- 28 Mart 2020
- 6.379
- 24.784
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.781
ay ne biliyim balkona hasretim gerçekten. Katya tutardim o yıkardı bebalkon yikamayi hic sevmiyorum acikcasi
Resmen bam telim
1 balkon yikama
2 alaturka wc temizlemek bu ikisi
ama kucuk mucuk 1 balkon sart mutlaka.
Hıı terasli verandali evlere tavim ama direk beni dusunduren hergun toz olur ama oluyor.
Nasil yikicam silicem dusunuyorum direk.
Ben hic keyifli yanina odaklanamiyorum bunlari dusunmekden.
Icimdeki Kadir Ezildiyi susturamayrum.
Ayy cok zor onları silmekte ya benimki küçük 5 tane cami var ama o Bile zor geliyoBende o balkonun camlarini silmeye
Hiç sevmiyorum yeminle.
Böyle boydan boya kapali balkonum.
paratik temizlik seysileri icat etsinler artik ya.ay ne biliyim balkona hasretim gerçekten. Katya tutardim o yıkardı be
Ayy cok zor onları silmekte ya benimki küçük 5 tane cami var ama o Bile zor geliyo
Merak etme özel sektor bayramdan sonra sahada devlet memurundan önce halkı kurban ederHocam okul açılırsa eylülde, ilk kurbanlar biz mi olacağız o halde
Ben de nisan da yıkadım belki onları 2 hafta sonra yıkarımBende nisan başında perdelerimi yıkamıştım ama yine yikayasim var hazır işe dönmeden.
Yaaa o robot benim de çok hoşuma gidiyor ve bugunnbaktim cok pahalıparatik temizlik seysileri icat etsinler artik ya.
Misal cama koyalim yapistiralim kendi kendine silsin yukari asagi.
Ev supurgesimi robotumi yapmislarda ayy cok pahali ama
Omrumuzun cogu temizlikle geciyo hele benim gibi bebeliler icin
Saflığı yerindeyse neden ufak tefek yapmıyor acaba...Ben yapmıyorum evine gidince çünkü takıntılı temizlikteBenimki kadın tutardı temizliğe her yil bayramlrda geçen yıldan beri beni çağırıyor bedava nasıl olsa
Bu sene virüs var bahanesi Bende kvsinin tek gelini olaraktan el atacam gibi olaya evini pislik goturuyor malesef kalkipta bi supurmuor aksama kadar tv basinda
Yetişkinlerin olduğu ortam beni korkutmuyor, çocuklar sosyal mesafe veya maske kurallarına uyamazlarMerak etme özel sektor bayramdan sonra sahada devlet memurundan önce halkı kurban eder
kesinlikle hem evler kucuk hem balkon yok.
suan kirada oldugumuz bu evde bizimde mutfakda var balkon gece sabah aksam balkondayiz.
onumuzde acik kimse gormuyor 10.kat sort falan cikiyoruz rahat rahat.
Balkonsuz yok ya olmuyo.
Hava isindi hemen masayi attim.
Sogan diktim 2 kapda
koparip yiyoruz hemen iftari falan hep balkonda yapiyoruz.
oyyy dema☺
Simdi hani triplex evler oluyor ya lux villalar bakiyoruz gecerken arabayla diyorum ki aman boyle evde otursam temizligi bitmez ki Temizlemekden oturup keyfini cikaramam ben yine diyorum.
Esimde diyor ki ee orda oturuyosan durumun zaten iyidir yardimcin olur ya da eve gelip temizlik yapan biri.
O da dogru
Fakirlik ruhuma islemis hayallerim bile fasfakir
Çocukların olduğu ortamda herşey daha zor maalesef, eğitim sisteminde de yenilikler olmalı bu süreçte sanırım.Yetişkinlerin olduğu ortam beni korkutmuyor, çocuklar sosyal mesafe veya maske kurallarına uyamazlarbirbirlerine sürekli temas, 1. Sınıf alacağım, hepsi bacaklarıma sarılacak elbet..Beni bunlar korkutuyor en çok.
Biz çin'den, xioami marka getirttik şirkette deneyip memnun kalirsak bir dahaki çin seyahatinde evlere sipariş verecektik. Harika birşey, patron evine götürdü en son.Yaaa o robot benim de çok hoşuma gidiyor ve bugunnbaktim cok pahalı
Ben de 1. Sınıfım bu yıl.. sonuçta küçük çocuklar..Zaten aileler gondermeyebilir..Mesela ben zorunlu kalirsam oglumu anneme bırakıcam okula baslatmayacagimYetişkinlerin olduğu ortam beni korkutmuyor, çocuklar sosyal mesafe veya maske kurallarına uyamazlarbirbirlerine sürekli temas, 1. Sınıf alacağım, hepsi bacaklarıma sarılacak elbet..Beni bunlar korkutuyor en çok.
Her turlu yardimciya verecek parayla altin alirimEvde balkon şart,
İlk yıl zordu ama alıştılar onlarda bize, yıllarca en yüksek bina kendileri diye sere serpe ama Allah var evin erkekleri çok dikkatli kadın rahat.
O da yavaş yavaş toparlıyor kendini.
Benim manzaram güzel yandan amcayla bazen sohbet bile ediyoruz, Yeni kankam karnatina döneminde
Ruhun varoş diyorum ben böyle durumlarda ama sen asilzadesin düşünme öyle kim silecek kim yıkayacak.
Villa olsun gece temizler, gündüz Garden party veririz
Özel sektör sahadan hiç ayrilmadiMerak etme özel sektor bayramdan sonra sahada devlet memurundan önce halkı kurban eder
Sizinkiler gibi komşularım olur inş benimde yeni evdeEvde balkon şart,
İlk yıl zordu ama alıştılar onlarda bize, yıllarca en yüksek bina kendileri diye sere serpe ama Allah var evin erkekleri çok dikkatli kadın rahat.
O da yavaş yavaş toparlıyor kendini.
Benim manzaram güzel yandan amcayla bazen sohbet bile ediyoruz, Yeni kankam karnatina döneminde
Ruhun varoş diyorum ben böyle durumlarda ama sen asilzadesin düşünme öyle kim silecek kim yıkayacak.
Villa olsun gece temizler, gündüz Garden party veririz
Sanırım ben de,kimsenin temizliğine güvenemem ben zatenHer turlu yardimciya verecek parayla altin alirim
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın canım.Özel sektör sahadan hiç ayrilmadi
Sizinkiler gibi komşularım olur inş benimde yeni evde
Ne zaman uyuycazz
Olmadi önce katya yapar sen kontrol edersin beğenmezsen birde biz temizlerizRabbim iyi insanlarla karşılaştırsın canım.
İşlerini çabuk çabuk yaparsan uyuyacak vaktin kalır, pratik olacaksin
Bak lelli el kadar bebeye bakıyor, evinin işini görüyor, bir de lohusa
İstersen yapabilirsin✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?