- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.221
Aynen öyle tatlımalmanyaya göc eden kırsal kesıme verılen işler almanların begenmediği çalısmak istemedıgı ıslermıs cogunlukla. girerken yapılan saglık muayeneleri vs görseniz o yıllarda icler acısı herkes bı yerde camasırlarla falan. basvuranları kılı kırk yararak sevıyorlarmıs en agır sanayi sartlarına bile uygun olsun gelince sorun cıkarmasın diye.gitmeye hak kazanınca da bir yıl geri dönmelerine izin vermıyolarmıs bu kadar masraf yaptık gelmenize calısacaksınız diye.
Ara ödeme düşünüyoruz ama kenarda hiç paramız yok canım.En azından 10bin kadar bir paramız olsun yetmediğinde hastalıkta el atabilelim.Stres oluyorum ben hiç olmayınca.Eşim yaza dönecek taşınma olacak araba bakımı çocuğun okul başlayacak içeri gitmeyelim.Tasınma parası alıyoruz ama hemen yatmıyor falan işleri döndürmeye yetsin.Ara ödeme çok yapmak istiyorum çünkü 10 yıl cektim 7-8 cekecekken.Eşim Irak’ta bankaya inemedi Coronado hortladı kefil olamadı maaşım 10 yıla yettigunaydın canım krediniz için ara ödeme düsünüyomusunuz kredinin ilk zamanlarında, kızlardan ögrendıgım kadarıyla epey karlı oluyor borc daha kısa surede bıtıyor. ama altın almak mi karlı ara ödeme mi bılmıyorum.
biz de evi halen alamadıgımızdan altın dustukce pesınat erıyor pıyasalar düzelsin memleketimiz rahatlasın en önemlisi o
anladım canım dogru soyluyosun ben de aynı fıkırdeyim ne var ne yok verılınce saglık için kenarda bi para olmalı. ınsAllah hayırlısıyla tüm işlerin hallolurAra ödeme düşünüyoruz ama kenarda hiç paramız yok canım.En azından 10bin kadar bir paramız olsun yetmediğinde hastalıkta el atabilelim.Stres oluyorum ben hiç olmayınca.Eşim yaza dönecek taşınma olacak araba bakımı çocuğun okul başlayacak içeri gitmeyelim.Tasınma parası alıyoruz ama hemen yatmıyor falan işleri döndürmeye yetsin.Ara ödeme çok yapmak istiyorum çünkü 10 yıl cektim 7-8 cekecekken.Eşim Irak’ta bankaya inemedi Coronado hortladı kefil olamadı maaşım 10 yıla yetti
270 çektik.165 bin peşin verdik 15 e yakın tapuya verdikanladım canım dogru soyluyosun ben de aynı fıkırdeyim ne var ne yok verılınce saglık için kenarda bi para olmalı. ınsAllah hayırlısıyla tüm işlerin hallolur
ne kadar kredi cekmıstınız biz de evi bulabılırsek cekecegız bakalım
Abla iyi yapıyorsunHayirli gunler hanimlar.
Alisveris krizlerinde gibiyim.
Ama temizlik malzemeleri vs...
Surekli o kacaymis, bu kacaymis, ne zaman indirime girermis falan filan...
Fazla fazla alsam bile (ki ilginc bir sekilde almiyorum da), en azindan cul caput degil. Zamlardan biraz daha gec ve az etkilenmis oluruz.
Akari yok, kokari yok...
Ama beynim yoruldu yahu...
Bu hal ne haldir kizlar, anlayan beri gelsin.
Henuz aman aman bir sey aldigim da yok...Bu
Abla iyi yapıyorsun
Ihtiyaç olan ya da ihtiyaç olabileceğini düşündüğün şeyleri almakla
Para olarak duracağına stok olarak dursun kenarda
Ama abartmamak kaydıyla...
Sen ölçüsünü de işini de bilirsin
Bir iki yedekliyim bende her zaman abla.Hayirli gunler hanimlar.
Alisveris krizlerinde gibiyim.
Ama temizlik malzemeleri vs...
Surekli o kacaymis, bu kacaymis, ne zaman indirime girermis falan filan...
Fazla fazla alsam bile (ki ilginc bir sekilde almiyorum da), en azindan cul caput degil. Zamlardan biraz daha gec ve az etkilenmis oluruz.
Akari yok, kokari yok...
Ama beynim yoruldu yahu...
Bu hal ne haldir kizlar, anlayan beri gelsin.
Ben de yedekli giderim.Bir iki yedekliyim bende her zaman abla.
Poşet poşet hele kış olunca mevsim taşıması zor oluyor,uygun fiyata denk gelince almaya çalışıyorum. Akmaz kokmaz birçok ihtiyacimiz yedekli bu sebeplerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?