Ben o 6 çocuğun en buyuguyum
Çocuk istemememdeki sebeplerden biri de bu
Doydum çocuğa sanirim
Küçüklere senmi baktın canım?Ya ben böyle olunca çok kızıyorum.Sıra sıra çocuk yapıp evin büyük kızına baktırıyorlar, çocukluğunu yaşayamadan annelik yaptırıyorlar.Benim teyzem öyle yaptı, ilk 2 kız aralarında 2 yaş vardı onlardan bi 10 yıl sonra bir kızı oldu onu 2 numaraya baktırdı,sonra 3 yıl sonra bir kız daha oldu onuda 2 numara büyüttü resmen.Teyzem sadece emzirdi gibi bişey.Şimdi o 2 numara evli bir çocuğu var, çalışıyor birde kız, çocuk sanki hiç onun değil gibi.Ortamda kim varsa o ilgileniyor en son anne ilgileniyor.Çocukta aşırı yaramaz o yüzden.Çocuk yapmak kolay önemli olan sorumluluğu alıp yetebilmek

Bütün günüm temizlikle gecdi. Kizimla hic ilgilenemedim. Hep annem ilgilendi.
Yarin sadece yemek yapcam, temizlik kalsin, kizimla bol bol oyun oynayip gezecem. Kendi mi kötü his ediyorum ona yeterince vakit ayirmayinca.
aynıymısız bugun ıkımız. ben de bugun temızlık derdındeyim oglumla pek ılgılenemedem vıcdan yaptım oglumla ılgılenıcem yarın hep babası evde 4gün, onla oynadıgı zaman dıger ısleri yaparım ınsAllah
ah annelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…