ay ne biliyim balkona hasretim gerçekten. Katya tutardim o yıkardı be
Bende o balkonun camlarini silmeye
Hiç sevmiyorum yeminle.
Böyle boydan boya kapali balkonum.
Ayy cok zor onları silmekte ya benimki küçük 5 tane cami var ama o Bile zor geliyo

ay ne biliyim balkona hasretim gerçekten. Katya tutardim o yıkardı be

Ayy cok zor onları silmekte ya benimki küçük 5 tane cami var ama o Bile zor geliyo
paratik temizlik seysileri icat etsinler artik ya.
Misal cama koyalim yapistiralim kendi kendine silsin yukari asagi.
Ev supurgesimi robotumi yapmislarda ayy cok pahali ama
Omrumuzun cogu temizlikle geciyo hele benim gibi bebeliler icin

paratik temizlik seysileri icat etsinler artik ya.
Misal cama koyalim yapistiralim kendi kendine silsin yukari asagi.
Ev supurgesimi robotumi yapmislarda ayy cok pahali ama
Omrumuzun cogu temizlikle geciyo hele benim gibi bebeliler icin
Yaaa o robot benim de çok hoşuma gidiyor ve bugunnbaktim cok pahalı

Saflığı yerindeyse neden ufak tefek yapmıyor acaba...Ben yapmıyorum evine gidince çünkü takıntılı temizlikte

Merak etme özel sektor bayramdan sonra sahada devlet memurundan önce halkı kurban eder
Yetişkinlerin olduğu ortam beni korkutmuyor, çocuklar sosyal mesafe veya maske kurallarına uyamazlar birbirlerine sürekli temas, 1. Sınıf alacağım, hepsi bacaklarıma sarılacak elbet..Beni bunlar korkutuyor en çok.

Evde balkon şart,
İlk yıl zordu ama alıştılar onlarda bize, yıllarca en yüksek bina kendileri diye sere serpe ama Allah var evin erkekleri çok dikkatli kadın rahat.
O da yavaş yavaş toparlıyor kendini.
Benim manzaram güzel yandan amcayla bazen sohbet bile ediyoruz, Yeni kankam karnatina döneminde
Ruhun varoş diyorum ben böyle durumlarda ama sen asilzadesin düşünme öyle kim silecek kim yıkayacak.
Villa olsun gece temizler, gündüz Garden party veririz

Çocukların olduğu ortamda herşey daha zor maalesef, eğitim sisteminde de yenilikler olmalı bu süreçte sanırım.
Bilmiyorum nasıl bir hayatimiz olacak ama erkenden atılan normalleşme adımları beni çok geriyor

Yaaa o robot benim de çok hoşuma gidiyor ve bugunnbaktim cok pahalı
Biz çin'den, xioami marka getirttik şirkette deneyip memnun kalirsak bir dahaki çin seyahatinde evlere sipariş verecektik. Harika birşey, patron evine götürdü en son.
Ama bu süreçte yalan oldu tabi.

Ben de 1. Sınıfım bu yıl.. sonuçta küçük çocuklar..Zaten aileler gondermeyebilir..Mesela ben zorunlu kalirsam oglumu anneme bırakıcam okula baslatmayacagim

Her turlu yardimciya verecek parayla altin alirim

Merak etme özel sektor bayramdan sonra sahada devlet memurundan önce halkı kurban eder
Özel sektör sahadan hiç ayrilmadi
Sizinkiler gibi komşularım olur inş benimde yeni evde

Ne zaman uyuycazz

Özel sektör sahadan hiç ayrilmadi

Sizinkiler gibi komşularım olur inş benimde yeni evde

Ne zaman uyuycazz
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın canım.
İşlerini çabuk çabuk yaparsan uyuyacak vaktin kalır, pratik olacaksin
Bak lelli el kadar bebeye bakıyor, evinin işini görüyor, bir de lohusa
İstersen yapabilirsin

Olmadi önce katya yapar sen kontrol edersin beğenmezsen birde biz temizleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…