- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.561
bencede birakalim ev bazen tozlu olsun, bu yaslari geri gelmiyecek birdahaaynıymısız bugun ıkımız. ben de bugun temızlık derdındeyim oglumla pek ılgılenemedem vıcdan yaptım oglumla ılgılenıcem yarın hep babası evde 4gün, onla oynadıgı zaman dıger ısleri yaparım ınsAllah
ah annelik..
Evet ben baktım .Küçüklere senmi baktın canım?Ya ben böyle olunca çok kızıyorum.Sıra sıra çocuk yapıp evin büyük kızına baktırıyorlar, çocukluğunu yaşayamadan annelik yaptırıyorlar.Benim teyzem öyle yaptı, ilk 2 kız aralarında 2 yaş vardı onlardan bi 10 yıl sonra bir kızı oldu onu 2 numaraya baktırdı,sonra 3 yıl sonra bir kız daha oldu onuda 2 numara büyüttü resmen.Teyzem sadece emzirdi gibi bişey.Şimdi o 2 numara evli bir çocuğu var, çalışıyor birde kız, çocuk sanki hiç onun değil gibi.Ortamda kim varsa o ilgileniyor en son anne ilgileniyor.Çocukta aşırı yaramaz o yüzden.Çocuk yapmak kolay önemli olan sorumluluğu alıp yetebilmek
Güle güle kullaninİyi akşamlar kızlar
7 gram 22 ayar bileklik aldım 2650 tl
yaa kuzumm napcan hepimiz oyleyiz.aynıymısız bugun ıkımız. ben de bugun temızlık derdındeyim oglumla pek ılgılenemedem vıcdan yaptım oglumla ılgılenıcem yarın hep babası evde 4gün, onla oynadıgı zaman dıger ısleri yaparım ınsAllah
ah annelik..
Bende 67 ile kaldim dogum sonrasi 10.gunum 8kilosu gitti 7 kilosu benimle.Kızlar ben kilo veremedim. 69.6 kiloyum. Çok güzel yiyorum spor yapmadan feci
Yarin perde pilavı düştü aklıma onu yapacağız. İlk denemem bakalım nasıl olacak
Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar
Hem temizlik hem yemek yapmam lazım
Kaçmışım valla turtisim haberim yok
Doğummu yaptın lelli hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahBende 67 ile kaldim dogum sonrasi 10.gunum 8kilosu gitti 7 kilosu benimle.
Bakim bi meto sasirtmaca falan yapmayi planliyorum.
Yedigim saatleri, porsiyonlari falan degistirip
Korseye basladim.
Dikislerim duzelincede leslie yapicam evde.
Aslinda vurus olayi olmasa haziranda aksamlari yuruyuse baslicaktik esimle kizida arabaya koyup aksamlari sahilde 1 saat.
Ama suan rafta.
Amin canimDoğummu yaptın lelli hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bu virüs hepimizde takıntı bırakacak.Dun kizimla yalniz kaldik yani esim oglumevde de annem kalmadi.
Ben istemedim alismam gerekiyor dedim
Sen git bisi olursa ararim dedim (aramiz yuruyerek 5dk)
Kızda sanki bildi annem yok 23.30dan 03.00 uyumadi.
Yani uykuya dalamadi.
ya emzigi dustu, ya kaka yapti, ya emmek istedi surekli pespese ayne seyler.
2 kilo ter doktum.
Esimde cabaladi ama yok.
Agladim artik dedim nesi var anlayamiyorum.
Sanki annem yok bildi annem varken hic boyle diildi.
Sonra 3 de uyudu ben esime ve oglana sahur hazirlayip direk uyudum.
3 saat uyumusum emmeye kaldirdim.
Simdi geri uyudu keyifci
Laf ariyo simdiden konus dinliyo
Uyuyunca mutfagi topladim.
Dun dijiturk kutusuna bakmaya esimin arkadasi gelmemisti huylandik ya esim kumandalari sildi oturdugu koltugu sildi.
Bende demin kapilari sildim.
Nolcaz böyle
Annem gelince hemen uzerini degisiyo elini yuzunu yikiyo.
Bugun y..odasini temizlicem
Esim kizi oyalar dolap ic dis sil, aynalar, havalandir, supur sil yapicam.
Bebek var diye evde daha evhamliyiz ya.Bu virüs hepimizde takıntı bırakacak.
Dün WC kağıdı aldım, paketi yıkadım.
Delik varmış sabun içine kacti,
Kağıtlar vıcık vıcık oldu, balkonda güneşe koydum, bakalım neye benzeyecek
Nasıl bir hastalık hepimizi en sevdiklerimize hasret biraktiBebek var diye evde daha evhamliyiz ya.
Esim daha kiza elini surmedi.
opmeyi falan birak.
Kucagina aliyo ama battaniyeye sarip.
Elini ne yanagina ne kafasina degdirmiyor.
Kolluyor kendini ama ise gidiyor mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?