- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.461
Bende zaten büyüyene kadar yatması için istiyorum Montessori yatağıAnnem benim büyük oğlana genç odasını yaptırmıştı daha doğmadan
Bebeği park yatakta yatırmıştım
Bebek küçükken aşırı masrafa karşıyım yani şu anlamda çocuk hemen büyüyüp ihtiyaç kalmayacak türde eşya giysi vs vs gibi şeylere
Derler ya çocuğun yediği helal giydiği haram misali
Şu an alınabilir seviyedemi kahvemsim senceOda olayını bilmem ama çocuğun paralarına dokunma, biriktikce altın döviz yap, at kenara bence canim
Bende çok yer kaplayan bı yatak istemiyorum hatta bazen sadece yere yatak atsammi diye bile düşünüyorum ama hiç değilse yerden birazcık yüksek olsun istiyorum bide düşmemesi için etrafı çitli hem bebekken yatar hem büyüyünce yatar oyun alanı geniş olsun çocuğun odası esyayla dolsun istemiyorum tatlumCanım bu oda yapma olayı tamamen tercih meselesi. Bu sene normal oda takımı babam hediye etti oğluma.
Ben boş odaya hali ve yer yatağı yaptim 2 yaşından sonra. O zamana kadar da park yatakta buyuttum.
Oda boş olunca dilediğince oynadı bir yerini vurdu derdi olmadi...
Yaa kaçtan aldın canım bende takip edeyim pazartesi normale donermi bu hafta sonu fiyatları acabasekerim00 Ben bu düşüşü en son fırsat bildim kendimce kumbara fazla bırakılan harçlık evde ne var ne yok gr aldim. YTD
İyi bı doktor bulup gitmek istiyorum ne zaman gideceksemGünaydin kizlar,
evet canim cok kötü olmusdu cildim ta bekarken. 3-4 hafta kullandiktan sonra sivilceler azalmaya baslamisdi. Bir kac hafta sonrada bir cok kisi cildimin resmen parladigini söylüyordu, oda düsün felaket sigara icerdim o dönemde.
Bi arkadasim var 50 yasinda, cildi genc kizlarinki gibi. Onun sirida yillardir omega ve merc spezial dragee diye bir vitamin hapi var.
Bence dene sonucda sadece balik yagi.
Bana cok iyi gelmisdi, hatda bu aralar benim cildimde iyi degil, bende yine basliyacagim.
Cocuk konusuna gelince. Benim kizim haftaya iki yadina gircek. Yanimdan ayrilmiyor. Bencede daha erken oda icin. 3 yasinda filan belki daha mantikli olur.
karistirmisim alintilari birbirine
bir kismikronikuykucu nundu
Tatlum benim vücudum bayadir böyle yaa ama yüzüm hamileyken çıktı ve çoğaldı sırtım göğüs bölgesi falan hep kırmızı sivilceler çıkıyor sonra izleri kalıyor çok üzülüyorumAma seninki hormonal bir durumdur cnm. Hâlâ normal seviyeye gelmemiştir. Ve üstelik hayatın su an bebekle farklılaştı. Böl su tüketip zamanla düşünebilirsin ne yapacağını
Direk bebek odası almicam turtisim bı yatak alicam dolabınida babama yaptırırım diye düşünüyorum onun dışında sifonyermis başka biseymis olmicak sade olucakGünaydın pirensseslerrr
sekerim00 bende büyük oğlumda 4 yaşına kadar beşiği kullanip genç odası aldik kucuge hamileyken.
Bebek odasi gereksiz masraf bana göre de.
Birde altin alabilirsin bebisin paralariyle.
Sağol canım hepimize mübarek olsun.Günaydın bu arada daldim heman
Arefe gününüz mübarek olsun. Bugun ikindi ile akşam ezanı arası duaların makbul olduğu zamanmis kızlar bol ol dua edelim insallah
Bugün benim kucuk oğlusum da oruç tutacakmış oyy kurban olurum
Benimkilerde uyuyorlarSağol canım hepimize mübarek olsun.
Benim küçük oğlus da tekne orucu tutuyor bugün yarim gün
Hâlâ uyuyor uyaninca açar orucunu
kızlar size bise soracagım, sımdı benım süt iznim 1.5 saat artık.ben normalde ogle arası (12-13) dolmusla anneme gıdıp gelıp 13-15.30da calısıp mesai bitecek seklınde dusunmustum. annemlere gıdıp gelme uzak degıl ama ın bın yuru vakit alacak. arkadasımda 14.30da işe basla 5te cık dedi.ogle arasıyla bırlestır kosturmazsın hem dedi. ben hani yaz ya erken cıkmak daha faydalı olur hava almaya bı yere gıdersek bölünmez diye dusunmustum, ama suan bu daha mantıklı geldi sizce?
Bahsettiğin yatak tarzına baktım da ahşap köşeli çocuğun bir yanını çarpmasına müsait yataklar ben olsam almazdım[
Bende zaten büyüyene kadar yatması için istiyorum Montessori yatağı
Bende ihtiyaçtan fazla kıyafet alınmasına karşıyım o yüzden çocuğumun kıyafetleri hep kuzenlerinin bir sene önce doğdular ikiside hiç kıyafet alışverişi yapmama gerek kalmadı şükür ama odayı yavaş yavaş yapmak istiyorum 1 yaşına doğru kendi odasında uyutmak için anca olur zaten
Şu an alınabilir seviyedemi kahvemsim sence
Onunkilere dokunmicam inşallah
Bende çok yer kaplayan bı yatak istemiyorum hatta bazen sadece yere yatak atsammi diye bile düşünüyorum ama hiç değilse yerden birazcık yüksek olsun istiyorum bide düşmemesi için etrafı çitli hem bebekken yatar hem büyüyünce yatar oyun alanı geniş olsun çocuğun odası esyayla dolsun istemiyorum tatlum
Yaa kaçtan aldın canım bende takip edeyim pazartesi normale donermi bu hafta sonu fiyatları acaba
İyi bı doktor bulup gitmek istiyorum ne zaman gideceksemçok sıkıldım vücudumu böyle görmekten
Tatlum benim vücudum bayadir böyle yaa ama yüzüm hamileyken çıktı ve çoğaldı sırtım göğüs bölgesi falan hep kırmızı sivilceler çıkıyor sonra izleri kalıyor çok üzülüyorum
Direk bebek odası almicam turtisim bı yatak alicam dolabınida babama yaptırırım diye düşünüyorum onun dışında sifonyermis başka biseymis olmicak sade olucak
normalde bu zamana kadar dıger ıs yerımden anneme gecıyodum abla, ıs yerınden şofor abiyle aynı sokakta oturuyodu annemler. o eve gelırken benı de getırıyodu bu sekılde cok sukur namazlarım aksamıyordu oglen yemegımı yıyıp donuyordum.son bir yıldır da evdeyim ogleden sonraları.öğle namazın hangisinde aksamayacaksa o şekilde karar vermeni daha mantıklı bulurum
etrafına yumusak koruma yapılıyor genelde abla bızım besıgın de etrafında oyle vardı.Bahsettiğin yatak tarzına baktım da ahşap köşeli çocuğun bir yanını çarpmasına müsait yataklar ben olsam almazdım
O zaman 2. Şıknormalde bu zamana kadar dıger ıs yerımden anneme gecıyodum abla, ıs yerınden şofor abiyle aynı sokakta oturuyodu annemler. o eve gelırken benı de getırıyodu bu sekılde cok sukur namazlarım aksamıyordu oglen yemegımı yıyıp donuyordum.son bir yıldır da evdeyim ogleden sonraları.
sımdıkı ıkı olasılıkta da evde olacagım ogle arası ınsAllah
Uykucu cnm erken çıkıyor olmak daha cazip gibi.kızlar size bise soracagım, sımdı benım süt iznim 1.5 saat artık.ben normalde ogle arası (12-13) dolmusla anneme gıdıp gelıp 13-15.30da calısıp mesai bitecek seklınde dusunmustum. annemlere gıdıp gelme uzak degıl ama ın bın yuru vakit alacak. arkadasımda 14.30da işe basla 5te cık dedi.ogle arasıyla bırlestır kosturmazsın hem dedi. ben hani yaz ya erken cıkmak daha faydalı olur hava almaya bı yere gıdersek bölünmez diye dusunmustum, ama suan bu daha mantıklı geldi sizce?
En yakın yerden bir tane ekmek al, fişini de al.Market de çok yakın bea sitenin etrafını 3 kere dolansam öyle mi girsem markete
yok canım o sekılde kullanmak ıstemıyorum bütün gün ayrı kalmaya henuz hazır degılımUykucu cnm erken çıkıyor olmak daha cazip gibi.
Yada haftalık saatleri birleştirip 1 gün olarak kullanma ihtimalin yok mu?
Sende haklisin cnm , ben öyle kullanmayi tercih etmiştim.yok canım o sekılde kullanmak ıstemıyorum bütün gün ayrı kalmaya henuz hazır degılımekimin 18 inde bıtıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?