- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.521
Yarın gorucez bakalım, dışarı çıktığımızda beni marketin önünde bekle dedim, çıktığımda yoktu.burda yazdiklarindan sonra eniste hakkinda, bence kesin bir süpriz planliyordur.
masallah sizenice nice saglikli, mutlu yillara sizlere
Güzel bir ask mektubu ola bilir? Tanisdiginiz ilk günlerin anilarina yine hatirlatan satirlarla?Yarın hem bayram hem yıldönümümuz şöyle özel birşeyler yapmak istiyorum.
Evdeyiz diye buruk olmasın
Zekatımi bitirdim şüküresimle iddiaya gırmıstık 125 tl mi kaptım
kurban kumbaramıza attım saydım az evvel üstünü tamamladım biraz 450 tl olmus. Allah bereket versin
1750-2000 arası olacak sanırım hisse.haziran butcesınden ayırmak ıstıyorum devamını.
bugun zekatımı da hesaplayacagım.gecen yıl 3 ceyrek+ ilave para olarak vermıstım
DuygulandımDün babasına watsapttan mesaj yollattım oğlana paramız bitti diye
200 tl daha getirmiş
300 tl de oğlanın dışarıya çıktığı gün vermişti
Oğlan annem ucuz görünce 10 lt yağ ve deterjan aldı o nedenle para yetmedi
Ucuz gördü mü fazla alıyor demiş
Bilirim 20 senem geçti diyormuş
Tam karşımda şok, sola bak a101, sağa bak bim, arkada yerel market var
Ben biraz odunum o konularda yazabilirmiyim bilmiyorum,Güzel bir ask mektubu ola bilir? Tanisdiginiz ilk günlerin anilarina yine hatirlatan satirlarla?
Ayşen tok, hande kazanova zeynep turan nuray sayariKizlarr takip ettiğiniz astrolog var mi nilay hanım haricinde...
Nilay Dinç diye bir astrolog. Ben farklı bir astrolog merak ediyorum o yuzden soruyorumAyşen tok, hande kazanova zeynep turan nuray sayari
Nilay ı bilmiyorum
Twitburç lunasmelodyKizlarr takip ettiğiniz astrolog var mi nilay hanım haricinde...
Ben de takibe alayimTwitburç lunasmelody
Bizim iş yerinde çok popüler bu ikisi2 arkadaş var bayılıyor böyle şeylere.
Teşekkürler cnmAyşen tok, hande kazanova zeynep turan nuray sayari
Nilay ı bilmiyorum
Katilin bariBizde katilalim bari 60 tane gram altin 2 tane 40 gr bilezik 1.5 senelik birikimimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?