Oda olayını bilmem ama çocuğun paralarına dokunma, biriktikce altın döviz yap, at kenara bence canim

Canım bu oda yapma olayı tamamen tercih meselesi. Bu sene normal oda takımı babam hediye etti oğluma.
Ben boş odaya hali ve yer yatağı yaptim 2 yaşından sonra. O zamana kadar da park yatakta buyuttum.
Oda boş olunca dilediğince oynadı bir yerini vurdu derdi olmadi...

Tam benim kafadansın

Günaydin kizlar,

evet canim cok kötü olmusdu cildim ta bekarken. 3-4 hafta kullandiktan sonra sivilceler azalmaya baslamisdi. Bir kac hafta sonrada bir cok kisi cildimin resmen parladigini söylüyordu, oda düsün felaket sigara icerdim o dönemde.
Bi arkadasim var 50 yasinda, cildi genc kizlarinki gibi. Onun sirida yillardir omega ve merc spezial dragee diye bir vitamin hapi var.
Bence dene sonucda sadece balik yagi.
Bana cok iyi gelmisdi, hatda bu aralar benim cildimde iyi degil, bende yine basliyacagim.
Cocuk konusuna gelince. Benim kizim haftaya iki yadina gircek. Yanimdan ayrilmiyor. Bencede daha erken oda icin. 3 yasinda filan belki daha mantikli olur.

karistirmisim alintilari birbirine

bir kismi kronikuykucu nundu

Tam benim kafadansın
Ogretmensin montessori muhabbetleri oldu..Dedim ki oda yapmak değil o eğitim koşullarıyla cocuk buyutmektir mesele...Kitapları ulaşabileceği mesafede kıyafetleri de öyle...Ben dr montessorie böyle...

Çok cok durumum iyi olsa 2 oda yapardım biri boş olurdu yine...

Ama seninki hormonal bir durumdur cnm. Hâlâ normal seviyeye gelmemiştir. Ve üstelik hayatın su an bebekle farklılaştı. Böl su tüketip zamanla düşünebilirsin ne yapacağını

Eğitici üretici bir düşünce yapısını bırakıp tüketici toplum modeli meydana getirmeye karşıyım

selam kızlar
arife günümüz hayırlara vesıle olsun
ramazanı serif bu sene cok garip gibiydi
Allahım cumlemıze hayırlısıyla nice ramazanlar bayramlar görmeyi idrak edebılmeyi nasıp etsin
Amin canım inş,
Günaydın kızlar
8 gibiydi telefonum çaldı
Yeni kiracı duşa girmiş evin bir kısmında elektrik kesilmiş ,
2 gün önce klima taktirmus ilk kez şofben klima tv acıkmış..
Panoda atma yok, bina elektrikçisinin, inşaat görevlisinin numarası nı verdim, saatin sigortası atmış ı bakılsın diye,
Tabi uyku kalmadi bende
Çamaşır attım, çiçek suladım, namaz kur-an zaman geciryiyim şimdi,

Merhaba hanimlar...
Ramazan'in son gunu, niyetlilere son oruc. Allah kabul etsin, daha nicelerine saglik ve huzurla erdirsin.

Esim yuruyuse cikti. Hemen kostum arkasindan para verdim. Dedim caddedeki A101'e ugrarsin, kosla vanish varsa kapar gelirsin. Ikinci A101'de bulmus, iki tane kalmis, alayim mi diyor. Kap da gel dedim. Bunlar bana epeyce gider... Sira bulasik makinesi tuzu, parlaticisi, deterjani ve aycicek yaginda...
Market aktuellerini kovalamaya devam...

Dun yerel markette omomatik bulmus esim. 6 kg, 35 tl. O cikti aradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…