estagfurullah evet aksam yataga uzaninca bacaklarim agriyor ve kendime kiziyorum.
Yapiyosun yapiyosun bitiyormu sanki diyorum.
Ama tezcanliyim duramiyorum
Nasil kendimi engellicem onuda bilmiyorum.
Etrafindakilerde aynisini soyluyor annem teyzelerim arkadaslarim
Azicik rahat ol diyorlar.

Annem bende kalirken soylendi hatta adami bile kendine benzetmissin dedi.
Bi rahat ol.
Esim evdeyken ev supurup vileda falan yapti ona diyor.

Yani bilmiyorum hergun supurge acilmayinca ev bana pis geliyor icim asla rahat etmiyor aklim hep supurgede.
Firsat bulsamda hemen supursem diye zaman kolluyorum

Kiz buyudukce ve dagittikca belki torpulerim kendimi yetisemedikce belki dizginlenirim diyorum.

Suan uyuyo kizim uykumda var ama o camasirlik, o mutfak beni rahatsiz ediyor oysa camasirlarin acelesi yok bekleyebilir katlanmak icin ama iste kendime bunu dinletemiyorum.

Ben bunu kendime limit koyarak asmistim. Oncelikleri belirleyip, atiyorum gunluk isler icin hergun kendime 1 saat verdim. Haftalik, aylik rutinlerimi olusturdum ve ne hissedersem hissedeyim limitimi asmadim.
Cok daraldiysam kendime mesguliyet buldum, ciktim gezdim vs.
Ama ben gec kaldim, sen gec kalma...
40 yasimi bulmadi asinma yipranma agrilari.
Gecer sandim, gecmedi...
Hersey dengede gerek...
Evin tertemiz, sana kirli geliyor.
Yat cennet kokulunun yanina, kokusunu icine ceke ceke uyu yahu...

Allah razi olsun dusunmeniz yeter
Ki ben boynumdan sıkintiliyim.
Trafik kazasi gecirdim boynumda kirigim var malesef.
Kaynadi bir sekilde ama cok ayakta durunca agriyor.
Bugunume sukur ama kesinlikle acisi cikacak eminim.
ileri yaslarda yazligima cekilip hayallerim var ama umarim agri sizi hastanelerle ugrasmam
Tabiki Rabbim ömur verirse

Misal annem rahat bir kadindir asla cekmemisim.
Ona gidincede orasi rahatsiz ediyor beni duramiyorum.
Gitmiyorum diyorum gormim en iyisi.
Birinede gitsem oturup kosede duramam yardim ederim illa.

Tecrube konusuyor.
Birak herkes nasil istiyorsa oyle yasasin.
Ara sira oturmasini, onune gelmesini beklemeyi de bilmeli.

Cok gecmis olsun.
Evlatlarini dusun.
Onlarin sana daha coook ihtiyaci var.
Enerjini olculu kullan insaallah...
Beden bize emanet.
Emanete sahip cikmak gerek...

Kuzenimin torunu oldu, nerdeyse 2 aylik...
Tabi ki gidemedik.
Bez, islak mendil, bebek deterjani veya sabun tozu, pisik kremi ve sampuandan olusan bir hediye paketi gondermeyi dusunuyorum. Bezi prima kullaniyorlarmis, bir ara ogrendim.
Islak havlu da unibaby yeni dogan alirim. Onlar su bazli.
Makbule gecer diye dusunuyorum. Cunku gelini ucretsiz izinde...Tek maasla gecinmeye ugrasiyorlar.

Aynen ben de aldım dün son sınırlarımı zorlayarak, bugün düşmüş merkez bankası kararı nasıl etkiler, hiç anlamıyorum bu işlerden :) bozdur de bozduralım, al de alalım :))

ahhh sorma bende biraz düştü diye dün almıştım zaten ben alirsam hemen duser
Çok iyi düşünmüşsün abla

S Sahandayumurta gel bi yumurta tarifi ver bacım
Yakalandım demekama bunun birgün olacağı belliydi çünkü uzun zamandır takip ediyorum sizleri vakitsizlikten anca okuyabiliyordum genelde geriden takip ettiğim için yazmadım hiçyinede kabul ederseniz arada yazıp aranıza katılmak isterim

Selam kızlar
Yarın marketler kalabalık olur diye sabah erken kalkıp hallettim marketi 600tl tuttu
Baksan içinde ise cok bisey yok nasıl pahalı hersey
2 ay önce un 18di 22 olmuş benim maaşım o kadar artmiyoki yahu. Enflasyonu da dusuk gösteriyorlar ya birde yuh.
Daha kasaptan et alınacak
Ne olacak ülkenin durumu çok ürkütücü malesef

Hoşgeldiniz

Böyle de olur abla ama madem tek maaşa düştüler para da verebilirsiniz paket yerine.
karamelli_turta mayis birikimim 2000 tl. Altini takipteyim. Gecen ay 378'i gorunce altina donmustum. Bakalim bu ay nolacak...Allah hepimizin kesesine bereket versin.
Bereketli olsun abla.
Aslinda görüyorum seni hep ama deşifre etmek istemedim
Katil aramiza hoşgeldiniz.

Herşey çok pahali cook.
Birkac kahvaltilik meyve bişey geçen 250tl tuttu.

Cennetmeyvesii karamelli_turta CanTorun teşekkür ederim hepinize ben okuduğum için hepinizi az çok tanıyorum madem kendimi üstü kapalı tanıtayımkarı koca memuruz, 2 tane çocuğum var,28 yaşındayım ve 6 Yıllık evliyim taşınmak üzereyiz ve ev arayışındayız.Evlendiğimizden beri bazı borçlarımız vardı ödedik ve ev için birikim yaptık nerdeyse tüm maaşımızın borca gittiği karttan geçindiğimiz günlerimiz oldu ama günümüze şükürler olsun toparladık biraz zorluk görmeden bazı şeyler öğrenilmiyor ne yazıkki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…