- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.561
bakma sen, bende sadece fikir vermekte romantigim.Ben biraz odunum o konularda yazabilirmiyim bilmiyorum,
İlk yıl birbirimize aldigimiz hediyeler var onları paket yapıp vereceğim
Sen de sağolasın
Fındık sensinA101den bütün fındıklı trüf çikolata almıştım. Içine fındık koymayı unutmuslar
Akil en buyuk nimet...Sen de sağolasın
Allah akıl ve vücut sağlığımızı korusun
bu bi isaret. yeme canimA101den bütün fındıklı trüf çikolata almıştım. Içine fındık koymayı unutmuslar
Geçmiş olsun abla.Sanirim dun boynumu, sirtimi usuttum. Bugun keyifsiz, huzursuz. At kestanesi jeli surdum, cavdar yastigini da mikrodalgada isittim, koydum boynuma oylece yatiyorum...
Varyemez biraz biraz kayinvalide kebabi oldum...
VeCennetmeyvesii
Senin topige yazdığın günün sabahı biri gelip bizi şikayet etmiş, banlanma olmuştu.Neydi gı
Bende pek bi ayran gonulluyumdur hemen unuturum
Baskasina gelince süper fikirler buluyorum kendime gelince yok birşeybakma sen, bende sadece fikir vermekte romantigim.
Bilmem ki, onu gelinime sormak lazim...Geçmiş olsun abla.
Abla ya sen tatlı olursun ancak
Fındık sensinolmasa da olur
yemeseydim içinde fındık olmadığını bilmeyecektimbu bi isaret. yeme canim
Ay evet hatırladımSenin topige yazdığın günün sabahı biri gelip bizi şikayet etmiş, banlanma olmuştu.
Sonra akşamına sen yazdın, kendini tanittin hedefini falan söyledin.
Kızlarla espiri yaptık senin üzerinden öyle
Son cümlen için söylüyorum bencedeBilmem ki, onu gelinime sormak lazim...
Ogluma gore biraz kaynanalik yapmam gerekiyormus.Gerci oglanlara gore anneleri hep kanatsiz meleklerdir...
Fiyat çok iyiymi.Bende köyden sürekli aldığımız birileri var ,bahar yağı ısmarlıyorum her yıl topluca alıyorum.Geçenntıl 60 tl den 8 kg civarı almıştım.Istediğimiz kadar alamıyoruz malesef, ticaretini yapmadıklarındanBunu öğrendiğim iyi oldu
Dün pazardan 20 tl ye 500 gr köy tereyağı aldım
Hosbuldum canim benim ❤Hoş geldinBeyza Nur
Cadde nispeten sakin ama boş değil, sürekli insan sesi, araç sesi var.
Duşumualdım, gece bakımımı yaptım, azcik havaya girelim
zorsundum mutfağı toplamadım, Bulaşık sepeti dolu kaldı sadece,
Yarın sarma dolma pişireceğim kısmetse, annem yapmış sağ olsun,
Sakin bir bayram olacak...
Sizi okurken içimi bir huzur kaplıyor, yazım ve noktalama şekliniz, üslubunuz, ifade şekliniz, verdiğiniz akıllar... bana çok sevdiğim eski bir öğretmenimi hatırlatıyorsunuz. Bilin istedim :) Böyle birden daldım kusura bakmayın. Lütfen daha çok yazın.Bilmem ki, onu gelinime sormak lazim...
Ogluma gore biraz kaynanalik yapmam gerekiyormus.Gerci oglanlara gore anneleri hep kanatsiz meleklerdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?