- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.541
Varyemez guzel olmuş ellerine sağlık tarif alabilir miyim gaza geldim yarin yapabilirim dondurucuya koyarim
Kadife koltuk, yazın çok sıcak oluyor, mecburum örtü sevmiyorum aslındaBen hiç örtü kullanmadim
Kadife de her örtü de durmaz kayabilir...malesef cnm benim de fikrim yokKadife koltuk, yazın çok sıcak oluyor, mecburum örtü sevmiyorum aslında
ay ben de merak ettim simdi ablaKaloriferleri yakmaya başladığımdan bugün gelen fatura dahil bu yıl 3171.20 tl lik faturam gelmiş toplamda.
Ben 4000 tl yi gözden çıkarmıştım halbuki
Benim koltuklarim açık renk ama leke tutmaz kumaşı var. Gerek duymadim örtüye.Kadife koltuk, yazın çok sıcak oluyor, mecburum örtü sevmiyorum aslında
Güle güle kullanİyi akşamlar kızlar
7 gram 22 ayar bileklik aldım 2650 tl
Teşekkür ederim canım daha iyileri hepimizin oldunGüle güle kullan
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan canımİyi akşamlar kızlar
7 gram 22 ayar bileklik aldım 2650 tl
Bende yaptım 2 kişilik bugün. Bitti bile. Kolay ve hafif tatlı.Eki Görüntüle 2635519
Gofretlerini magnoliaya feda etti oğlum
Tadini merak ediyorum ilk kez yaptım.
Çok basitmis.
Varyemez teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun güzel günlerde kullan canım
Küçüklere senmi baktın canım?Ya ben böyle olunca çok kızıyorum.Sıra sıra çocuk yapıp evin büyük kızına baktırıyorlar, çocukluğunu yaşayamadan annelik yaptırıyorlar.Benim teyzem öyle yaptı, ilk 2 kız aralarında 2 yaş vardı onlardan bi 10 yıl sonra bir kızı oldu onu 2 numaraya baktırdı,sonra 3 yıl sonra bir kız daha oldu onuda 2 numara büyüttü resmen.Teyzem sadece emzirdi gibi bişey.Şimdi o 2 numara evli bir çocuğu var, çalışıyor birde kız, çocuk sanki hiç onun değil gibi.Ortamda kim varsa o ilgileniyor en son anne ilgileniyor.Çocukta aşırı yaramaz o yüzden.Çocuk yapmak kolay önemli olan sorumluluğu alıp yetebilmekBen o 6 çocuğun en buyuguyum
Çocuk istemememdeki sebeplerden biri de bu
Doydum çocuğa sanirim
aynıymısız bugun ıkımız. ben de bugun temızlık derdındeyim oglumla pek ılgılenemedem vıcdan yaptım oglumla ılgılenıcem yarın hep babası evde 4gün, onla oynadıgı zaman dıger ısleri yaparım ınsAllahBütün günüm temizlikle gecdi. Kizimla hic ilgilenemedim. Hep annem ilgilendi.
Yarin sadece yemek yapcam, temizlik kalsin, kizimla bol bol oyun oynayip gezecem. Kendi mi kötü his ediyorum ona yeterince vakit ayirmayinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?