- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.421
Oda olayını bilmem ama çocuğun paralarına dokunma, biriktikce altın döviz yap, at kenara bence canimGünaydın kızlar
Oğluşumu uyuttum bende yattım ama uyuyamadım telefonla oynamaktan
Aklimdayken size sorayım oğlumun biraz parası var altın ne durumda şu an sizce alinirmi ben bayaaaadirrr takip edemiyorum
Bide oda yapmayı düşünüyoruz oglusa montessori için çokmu küçüğüz acaba daha şu an anne yani beşiğinde yatıyor ben Montessori istiyorum oda olmazsa neyde yatircamkiablamda oyun parkı yatağı var bu beşik küçük gelince onu alayım diyorum ama odasına ayrı bişey yaptırmak yada almak istiyorum
Canım bu oda yapma olayı tamamen tercih meselesi. Bu sene normal oda takımı babam hediye etti oğluma.Günaydın kızlar
Oğluşumu uyuttum bende yattım ama uyuyamadım telefonla oynamaktan
Aklimdayken size sorayım oğlumun biraz parası var altın ne durumda şu an sizce alinirmi ben bayaaaadirrr takip edemiyorum
Bide oda yapmayı düşünüyoruz oglusa montessori için çokmu küçüğüz acaba daha şu an anne yani beşiğinde yatıyor ben Montessori istiyorum oda olmazsa neyde yatircamkiablamda oyun parkı yatağı var bu beşik küçük gelince onu alayım diyorum ama odasına ayrı bişey yaptırmak yada almak istiyorum
Tam benim kafadansınCanım bu oda yapma olayı tamamen tercih meselesi. Bu sene normal oda takımı babam hediye etti oğluma.
Ben boş odaya hali ve yer yatağı yaptim 2 yaşından sonra. O zamana kadar da park yatakta buyuttum.
Oda boş olunca dilediğince oynadı bir yerini vurdu derdi olmadi...
Günaydin kizlar,Meraba canim yüzdeki sivilcelerin icinmi kullandın omegayi?
Benim hem yüzümde hem vücudumda çok çıktı hamileyken doğunca geçer dediler geçmedi hiçte hamileyken sadece bı jel verdi doktor doğumdan sonra hiç gitmedim ama bu seferde emzirdigim için bişey veremezdi kesin çok üzülüyorum bu duruma ama nasıl gececegiyle ilgili hiç fikrim yok merak ettim seninkini
Ogretmensin montessori muhabbetleri oldu..Dedim ki oda yapmak değil o eğitim koşullarıyla cocuk buyutmektir mesele...Kitapları ulaşabileceği mesafede kıyafetleri de öyle...Ben dr montessorie böyle...Tam benim kafadansın
Ama seninki hormonal bir durumdur cnm. Hâlâ normal seviyeye gelmemiştir. Ve üstelik hayatın su an bebekle farklılaştı. Böl su tüketip zamanla düşünebilirsin ne yapacağınıMeraba canim yüzdeki sivilcelerin icinmi kullandın omegayi?
Benim hem yüzümde hem vücudumda çok çıktı hamileyken doğunca geçer dediler geçmedi hiçte hamileyken sadece bı jel verdi doktor doğumdan sonra hiç gitmedim ama bu seferde emzirdigim için bişey veremezdi kesin çok üzülüyorum bu duruma ama nasıl gececegiyle ilgili hiç fikrim yok merak ettim seninkini
Eğitici üretici bir düşünce yapısını bırakıp tüketici toplum modeli meydana getirmeye karşıyımOgretmensin montessori muhabbetleri oldu..Dedim ki oda yapmak değil o eğitim koşullarıyla cocuk buyutmektir mesele...Kitapları ulaşabileceği mesafede kıyafetleri de öyle...Ben dr montessorie böyle...
Çok cok durumum iyi olsa 2 oda yapardım biri boş olurdu yine...
canim hic markaya dikat etmedim buldugumu aldim. rossmanda omega 3-6-9 bir kapsulun icindeydi, ayri ayri degildi.
Gel de kilo alma bakarken aldim
Amin canım inş,selam kızlar
arife günümüz hayırlara vesıle olsun
ramazanı serif bu sene cok garip gibiydi
Allahım cumlemıze hayırlısıyla nice ramazanlar bayramlar görmeyi idrak edebılmeyi nasıp etsin
Bugün 17ye kadar eve yürüme mesafesinde olan bakkal, market, fırın a gidebilirsin.CanTorun abla dışarı çıkabiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?