- 6 Ağustos 2010
- 40.452
- 72.370
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.501
Kesinlikle maskesiz çıkmak kesinlikle burda yasak hala anonsla insanlara laf anlatmaya çalışıyorlar... zor isleriOnlar da bıktıysa demek insanlarla uğraşmaya
Dun 2.5 kg'lik pirinci saklama kabina bosaltinca esim 2. yuruyuste bim'den almis gelmis. Bir de temizlik sirkesi...Nasipse A101 den nohut
Bimden pirinç alıp koyayım
Bence de sence tatlucumVaryemez Artık haftalık önceden verdiği yetmez. Sen ufaklığa soyle babası zam yapsın bu alışveriş parasına... Her şey ateş pahasii
Yine kendini evden dışarı attınHemen mahallemdeki 3 markete gittim
İhtiyaç ve de indirimde lazım gördüklerimi aldım geldim
Biraz da hava aldım yürüyüş yapmış oldum
78 tl harcadım
200 gr nişastayı 1.75 tl ye alıyordum
Yerel markette kilosu 3.95 tl
Tam bimden 4 adet nişastayı kasadan geçecekken kasiyere siz de açık nişasta var mı diye sordum
Tabiki hayır cevabını alacağımı biliyorum ama kibarca geri koymanın yolunu buldum
Bu arabadakiler burada beklesin
Karşıdaki yerel markete gidip sorayıp dedim varsa oradan alirim yoksa bunları dedim çıktım
Oradan aldım
Geri bime geldim arabadaki diğer ürünleri aldım çıktım
Canım uzunca bir süre fırından filan ekmek alamıyacağım sanırımYine kendini evden dışarı attın
Bakalım kalan günler ne yapacaksın
Gerçi o zaman da fırına ekmek almaya gidersin
Dolmalık fıstığa her zaman çok şaşıyorum. Çok seviyorum ama alıp kasada bırakmışlığım çoktur. 20 lira nedir? İçinde 10-15 tanecik fıstık varEvett kizlar biz dün siparişle marketten getirttik. Bugün esim evde olunca çocuğu biraktim ona hem yürür hem indirimde olanlardan alirim diye. Sozde uzun sozde alışveriş yapmayacaktık ama uymadık plana..
Hem yerel hem diğer marketlere girdim.Cok kalabalık değildi...aksine zam yapılan ürünler de vardi..dolmalık fıstık kilosu 950 Tl idi. Minik paket alsam dedim sarma icin sonra vazgeçtim 20 tl idi paketi...
Indirimden ABC deterjan 2 ıslak mendil kuş üzümü baklavalik yufka üzüm yapragi aldim döndüm...
Evdeyken sararım dondurucuya biraz daha atarim dedim.
Yarın da içli köfte yapip atacağım dondurucuya..
Ben dr dondurucu almak istiyorum bu yaz sonu. Hep erteledim ama ihtiyaç oluyor..En azindan böyle boş vakitlerde bor seyler yapar koyarim çalışırken zor oluyor
Evet koysan her sarmaya 1 tane gelmez. Valla almadim dedim ina verene kadar yarim kg et alirim daha iyi...Dolmalık fıstığa her zaman çok şaşıyorum. Çok seviyorum ama alıp kasada bırakmışlığım çoktur. 20 lira nedir? İçinde 10-15 tanecik fıstık var
Ben de senin gibi düşünüyorum.Canım uzunca bir süre fırından filan ekmek alamıyacağım sanırım
Okullar açılınca boş günümde ya da hafta sonu ekmek yapar dondurucuya atarım
Ben ara verdim ekmek yapmaya..kocaman bir trabzon ekmeği alıp dilimlenmiş dondurucuya koyduk yiyecek olan çıkarıp yiyor...Ama pide yapabilirim hoşuma gitti tadı lezzetiCanım uzunca bir süre fırından filan ekmek alamıyacağım sanırım
Okullar açılınca boş günümde ya da hafta sonu ekmek yapar dondurucuya atarım
Ben 1 kere dememiştim onunla da yumuşak oluyor içinde...Cevizli de güzel oluyorKizlar bir kac hafta once pazardan dolmalik fistik alacaktim. Tezgahta var bir seyler ama, biraz tombik. Bu nasil cam fistigi? Adam dedi ki bu yer fistigi, cam fistiginin kilosu 1000 tl olmus, isterseniz deneyin. Aldim ben de. icinde epeyce vardi. Dolma da yaptim, helva da. Paketi 5 tl. Kimse de anlamadi, oo ne guzel fistigi da bolmus deyip afiyetle yediler...
burda yazdiklarindan sonra eniste hakkinda, bence kesin bir süpriz planliyordur.Nice mutlu huzurlu yıllar canım size de, bizim evlilik yıldönümü de Haziran da.
Eşim acaba surpriz birşeyleri yapacak ondan mı çıkmak istiyor diye düşünmeye basladim
Yapacak bir şey yok bütçemizi düşünmek zorundayız..hem açık olanlar daha iyi ozlesiyor ben beğeniyorum...Hemen mahallemdeki 3 markete gittim
İhtiyaç ve de indirimde lazım gördüklerimi aldım geldim
Biraz da hava aldım yürüyüş yapmış oldum
78 tl harcadım
200 gr nişastayı 1.75 tl ye alıyordum
Yerel markette kilosu 3.95 tl
Tam bimden 4 adet nişastayı kasadan geçecekken kasiyere siz de açık nişasta var mı diye sordum
Tabiki hayır cevabını alacağımı biliyorum ama kibarca geri koymanın yolunu buldum
Bu arabadakiler burada beklesin
Karşıdaki yerel markete gidip sorayıp dedim varsa oradan alirim yoksa bunları dedim çıktım
Oradan aldım
Geri bime geldim arabadaki diğer ürünleri aldım çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?