- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.701
Sağol canım, size deAfiyet olsun canim
Bizimkiler bitti bu akşam
Saray daha uzak,
Catalcadan sonra en yakin tekirdağ ilçesi çorlu
Beklerim.
Âmin canım cümlemizin hayalleri gerçek olsun ♥
Sensiz olur mu tabiki geleceksin
Bu yil kaç çeşit grip
Mopun sapı uzanıp kisalabiliyor, bir parça daha ekleseymis iyiydi vipahmet abi okuyorsan ve reklama devam etmemi istiyorsan ulaş bana
Bizim il sınırı kapalı ama malimusavirler olarak ya nasip ve ben sokağa çıkma yasağından muafiz, mukelelfimiz diyip turtise gidebilir miyiz acaba M Meyraa-
Turtiş şu durumda kuaföre gitmek aklımın ucundan bile geçmez benim, gidenleri de anlamıyorum.
Ya da ne kadar bakıma ihtiyaçları varsa demek ki
Hemen boya, kesim dersine düştü insanlar.
Patron ve şirket ile ilgili herkes bana 7/24 ulaşabileceğini düşünüyor, elim hamirda telefonu eşim tutuyor belge soruyorlar.
Ekmek var sıcak sıcak istermisiniz dedim birine bozuldu
Evet çok erken keşke 1 ay daha bu şekilde devam etseydi en azindanSağol canım,
Normalleşme takvimini gördünüz mü sanki çok hızlı normallesecegiz gibi gördüm ben.
Ne yapacağını kararlastirdin mi gerisi kolay zaten canım afiyet olsun.Bu aralar akşamdan ertesi gün listesi yapiyorum.. Hem daha aktif hem de daha düzenli oluyorum..
Iftardan sonra da insallah spor yapacagim...Regl olunca sporu gündüz yaparim...
Hasta olan ama asemptomatik olanlar çok büyük sıkıntı. Hastalık çok değişik sinsi ve bulaşıcı. Hepimizin çok dikkat etmesi lâzım. En az bir ay daha kısıtlamalar surmeliydi bence deEvet çok erken keşke 1 ay daha bu şekilde devam etseydi en azindan
Doğum sonrası evde leslie yapmıştım sürekli yapınca faydalı..Evet pilav yaparak dengelemişsin cmmNe yapacağını kararlastirdin mi gerisi kolay zaten canım afiyet olsun.
Ben de bugün pazarda dolaştım iftardan sonra da Leslie ile yürüyüş toplam 9000 adim attım. Attım ama pilavi da yedim. En azından kilo almam
Ve virüs değişime uğrayıp bulaşacak.. Genelde okuduğum yerlerde eylül de ciddi dalga geleceği yonundeHasta olan ama asemptomatik olanlar çok büyük sıkıntı. Hastalık çok değişik sinsi ve bulaşıcı. Hepimizin çok dikkat etmesi lâzım. En az bir ay daha kısıtlamalar surmeliydi bence de
Güle güle oturun, çok güzel yıllariniz olsun içinde inş.Günaydın arkadaşlar
Yaklaşık 10 yıldır, yapsak mı yapmasak mı, altından kalkabilir miyiz, çok zorlanır mıyız, ama yapacaksak hemen yapmalıyız, çocuklar büyüyor, prefabrik mi olsun, beton mu, tek katlı mı olsun, çift katlı mı, zaman bulup gidebilir miyiz, ölü yatırım mı, değer mi vs derken, dün gece, kuş cıvıltıları eşliğinde uyuyup, gelincik çiçekleri manzarasına uyandık... alış, verişti, evden gidecekleri ayarlaydı, virüstü derken, ufak çaplı bir taşınma yaşadık, topla, yerleş, bi taraftan sıcak, bi taraftan oruç, zorlandık ama değdi, çok şükür.,,, Rabbim isteyen herkese, çok daha iyilerini nasip etsin ....
Niyeti olanlar, geciktirmeden, ufak ufak başlasın, Rabbim yardım ediyor, çok çok, hemen olmaz da, bizimki gibi yıllar sürer, ama değer... :)
Ellerine sağlık canımAlttakiler ekmek, üst tarafı peynirli ve kaşarlı pidecik.
Bir daha ekmeği gün doğarken kalkıp yapacağım, son kalan hamurlar sıcaktan epey gevşedi
Pişirmek zaten rahat bir kilo verdirdi
bide beni eklesinler dicem de beni hic almazlar el kada bebeyle benimle ugrascaklarKızlar villalarınıza beni almazsınız değil mi
Korononanin başkentinden selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?