- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.401
Ne doktorusunuz canimİkimiz de doktoruz. Ya hastanelere yakın olup yüksek kira verecektik ya trafik çekecektik. Nerede yaşayacağımız belli olunca biz de ev alabiliriz inşallah
Iki kişi nasıl hallediyorsunuz eviYemekten sonra uzandım, biraz çalıştım yine uzandım.
Evde işler vardı kaldi, üç gündür birseye elimi sürmedim.
Market siparişlerini eşim yıkayıp bozulacaklari kaldırmış.
Yarın temizlik, yemek yaparım. İki gün dokunma ev alıp gidiyor resmen.
Pazar günü çalışırım artık.
Yine uyumaya gidiyorum ben
o köleden demek her evde varmisIki kişi nasıl hallediyorsunuz evi
Bide bizimkini gör.
4 kişi
3u Cocuk1i kole
Oy cnm benim pirensestir o pirensesssIki kişi nasıl hallediyorsunuz evi
Bide bizimkini gör.
4 kişi
3u Cocuk1i kole
orda rossmann var di di mi?Kızlar ben geldim. Bugün kızımı cildiye doktoruna götürdüm. Antibiyotik verdi. İçi bezeli bir suru sivilcesi var ünv sınavına girecek streste tetikliyor olabilir.
Sonra annemle pazara gittik.Varyemez fiyatlar size yakındı. Saksıya ekmek için biber ve salatalik fidesi aldık yarin ekeriz. Oglus da oyalaniyor hem.
69.1 kilo idim bugün yarim kg vermişim.
Ne doktorusunuz canim
Külkedisi sonradan premses olmuştu dimiOy cnm benim pirensestir o pirensesss
O yıllarda benim yüzümde cok kötüydü uzun süre su bilinen tehlikeli diye arz edilen sivilce ilacını kullandım ve o geçirdi sadece.. öncesinde kullandigim hicbir krem hap zerre fayda etmemişti..Gecmis olsun kızına canim..Kızlar ben geldim. Bugün kızımı cildiye doktoruna götürdüm. Antibiyotik verdi. İçi bezeli bir suru sivilcesi var ünv sınavına girecek streste tetikliyor olabilir.
Sonra annemle pazara gittik.Varyemez fiyatlar size yakındı. Saksıya ekmek için biber ve salatalik fidesi aldık yarin ekeriz. Oglus da oyalaniyor hem.
69.1 kilo idim bugün yarim kg vermişim.
Kandırma turtisim kızı paralı koleyik hepimizOy cnm benim pirensestir o pirensesss
Bizim ev bile uçuyorken sizin evi düşünemiyorum...Iki kişi nasıl hallediyorsunuz evi
Bide bizimkini gör.
4 kişi
3u Cocuk1i kole
Ben ayaklanma çıkardım bağımsızlığımı ilan ettimKandırma turtisim kızı paralı koleyik hepimiz
Meraba canim yüzdeki sivilcelerin icinmi kullandın omegayi?orda rossmann var di di mi?
Benim de bie ara cok sivilcem olurdu. Rossmann dan omega 3-6-9 haplari almisdim. Günde 3. Cok iyi gelmisdi.
Isterseniz denegin, sonucda balik yagi. Bir zarari yok.
Annem benim büyük oğlana genç odasını yaptırmıştı daha doğmadanGünaydın kızlar
Oğluşumu uyuttum bende yattım ama uyuyamadım telefonla oynamaktan
Aklimdayken size sorayım oğlumun biraz parası var altın ne durumda şu an sizce alinirmi ben bayaaaadirrr takip edemiyorum
Bide oda yapmayı düşünüyoruz oglusa montessori için çokmu küçüğüz acaba daha şu an anne yani beşiğinde yatıyor ben Montessori istiyorum oda olmazsa neyde yatircamkiablamda oyun parkı yatağı var bu beşik küçük gelince onu alayım diyorum ama odasına ayrı bişey yaptırmak yada almak istiyorum
Ben de 1 çocuk yetiyor abla.. Ne yapsın aksama kadar evde hak veriyorum..Ben ayaklanma çıkardım bağımsızlığımı ilan ettim
Bu hafta hep çalıştığım için yemek ve WC dışında bir is yapmadik.Iki kişi nasıl hallediyorsunuz evi
Bide bizimkini gör.
4 kişi
3u Cocuk1i kole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?