- 1 Mart 2010
- 45.263
- 115.544
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.581
öyle canim.Sel
Nasıl bir hastalık hepimizi en sevdiklerimize hasret biraktiyine annemi özledim.
Ne zordur esin için, rahat rahat öpüp koklayamamak.
Emziriyorsun zaten, Allah korusun birşey olsa o zaman olur. Sen op kokla, benim yerime de opöyle canim.
Gecen ben ensesinden opuyodum bana bile opme diyo
Hastane harici evden adim attigimiz yok.
Bitse diyoruz ama baksana Cin de yeni dalga varmis
Amin canim.Emziriyorsun zaten, Allah korusun birşey olsa o zaman olur. Sen op kokla, benim yerime de op
Rabbim yardım etsin, bitsin gitsin artık. Herkes normal hayatına dönsün. Markete gitmek bile işkence oluyor en basiti. Acele acele al çık, getir yıka kurula.
Yeni dalga bizim ulkemizde ekonomik olarak da herkesi çok zorlar.
Allah'ım sen büyüksün yardım et
Bende tek tek yikama silme yapmiyorum acikcasi.Hastalık konusunda elinde olmadan evham yapanlar için gerçekten üzgünüm
Ben hastalık öncesi davrandığım gibi davranıyorum
Alışverişlerimi vs hiç dezenfekte etmiyorum çarşıdan alıp getirdiğimi aynen yerine yerleştiriyorum
Evham yaparsam biliyorum sonum hiç iyi olmaz kendimi biliyorum çünkü Allah'ın takdirine bıraktım kendimi
yaaa cok ama cok aminGünaydın arkadaşlar
Yaklaşık 10 yıldır, yapsak mı yapmasak mı, altından kalkabilir miyiz, çok zorlanır mıyız, ama yapacaksak hemen yapmalıyız, çocuklar büyüyor, prefabrik mi olsun, beton mu, tek katlı mı olsun, çift katlı mı, zaman bulup gidebilir miyiz, ölü yatırım mı, değer mi vs derken, dün gece, kuş cıvıltıları eşliğinde uyuyup, gelincik çiçekleri manzarasına uyandık... alış, verişti, evden gidecekleri ayarlaydı, virüstü derken, ufak çaplı bir taşınma yaşadık, topla, yerleş, bi taraftan sıcak, bi taraftan oruç, zorlandık ama değdi, çok şükür.,,, Rabbim isteyen herkese, çok daha iyilerini nasip etsin ....
Niyeti olanlar, geciktirmeden, ufak ufak başlasın, Rabbim yardım ediyor, çok çok, hemen olmaz da, bizimki gibi yıllar sürer, ama değer... :)
Sağlıkla huzurla keyfini sür canımGünaydın arkadaşlar
Yaklaşık 10 yıldır, yapsak mı yapmasak mı, altından kalkabilir miyiz, çok zorlanır mıyız, ama yapacaksak hemen yapmalıyız, çocuklar büyüyor, prefabrik mi olsun, beton mu, tek katlı mı olsun, çift katlı mı, zaman bulup gidebilir miyiz, ölü yatırım mı, değer mi vs derken, dün gece, kuş cıvıltıları eşliğinde uyuyup, gelincik çiçekleri manzarasına uyandık... alış, verişti, evden gidecekleri ayarlaydı, virüstü derken, ufak çaplı bir taşınma yaşadık, topla, yerleş, bi taraftan sıcak, bi taraftan oruç, zorlandık ama değdi, çok şükür.,,, Rabbim isteyen herkese, çok daha iyilerini nasip etsin ....
Niyeti olanlar, geciktirmeden, ufak ufak başlasın, Rabbim yardım ediyor, çok çok, hemen olmaz da, bizimki gibi yıllar sürer, ama değer... :)
Sağlıkla, huzurla oturun canım.Günaydın arkadaşlar
Amin, Allah razı olsun canım...yaaa cok ama cok amin
Sizinkide hayirli olsun rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.
Benim birikime merak sarma sebebimdir yazlik..
Hala alabildik mi ? hayir.
Niyetlenip bir kac defa ucundan donduk.
Pesin parayi fazla cikarmak niyetimiz kredi borclarimiz bitmisken yenisinin altina giremeye gozumuz kesmedi.
Vardir bunda da bir hayir.
Gecen yaz bulduk icimize sindi krediyi bile kafamiza koyduk plan yaptik.
Adamla konustuk.
Ben hamile oldugumu ogrendim
ve ev tasidik masrafimiz cogaldi nasip degilmis dedik.
Vardir bunda da hayir dedik.
Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur dedim.
Ama sizinki en guzel size ait alan rahatAmin, Allah razı olsun canım...
Evet, senin de çok istediğini biliyorum, yıllardır, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur.., sen maddi süreci iyi yöneten bir hatunsun, bence olacak, sadece vaktini, nasibini bekliyor...
Seninki daha da kolay olur, hazır bitmiş düşünüyorsan, memleketten de olursa daha kolay olur..,, bizim memleketler uzak, ben Trabzon, eşim Mersin.,. Ailelerin var evleri, veya arsa alıp oralarda yaptırsaydık, çok daha ucuz ve zahmetsiz olurdu ama çalışıyoruz, istediğimizde gidebileceğimiz, haftasonu veya günü birlik kaçabileceğimiz, yakın bir yer isteyince, bir de topraktan alıp, planına kadar kendimiz yapınca, zorlandık baya :)
Çok sağol canım...Sağlıkla, huzurla oturun canım.
En çok çocuklar için sevindim daha rahat hareket alanları oldu
Nerede bu evin.
Ama sizinki en guzel size ait alan rahat
Ozel olmazsa yer neresi yazligin oldugu?
Benim esimde trabzonlu
Annemin memeleketini seviyoruz ikimizde ordan alalim dedik deniz kenari iste nasip olmadi.
Esimede kalsa ist. yakin olsun hafta sonu gidelim diyor.
ama arsa alip evi kondurmak nerden baksan 300bine patlar.
Okadar mumkun diil denklestiremeyiz
Hani suan sallansak 100bine tamamlariz bir sekilde birikimi
Ist yakin ancak arsa alir o parada
yaa benimde dusuncem hep kerpe kefken agva kartepe taraflariydi.Çok sağol canım...
Evet, ben de çocuklar için çok istedim, büyük şehirlerde, beton yığınları içinde, ayakları toprağa basmadan büyüyor nE yazıkki çocuklar.., dün o kadar yorulmaya rağmen, sahura kadar uymadılar, odalarını hazırladılar vs, şimdi de bahçedeleriki aydır, evde tıkılı kaldılar, küçüğüm bile, anne burda bahçede virüs yok diyor
İstanbul, Çatalca nın bir köyü canım, daha önce buradan toprak alıp, ev yapan arkadaşlar sayesinde gidip geliyorduk buraya, arkadaşların ısrarı da etkili oldu burası için, bizim içln de tanıdıkların olması vs artı değer oldu,nasip burasıymış işte, normalde ben Sapanca, Adapazarı vs düşünüyordum :) peder ne der, kader ne der, hesabı oldu yani :)
Dışarı çıkan daha evhamli oluyorBebek var diye evde daha evhamliyiz ya.
Esim daha kiza elini surmedi.
opmeyi falan birak.
Kucagina aliyo ama battaniyeye sarip.
Elini ne yanagina ne kafasina degdirmiyor.
Kolluyor kendini ama ise gidiyor mecbur.
Biz daha ilk dalgayi atlatamadik normalleşmeye çalışıyoruz bir de.Emziriyorsun zaten, Allah korusun birşey olsa o zaman olur. Sen op kokla, benim yerime de op
Rabbim yardım etsin, bitsin gitsin artık. Herkes normal hayatına dönsün. Markete gitmek bile işkence oluyor en basiti. Acele acele al çık, getir yıka kurula.
Yeni dalga bizim ulkemizde ekonomik olarak da herkesi çok zorlar.
Allah'ım sen büyüksün yardım et
Tedbir bizden takdir Allahtan ablacim.Hastalık konusunda elinde olmadan evham yapanlar için gerçekten üzgünüm
Ben hastalık öncesi davrandığım gibi davranıyorum
Alışverişlerimi vs hiç dezenfekte etmiyorum çarşıdan alıp getirdiğimi aynen yerine yerleştiriyorum
Evham yaparsam biliyorum sonum hiç iyi olmaz kendimi biliyorum çünkü Allah'ın takdirine bıraktım kendimi
Hayirli olsun canım çok sevindimGünaydın arkadaşlar
Niyetine girince olur bence cnm ama zamani varmış demekki kimbilir yakındır artık:)Ama sizinki en guzel size ait alan rahat
Ozel olmazsa yer neresi yazligin oldugu?
Benim esimde trabzonlu
Annemin memeleketini seviyoruz ikimizde ordan alalim dedik deniz kenari iste nasip olmadi.
Esimede kalsa ist. yakin olsun hafta sonu gidelim diyor.
ama arsa alip evi kondurmak nerden baksan 300bine patlar.
Okadar mumkun diil denklestiremeyiz
Hani suan sallansak 100bine tamamlariz bir sekilde birikimi
Ist yakin ancak arsa alir o parada
Bizim taraflara doğru geliyorsun cnmÇatalça
Çatalca da bir köy canım, evet daha zor olur ama, para oldukça ilerlersin, önce toprak alıp, zamanla ev yapınca biraz daha kolay olur...
esimde oyle istiyor kapisinin one cikalim ekelim salincak mangal masa atalim.Çatalça
Çatalca da bir köy canım, evet daha zor olur ama, para oldukça ilerlersin, önce toprak alıp, zamanla ev yapınca biraz daha kolay olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?