Geçmiş olsun abla.
Abla ya sen tatlı olursun ancak

Neydi gı
Bende pek bi ayran gonulluyumdur hemen unuturum
Senin topige yazdığın günün sabahı biri gelip bizi şikayet etmiş, banlanma olmuştu.
Sonra akşamına sen yazdın, kendini tanittin hedefini falan söyledin.
Kızlarla espiri yaptık senin üzerinden öyle

Bunu öğrendiğim iyi oldu
Dün pazardan 20 tl ye 500 gr köy tereyağı aldım
Fiyat çok iyiymi.Bende köyden sürekli aldığımız birileri var ,bahar yağı ısmarlıyorum her yıl topluca alıyorum.Geçenntıl 60 tl den 8 kg civarı almıştım.Istediğimiz kadar alamıyoruz malesef, ticaretini yapmadıklarından
Bu yılda 65 den 5 kg ayarlayacak,ineklerinin bir kısmı kısır kalmış kadının.2.5 kg sunu verdi bakalım kalanıda verir inşallah. Lezzeti çok farklı oluyor

A Asmin75 omega nin markasına ne cnm
T tatlu canım bana sormadın ama cevap vermek istedim, venatura ya da ocean almanı tavsiye ederim, ifos 5 yıldızlı ürünler, instada sağlıklı yaşıyoruz sayfasında onların tercih edilme sebepleri detaylı bir şekilde anlatılıyor

Hoş geldin Beyza Nur
Cadde nispeten sakin ama boş değil, sürekli insan sesi, araç sesi var.
Duşumualdım, gece bakımımı yaptım, azcik havaya girelim
zorsundum mutfağı toplamadım, Bulaşık sepeti dolu kaldı sadece,
Yarın sarma dolma pişireceğim kısmetse, annem yapmış sağ olsun,
Sakin bir bayram olacak...

Hosbuldum canim benim ❤

Bilmem ki, onu gelinime sormak lazim...

Ogluma gore biraz kaynanalik yapmam gerekiyormus. Gerci oglanlara gore anneleri hep kanatsiz meleklerdir...
Sizi okurken içimi bir huzur kaplıyor, yazım ve noktalama şekliniz, üslubunuz, ifade şekliniz, verdiğiniz akıllar... bana çok sevdiğim eski bir öğretmenimi hatırlatıyorsunuz. Bilin istedim :) Böyle birden daldım kusura bakmayın. Lütfen daha çok yazın.
Bu bahane ile herkesin bayramını kutlar sağlıklı nice bayramlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…