazen hiç kırmak istemediğim insanlara ters cevap vermek zorunda kalıyorum, öyle anlıyorlar.
Rabbim isteyene nasip etsin.

En iyisi setini kuyumcuya götürüp sorman.
Setin gramini bilmiyoruz, elişciligi var mı bilmiyoruz.
Bunları bilmeden cevap zor.
Ama 14 ayar ve taşlı satış fiyatının yarısi kadar dusus olabilir (ytd)

En iyisi setini kuyumcuya götürüp sorman.
Setin gramini bilmiyoruz, elişciligi var mı bilmiyoruz.
Bunları bilmeden cevap zor.
Ama 14 ayar ve taşlı satış fiyatının yarısi kadar dusus olabilir (ytd)
Canım sorun orda işte, almanyada yaşıyorum, yakınımda türk kuyumcusu yok. Zekat hesabı yapıyoruz, çok incik cıncık var 14 ayar falan, artık internette yazan satış fiyatını alacağız. Peki 22 ayar sette Düz sade bilezikte ne kadar kayıp oluyor onu biliyormusun?

Netten gram fiyatina bakip ortalama olarak da hesaplayabilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…