Ben de bu saat oldu hala uyuyamadım,
Sabah nasıl erken kalkacagim bilmiyorum.
Eşim dalga geciyor işe gideceğim diye heyecan mi yaptın diyor
Tatliyla kahve icmeyecektim
Sen yarin çalışıyordun dimi cnm.
Ilk gidilecek gün olduğundan mi uykular hep kaçar zaten
Bende öyleyim.

Benim izinleri çok buldu şirket birçok kişiye göre
Istesem vermezlerdi şimdi arayip uzatiyorlar, canıma minnet
Para tam geliyorsa sıkıntı yok
Yarın tüm yöneticileri çağırmış patron bey toplantı yapacakmış.
Bana söylemedi, ben de sormadım.
Akşam konuşurken lafı oldu, bana soylenmedigine göre girmiyorum diye düşündüm dedim,
Sen zaten geleceksin diye ayrıca söylemedim diyor.
Girmem ben kaç kişiyle aynı ortama birşey varsa öncesinde konuşalım dedim

Şimdilik sıkıntı yok da birkaç aya neler olur bilmem.
Senin tepkini tahmin ettiğinden mi söylemedi acaba.

almanyaya göc eden kırsal kesıme verılen işler almanların begenmediği çalısmak istemedıgı ıslermıs cogunlukla. girerken yapılan saglık muayeneleri vs görseniz o yıllarda icler acısı herkes bı yerde camasırlarla falan. basvuranları kılı kırk yararak sevıyorlarmıs en agır sanayi sartlarına bile uygun olsun gelince sorun cıkarmasın diye.gitmeye hak kazanınca da bir yıl geri dönmelerine izin vermıyolarmıs bu kadar masraf yaptık gelmenize calısacaksınız diye.

Günaydın kızlar.Altın 380 bugun.Bugun 14te merkez bankası faiZ kararını açıklayacakmış daha düşecekmi acaba bu ay alım yapmadım bekliyorum bakalım
gunaydın canım krediniz için ara ödeme düsünüyomusunuz kredinin ilk zamanlarında, kızlardan ögrendıgım kadarıyla epey karlı oluyor borc daha kısa surede bıtıyor. ama altın almak mi karlı ara ödeme mi bılmıyorum.
biz de evi halen alamadıgımızdan altın dustukce pesınat erıyor pıyasalar düzelsin memleketimiz rahatlasın en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…