Yemekten sonra uzandım, biraz çalıştım yine uzandım.
Evde işler vardı kaldi, üç gündür birseye elimi sürmedim.
Market siparişlerini eşim yıkayıp bozulacaklari kaldırmış.
Yarın temizlik, yemek yaparım. İki gün dokunma ev alıp gidiyor resmen.
Pazar günü çalışırım artık.
Yine uyumaya gidiyorum ben

Iki kişi nasıl hallediyorsunuz evi
Bide bizimkini gör.
4 kişi
3u Cocuk 1i kole

Kızlar ben geldim. Bugün kızımı cildiye doktoruna götürdüm. Antibiyotik verdi. İçi bezeli bir suru sivilcesi var ünv sınavına girecek streste tetikliyor olabilir.
Sonra annemle pazara gittik. Varyemez fiyatlar size yakındı. Saksıya ekmek için biber ve salatalik fidesi aldık yarin ekeriz. Oglus da oyalaniyor hem.
69.1 kilo idim bugün yarim kg vermişim.

orda rossmann var di di mi?
Benim de bie ara cok sivilcem olurdu. Rossmann dan omega 3-6-9 haplari almisdim. Günde 3. Cok iyi gelmisdi.

Isterseniz denegin, sonucda balik yagi. Bir zarari yok.

O yıllarda benim yüzümde cok kötüydü uzun süre su bilinen tehlikeli diye arz edilen sivilce ilacını kullandım ve o geçirdi sadece.. öncesinde kullandigim hicbir krem hap zerre fayda etmemişti..Gecmis olsun kızına canim..

orda rossmann var di di mi?
Benim de bie ara cok sivilcem olurdu. Rossmann dan omega 3-6-9 haplari almisdim. Günde 3. Cok iyi gelmisdi.

Isterseniz denegin, sonucda balik yagi. Bir zarari yok.
Meraba canim yüzdeki sivilcelerin icinmi kullandın omegayi?
Benim hem yüzümde hem vücudumda çok çıktı hamileyken doğunca geçer dediler geçmedi hiçte hamileyken sadece bı jel verdi doktor doğumdan sonra hiç gitmedim ama bu seferde emzirdigim için bişey veremezdi kesin çok üzülüyorum bu duruma ama nasıl gececegiyle ilgili hiç fikrim yok merak ettim seninkini

Günaydın kızlar
Oğluşumu uyuttum bende yattım ama uyuyamadım telefonla oynamaktan
Aklimdayken size sorayım oğlumun biraz parası var altın ne durumda şu an sizce alinirmi ben bayaaaadirrr takip edemiyorum
Bide oda yapmayı düşünüyoruz oglusa montessori için çokmu küçüğüz acaba daha şu an anne yani beşiğinde yatıyor ben Montessori istiyorum oda olmazsa neyde yatircamkiablamda oyun parkı yatağı var bu beşik küçük gelince onu alayım diyorum ama odasına ayrı bişey yaptırmak yada almak istiyorum

Annem benim büyük oğlana genç odasını yaptırmıştı daha doğmadan
Bebeği park yatakta yatırmıştım
Bebek küçükken aşırı masrafa karşıyım yani şu anlamda çocuk hemen büyüyüp ihtiyaç kalmayacak türde eşya giysi vs vs gibi şeylere
Derler ya çocuğun yediği helal giydiği haram misali

Iki kişi nasıl hallediyorsunuz evi
Bide bizimkini gör.
4 kişi
3u Cocuk 1i kole
Bu hafta hep çalıştığım için yemek ve WC dışında bir is yapmadik.
Camlar da genelde açık, çiçeklerin polenleri, toz doluyor içeri.
Benim çocuk pek dagitmaz ama soylemedikce de toplamaz.
Külkedisi Sindirella olayı her evde var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…