- 6 Ağustos 2010
- 40.344
- 72.188
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.741
Sen siparişlerini verGece temizlik yaptık evde işim yok.
Detaylara haftaya başlarım, bayramda da yasak muhtemelen vakti değerlendiririz.
Bugün çalışmam gerek.
Yemek de yok
Kavanozladigim tarhana çorbası ve magnolia var, yemek yok
Buzlukta epey dolmalık biberim var, birkaç poşet de patlıcan kaldı. Başka sebze yok.
Bezelye vakti geçmeden alsaydim iyiydi ama seyyar denk gelmedi, pazara da gitmem
İlk günkü baskın duygu; Ama çok tatlısın sen hissi
İkinci gün; Yüzüne baktıkça duygulanıp ağlamak
Bugün üç inşallah daha soğukkanlı olabilirim
Herkese günaydın ❤
Bende ota seye aglar oldum.İlk günkü baskın duygu; Ama çok tatlısın sen hissi
Herkese günaydın ❤
Ben alırım, alırız tabi ki canım, bagisikligimizi güçlü tutarızKızlar villalarınıza beni almazsınız değil mi
Korononanin başkentinden selamlar
Cahilligime say kahvemsim mutluluğum,Benim de bugün yemeğim yok, ne pişirsem bilmiyorum.
Canım villa davetin için cokk teşekkürler
Villayda mangal degil barbekü yapılır
Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazCahilligime say kahvemsim mutluluğum,
Tamam öğrendim şimdi barbekü yapacakmışız
Ördekler de var köşede havuzlarında yüzüyorlar hem
Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz
Benim Garden party den sonra sana barbekuye geliyoruz, organizasyon ben de
hayırlı ugurlu olsun canım Allah hayırlı evlat eylesinİlk günkü baskın duygu; Ama çok tatlısın sen hissi
Herkese günaydın ❤
Benim balkonum yatak odasında yan binanın dubleksi ile aynı hizadayiz. Hem terasta hem balkondalar.Bende oturdum kahve içiyorumRamazan benim açımdan bitti gibi duruyor, baya da alışmıştım keşke hepsini tutabileydim. Balkonları yıkadım öldüm terden aşırı sıcak burası da..
Kızlar Bizim sitede binalar yakın birbirine maalesef. Tam çaprazımızda alt sitenin dubleksi var, sinir ediyorlar beni.Ne perde kapatıyolar ne bişey. Geçen de salon da namaz kılıyorum. Balkon camına doğru kıble, storu yarım bırakmışız. Bir baktım adam başını eğmiş beni izliyor bildiğin oturmuş. Perdeler saçma sapan eşyalar balkona saçılmış halde. Balkona çıkmaya cam açmaya korkuyoruz bakışıcaz şimdi diyeBalkonları zor yıkadım vallahi
Nasıl da rahat insanlar, hayret ediyorumBenim balkonum yatak odasında yan binanın dubleksi ile aynı hizadayiz. Hem terasta hem balkondalar.
Havalar biraz ısınsın balkon kapısı ve cami hiç kapatmiyorlar, terastan içeri girmiyorlar.
Kadın atlet şort geziyor, adam ve baba dikkatli ama evlerinde ne oluyorsa balkona çıktığımda görüyorum. Özellikle bakmama gerek yok tam dibimde maalesef.
İlk yıl balkonu çamaşır disinda kullanmıyoruk, sonra dedim kadın sere serpe efil efil utanacak biz değiliz o toplasın kendini.
Birkac kez fazla ses olunca eşim uyardı.
Ben balkona çıkıyorsam onlar sırtlarını bana dönüp oturuyor artık
İstanbul'da maalesef binalar çok yakın birbirine.
Yine de şükrediyorum balkon var da arada hava alıyorum.Nasıl da rahat insanlar, hayret ediyorumBüyükşehirde yaşamanın zararları işte sıkışık sıkışık Utanmasalar tüm balkonları bitişik yapacaklar yer israfı olmasın diye
çok şükürYine de şükrediyorum balkon var da arada hava alıyorum.
Yeni binaların çoğunda balkon yok, Fransız balkon hep.
Hocam okul açılırsa eylülde, ilk kurbanlar biz mi olacağız o haldeVe virüs değişime uğrayıp bulaşacak.. Genelde okuduğum yerlerde eylül de ciddi dalga geleceği yonunde
Biz zaten en büyük kitleyiz öğrenci ve öğretmen olarak 60 kişilik sınıflar var tam bir felaket...Bakalim insallah Iyi haberler alirizHocam okul açılırsa eylülde, ilk kurbanlar biz mi olacağız o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?