Günaydın kizlar...
Ben de sabah kalkınca 5 dk haberlere piyasalara göz atıyorum.. O kadar bekleyip alıyorum patt 10 tl düşüyormerkez bankası kararını bekliyorum...

Aksama iftara esim yok. Dünden kalanlara ekstra kahvaltılık ekleriz bugün yarim biraktigim bir-kac iş var onları halledip sonra okul islerimi yaparim

Aynen öyle tatlım
Ya sonrası gurbetçi yabancı alamancı vs vs yaftalar

Artık ne kendi ülkenin insanı ne de yurtdışına gittiğin ülkenin insanı tarafından kabul görülmemek
Nerelisin nereye aitsin sanki arasatta kalmış gibi...
Öyle değişik insanın ruhunu çoğu zaman örseleyen hayatlar

Dün aksam butcemizi kontrol ettik. Aksilik olmazsa haziran 6 sina kadar market alışverişini meyve hariç yapmama kararı aldik...Stoklar yeterli zaten..

Aslında bu ay birikim yapmıştık ama
Şu an bize gore altin alınabilecek seviyelerde diyerek kumbara boşaltma ve son silkelemeleri yaparak gr alacagim birazdan..

Ara ödeme düşünüyoruz ama kenarda hiç paramız yok canım.En azından 10bin kadar bir paramız olsun yetmediğinde hastalıkta el atabilelim.Stres oluyorum ben hiç olmayınca.Eşim yaza dönecek taşınma olacak araba bakımı çocuğun okul başlayacak içeri gitmeyelim.Tasınma parası alıyoruz ama hemen yatmıyor falan işleri döndürmeye yetsin.Ara ödeme çok yapmak istiyorum çünkü 10 yıl cektim 7-8 cekecekken.Eşim Irak’ta bankaya inemedi Coronado hortladı kefil olamadı maaşım 10 yıla yetti

anladım canım dogru soyluyosun ben de aynı fıkırdeyim ne var ne yok verılınce saglık için kenarda bi para olmalı. ınsAllah hayırlısıyla tüm işlerin hallolur
ne kadar kredi cekmıstınız biz de evi bulabılırsek cekecegız bakalım

270 çektik.165 bin peşin verdik 15 e yakın tapuya verdik

Kredi çekerken bencede eldekini sıfırlamamak lâzım,mutlaka bir miktar bırakmalı ve onu unutmalı.
Dünya hâli belli mi olur.
Ama biz şu 1 yilda yaptığımız ufak ara ödemeler ve yapılandırma ile faizden yaklaşık 100 bin civarı kâr etmişiz, boşuna ödemek zorunda kalmadik o parayi.
Sonuçta bankadan zengin değiliz
Umarim tez zamanda hepimizin borçları biter de nefes aliriz.

Hayirli gunler hanimlar.
Alisveris krizlerinde gibiyim.
Ama temizlik malzemeleri vs...
Surekli o kacaymis, bu kacaymis, ne zaman indirime girermis falan filan...
Fazla fazla alsam bile (ki ilginc bir sekilde almiyorum da), en azindan cul caput degil. Zamlardan biraz daha gec ve az etkilenmis oluruz.
Akari yok, kokari yok...
Ama beynim yoruldu yahu...
Bu hal ne haldir kizlar, anlayan beri gelsin.

Bu Abla iyi yapıyorsun
Ihtiyaç olan ya da ihtiyaç olabileceğini düşündüğün şeyleri almakla
Para olarak duracağına stok olarak dursun kenarda
Ama abartmamak kaydıyla...
Sen ölçüsünü de işini de bilirsin

Henuz aman aman bir sey aldigim da yok...
Surekli bir takip hali, yordu...
Her gecen gun fiyatlar da cok artiyor.
Dun aycicek yagina sastim sastim kaldim.
5 lt' si 40 tl olunca ucuz denmis.

Bir iki yedekliyim bende her zaman abla.
Poşet poşet hele kış olunca mevsim taşıması zor oluyor,uygun fiyata denk gelince almaya çalışıyorum. Akmaz kokmaz birçok ihtiyacimiz yedekli bu sebeplerden.

Bir iki yedekliyim bende her zaman abla.
Poşet poşet hele kış olunca mevsim taşıması zor oluyor,uygun fiyata denk gelince almaya çalışıyorum. Akmaz kokmaz birçok ihtiyacimiz yedekli bu sebeplerden.
Ben de yedekli giderim.
Ama bu degisik bir ruh hali...
Rast gelir alirsin veya acil ihtiyacsa kisa sureli arastirirsin vs...
Memleket icin cok endiseleniyorum ben, ozellikle gencler ve cocuklar icin...
Bu kayginin eseri mi acaba?
Kisir donguye girmis gibi.

Evde baktım da uygun gördüğümü nasılsa lazım olan şeyler deyip alıp geçtiğimden

Evde en 6 ay en fazla 8 10 ay hatta 1 yıl yetecek çamaşır deterjanı var
Yumuşatıcı da öyle
Diğer temizlik malzemeleri de

Yiyecek içecek malzemeler de en az 3 6 ay beni idare eder
Derin dondurucu ve buzluktakiler

Bir yandan da uygun bulduğum şeyleri alırım nasipse
Günlük haftalık süt meyve sebze alırım
Beyaz ve kırmızı etim var ama ben evi et yönünden sıfırlamayı sevmem illa yedek olacak elimin altında

Annem dün telefonda bayram öncesi kasaba uğra ne istiyorsan al dedi sağolsun
gerek yok senin için ne alınacaksa siparişini söyle alıp geleyim dedim
İllaki birşeyler almak istiyor ona yük olmak istemiyorum o yüzden 1 kg kıyma yeter dedim
Artık ablama ve bana 1 er kg kıyma alıp götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…