- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.361
A101den 119 TL ye aldım ben, yedek bez 2li 18TL.150 ile 200 arası görünüyor fiatı yedek bezi vs ile.
Başkamarkanın 70 tl civarı.
Ne yapsam bilemedim K kahvemsi mutluluk
Tebrikler cnmm
Aslında en güzelini yapiyorsunuz öğrenci duygusuyla hareket ederseniz kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız. Ama yine de bi dönemlerin ve evliliğin ilk yıllarının tadını çıkarıp gezip eğlenmeyi ihmal etmeyin.. Benim üniverste ve mesleğimin ilk yılları daha heyecanlı ve eğlenceliydi. O yuzden her şey zamanında...29 yaşındayım memurum ve nişanlıyım. Üç yıldır çalışıyorum. Nişanlımla bir miktar birikmiş paramız var bir kısmı dövizde bir kısmı altında bir kısmı borsada.
Para harcama sorunlarım var dönem dönem ya çok harcıyorum ya ihtiyaçları bile defalarca düşünüyorum suçluluk duygusuylaöğrenci hayatımdan çıkmaya çalışıyorum denebilir
Artık dikkat etme olayı falan yok cnm rahatlık çöktü insanlara... herkes kendini dışarı atiyorSuraya yorgun bir kahvemsi bırakıyorum.
Dışarısı nasil kalabalık öyle, her dükkanın önünde kuyruk var
Dus aldım, biraz uzanasim var.
Yemek de yok, buzluktqn nugget, salata gecistirime yaparız bu akşam
Hoşgeldin ve de bol bereketli birikimlerin olsunMerhabalar ben de yakalanmadan kendimi ifşalayayımbir süredir takip ediyorum sizi. Hep düzenli hayatım olsun indirimleri takip edeyim birikim yapayım diyorum ama tam beceremiyorum. Yazdıklarınız yardımcı oluyor bana
Hoşgeldin aramıza29 yaşındayım memurum ve nişanlıyım. Üç yıldır çalışıyorum. Nişanlımla bir miktar birikmiş paramız var bir kısmı dövizde bir kısmı altında bir kısmı borsada.
Para harcama sorunlarım var dönem dönem ya çok harcıyorum ya ihtiyaçları bile defalarca düşünüyorum suçluluk duygusuylaöğrenci hayatımdan çıkmaya çalışıyorum denebilir
Şu an ev işleri dışında egzersiz yapamadim tatlu.karamelli_turta sanirim vucud direnç gösteriyor.. Farkli egzersiz yapmak gerekir belki de ben aynısını yapip duruyorum
Hosgeldiniz29 yaşındayım memurum ve nişanlıyım. Üç yıldır çalışıyorum. Nişanlımla bir miktar birikmiş paramız var bir kısmı dövizde bir kısmı altında bir kısmı borsada.
Teşekkür ederim cnm.Tebrikler cnmm
Teşekkür ederim canım. Günde 1 saat yürümenin karşılığını almaya başladım ilk hedef 67 insallahSelâm kızlar,
Bugün işleri bitirip gelemedim.
K kahvemsi mutluluk mop bir harikasüpürüp sildim iyiki almışım çok pratik.
Balkonu yikadim, merdivenleri sururup sildim yolluklar yikandi.
Patlican kebabi attim firina,mercimek çorbası salata yeriz.
Kv zeytinyağlılar yapmış gönderdi bana da
Kara kiz pastasi çırpacağım birde fazla yiyemiyoruz canimiz da istiyor.
Ayriyeten yine buruk birgün
Ablacigimin doğum günü
3. Doğum günü geçiyor bugün ailemizden.
Sağlık olsun inş kocaman bir pasta keseceğiz bu günler geçince.
kronikuykucu kuzular 2 günde alışıyor ki 3 ay oldu senin zor olacak.
Cennetmeyvesii tebrikleer beybisi
Ben biraz önce tartildim sadece 100 gr vermiş görünüyorum
Ben de youtube dan belirledim onları yapiyorum...Soyle tempolu disarda açık havada yürümeyi hayal ediyorum...Şu an ev işleri dışında egzersiz yapamadim tatlu.
Ama bölgesel hareketlere başlayacağım ramazandan sonra.
Aslında en güzelini yapiyorsunuz öğrenci duygusuyla hareket ederseniz kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız. Ama yine de bi dönemlerin ve evliliğin ilk yıllarının tadını çıkarıp gezip eğlenmeyi ihmal etmeyin.. Benim üniverste ve mesleğimin ilk yılları daha heyecanlı ve eğlenceliydi. O yuzden her şey zamanında...
Insallah guzel birikimleriniz ve ömrünüz olur..
hangi sehirdesin bu da birikim de onemli faktör oluyor
Bakmadım, bakayım canım teşekkür ederimA101den 119 TL ye aldım ben, yedek bez 2li 18TL.
Online satışta vardı hafta başı, baktin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?