- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.501
Ben hiç yapmadım ama ozrengin abla geçenlerde denediKizlar magnolia yapayim diyorum ama çok tarif var hangisini yapsam
Kizlar magnolia yapayim diyorum ama çok tarif var hangisini yapsam
kuzum 8 yaşından beri çocuk bakarım en küçük kardeşimle 15 yaş var aramda. Boyumdan büyük sorumluluklar verildi zamanında bana. Bezdim artık sanirimInsan kendinden küçüğüne hep sorumlu hissediyor kendini o büyüyene kadar.
Ben ortancayim yerine göre evin küçüğü yerine göre büyük
Belki sende öyle hissettin cnm en büyükleri olduğun için.
Iki çocuk zaten günümüz şartları için uygun, gelirimiz belli hepsinin geleceğini düşünmek zorundayiz
Ikimizde rüyamızda altının düştüğünü görüyorsak vardır bi hayirRuyamda bir gecede korona bitmis, altin 256 tl'ya dusmustu. Esim birikimin erimis tuh tuh tuh diyor, ben de uzun vadede sorun yok, firsattan istifade elimdekini avucumdakini altina gomeyim diyordum.
Bir yanim acik kalmis olmali...
Ben 2 renkli istediğim için hazırladığım muhallebinin yarısını bardaklara döktümBen hiç yapmadım ama ozrengin abla geçenlerde denedi
Her kadin anne olmak istemez, olacak diye bir kuralda yok. Saygi duyarim bu durumda kisinin kararina, ama senin icin özelikle bizim kültürde daha zor oldugunu tahmin ederim.
İlk başta çok garipsiyorlardi ama alıştılarHer kadin anne olmak istemez, olacak diye bir kuralda yok. Saygi duyarim bu durumda kisinin kararina, ama senin icin özelikle bizim kültürde daha zor oldugunu tahmin ederim.
Insan nasil mutluysa öyle yasamali.
En iyisi setini kuyumcuya götürüp sorman.Arkadaşlar biliyorum sorum buraya ait değil ama altın topiği olduğu için belki yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.
sorum 14 ayar set takımını bozdursam ne kadar kaybım olur? taşlı bir set 36 gram, bana yardımcı olursanız memnun olurum.
Canım sorun orda işte, almanyada yaşıyorum, yakınımda türk kuyumcusu yok. Zekat hesabı yapıyoruz, çok incik cıncık var 14 ayar falan, artık internette yazan satış fiyatını alacağız. Peki 22 ayar sette Düz sade bilezikte ne kadar kayıp oluyor onu biliyormusun?En iyisi setini kuyumcuya götürüp sorman.
Setin gramini bilmiyoruz, elişciligi var mı bilmiyoruz.
Bunları bilmeden cevap zor.
Ama 14 ayar ve taşlı satış fiyatının yarısi kadar dusus olabilir (ytd)
Netten gram fiyatina bakip ortalama olarak da hesaplayabilirsiniz belki.Canım sorun orda işte, almanyada yaşıyorum, yakınımda türk kuyumcusu yok. Zekat hesabı yapıyoruz, çok incik cıncık var 14 ayar falan, artık internette yazan satış fiyatını alacağız. Peki 22 ayar sette Düz sade bilezikte ne kadar kayıp oluyor onu biliyormusun?
Enfesssss gorunuyorrr ama hakettin kilo verdinEki Görüntüle 2635519
Gofretlerini magnoliaya feda etti oğlum
Tadini merak ediyorum ilk kez yaptım.
Çok basitmis.
Varyemez teşekkür ederim cnm
Odemimdir o daha da neyse yiyeceğim ama bir taneEnfesssss gorunuyorrr ama hakettin kilo verdin
Âdet yakin demistin birkaç gün sonra tartilman gerek.Ve malesef tartida +200 çıktım. 58 e çivi çaktım
Süper görünüyor, ben de yarın denerim belkiEki Görüntüle 2635519
Gofretlerini magnoliaya feda etti oğlum
Tadini merak ediyorum ilk kez yaptım.
Çok basitmis.
Varyemez teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?