[
Bende zaten büyüyene kadar yatması için istiyorum Montessori yatağı
Bende ihtiyaçtan fazla kıyafet alınmasına karşıyım o yüzden çocuğumun kıyafetleri hep kuzenlerinin bir sene önce doğdular ikiside hiç kıyafet alışverişi yapmama gerek kalmadı şükür ama odayı yavaş yavaş yapmak istiyorum 1 yaşına doğru kendi odasında uyutmak için anca olur zaten
Oda olayını bilmem ama çocuğun paralarına dokunma, biriktikce altın döviz yap, at kenara bence canim
Şu an alınabilir seviyedemi kahvemsim sence
Onunkilere dokunmicam inşallah
Bende çok yer kaplayan bı yatak istemiyorum hatta bazen sadece yere yatak atsammi diye bile düşünüyorum ama hiç değilse yerden birazcık yüksek olsun istiyorum bide düşmemesi için etrafı çitli hem bebekken yatar hem büyüyünce yatar oyun alanı geniş olsun çocuğun odası esyayla dolsun istemiyorum tatlum
sekerim00 Ben bu düşüşü en son fırsat bildim kendimce kumbara fazla bırakılan harçlık evde ne var ne yok gr aldim. YTD
Yaa kaçtan aldın canım bende takip edeyim pazartesi normale donermi bu hafta sonu fiyatları acaba
İyi bı doktor bulup gitmek istiyorum ne zaman gideceksem çok sıkıldım vücudumu böyle görmekten
Ama seninki hormonal bir durumdur cnm. Hâlâ normal seviyeye gelmemiştir. Ve üstelik hayatın su an bebekle farklılaştı. Böl su tüketip zamanla düşünebilirsin ne yapacağını
Tatlum benim vücudum bayadir böyle yaa ama yüzüm hamileyken çıktı ve çoğaldı sırtım göğüs bölgesi falan hep kırmızı sivilceler çıkıyor sonra izleri kalıyor çok üzülüyorum
Direk bebek odası almicam turtisim bı yatak alicam dolabınida babama yaptırırım diye düşünüyorum onun dışında sifonyermis başka biseymis olmicak sade olucak

Sağol canım hepimize mübarek olsun.
Benim küçük oğlus da tekne orucu tutuyor bugün yarim gün
Hâlâ uyuyor uyaninca açar orucunu

Sağol canım hepimize mübarek olsun.
Benim küçük oğlus da tekne orucu tutuyor bugün yarim gün
Hâlâ uyuyor uyaninca açar orucunu
Benimkilerde uyuyorlar
Yemek koyup buzdolabını duzenliycem. Garibim istifa edicek yakinda
Bugün menüde yoğurt corbasi kuru bamya yemegi pilav salata balparmak tatlısı var. Kayinvalideye inip yarın kahvaltı için su böreği yapıcaz. Hazır su böreği yufkasindan yapıcaz.

kızlar size bise soracagım, sımdı benım süt iznim 1.5 saat artık.ben normalde ogle arası (12-13) dolmusla anneme gıdıp gelıp 13-15.30da calısıp mesai bitecek seklınde dusunmustum. annemlere gıdıp gelme uzak degıl ama ın bın yuru vakit alacak. arkadasımda 14.30da işe basla 5te cık dedi.ogle arasıyla bırlestır kosturmazsın hem dedi. ben hani yaz ya erken cıkmak daha faydalı olur hava almaya bı yere gıdersek bölünmez diye dusunmustum, ama suan bu daha mantıklı geldi sizce?

öğle namazın hangisinde aksamayacaksa o şekilde karar vermeni daha mantıklı bulurum

Bahsettiğin yatak tarzına baktım da ahşap köşeli çocuğun bir yanını çarpmasına müsait yataklar ben olsam almazdım

Galiba babanızın elinden ustalık geliyor şahsen
Yerden 15 20cm yükseklikte minik bir ahşap ızgara üzerine ufak bir yatak doldurup ya da doldurtup üzerine koyarım
Kenarlarına da sünger destek
Nevresimleriyle bu iş tamamdır

öğle namazın hangisinde aksamayacaksa o şekilde karar vermeni daha mantıklı bulurum
normalde bu zamana kadar dıger ıs yerımden anneme gecıyodum abla, ıs yerınden şofor abiyle aynı sokakta oturuyodu annemler. o eve gelırken benı de getırıyodu bu sekılde cok sukur namazlarım aksamıyordu oglen yemegımı yıyıp donuyordum.son bir yıldır da evdeyim ogleden sonraları.
sımdıkı ıkı olasılıkta da evde olacagım ogle arası ınsAllah

sekerim00 ben de bu tarz yatakları begenıyorum canım fakat yerden yuksek olsa uykuda ınmeye calısır dusermi? cunku sarkabilir.yere cok yakın olsa üşür mü? bu ıkı soru yuzunden kararsızım. sımdılık anne yanı besıgımız var.bızım odada yan tarafımızda duruyor.yılbasına kadar falan onda yatabılır dıye dusunuyorum sonrası ben de kararsızım.

O zaman 2. Şık

Uykucu cnm erken çıkıyor olmak daha cazip gibi.
Yada haftalık saatleri birleştirip 1 gün olarak kullanma ihtimalin yok mu?

Uykucu cnm erken çıkıyor olmak daha cazip gibi.
Yada haftalık saatleri birleştirip 1 gün olarak kullanma ihtimalin yok mu?
yok canım o sekılde kullanmak ıstemıyorum bütün gün ayrı kalmaya henuz hazır degılım ekimin 18 inde bıtıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…