burda yazdiklarindan sonra eniste hakkinda, bence kesin bir süpriz planliyordur.
masallah size nice nice saglikli, mutlu yillara sizlere
Yarın gorucez bakalım, dışarı çıktığımızda beni marketin önünde bekle dedim, çıktığımda yoktu.
O arada ne yaptin dedim lafı evirdi çevirdi.
Eve gelince de direkt banyoya soktu beni.
Yine süre kazandi.
Gerçi bu süreçte beklentim yok ama dışarı ısrarla çıkmak istemesi işkillendirdi beni

Zekatımi bitirdim şükür
1000tl kurban niyetine ayırdim bu aydan

Duygulandım

2. Kattaki komşum eski öğrencim
Annesinin bahçesinden yeşil soğan marul
Eşinin arkadaşından da kaz yumurtası ve tavuk yumurtası
Bir de tencereyle benim için yoğurt yapmış getirmiş Allah razı olsun kesesine bereket

Ben de kebaptan çilek kompostosu ve baklava verdim

SON İFTAR ve BAYRAMI BEKLERKEN

İçi bal fıçılarıyla dolu bir gemi limana yaklaştı. İşçiler bal fıçılarını boşalttıkları sırada fakir olduğu her hâlinden belli olan yaşlı bir kadın elinde küçük bir kâseyle çıkageldi.
Balların sahibi olan tâcirin yanına gidip, kendisine kâse dolusu bal vermesini istedi. Tâcirin sessiz kalıp kendisine bal vermediğini gören yaşlı kadın ümitsizce geri döndü...
Yaşlı kadın oradan ayrılınca tâcir, olaya şahit olan genç çalışanını çağırıp yaşlı kadını takip etmesini ve evine bir fıçı dolusu bal götürmesini söyledi.
Genç adam şaşırıp kalmıştı:
- Kadıncağız sizden azıcık bal istedi, vermediniz; şimdi ise bir fıçı bal gönderiyorsunuz!?
Tacir cevap verdi:
-“ Ey genç! O kendi miktarınca ve ihtiyacı kadar ister, ben de kendi miktarımca ve gücüm kadar bağışladım...”

“Allah'ım!... Bizim ihtiyaç kâselerimiz küçük ve derinliği azdır...
Ramazân’ı şerîfin son günü, şu mübârek Arefe gününde,
Sen de kendi cömertliğin miktarınca bana, akraba ve dostlarıma, din kardeşlerime isteklerinin kat-kat üstünde bağışta bulun yâ Rabbi”!...
Amin.... Amin... Amiiin...
Ramazan'ı Şerif bayramımız tüm İslam alemine hayırlı olması dileğiyle HAYIRLI BAYRAMLARINIZ OLSUN İNŞAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…