- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.661
Yaaa çok hoş maşallah sizeEşim tabi ki unutmamis, ben size yazarken salondan müzik sesi geldi.
Bizim şarkımızı açmış.
Dün ciktigimizda da sevdiğim çikolatalardan kutu yaptırmış.
Bu sefer böyle idare et, herşey yoluna girerse telafi ederim dedi.
Biraz da harçlık verdi
Bayramın burukluğu olmasın o sıkıntı.Bugün guzel gecti..Aşmak istediklerimin Çoğu bu aradim yarin da ararim.. site de canlı müzik vardi balkondan katıldık...
Biraz daha oyalanır uyuruz.. ama nedense içimde bir sıkıntı var durduk yere hayir olsun
Hemen fikrimi söyleyeyimK kahvemsi mutluluk çok teşekkür ederim ev baktığın zamanlardada takip ediyordum o yüzden biliyorum az çok yaşadıklarınıikimizde memuruz aslında evet düzenli gelirimiz var ama dediğin gibi hayat ne getirecek belli olmuyor... Ayrıca sözü çok beğendim kenara para atma fikrini yazdım kenara.En mantıklısı uzun vade çekmek gibi.Birde benim ev baktığım yer işe araçla 20 dk falan sürüyor ama iş yerime yakında evler mevcut 3+1 tokiler var pek temiz mahalle olmadığından çok istemiyorum ama işe yakın olmakta çok cazip çünkü yürüme mesafesi olduğu için arabayıda satabilirm. Şimdi baktığım yerde eski evler var 300 350 civarında mahalle temiz ama araba şart fedakarlık etmem gereken hangisi seçemiyorum
İlave olarak satmak istersin elinden daha kolay çıkması için de daha cazip avantajlara sahip bir muhit olması önemliHemen fikrimi söyleyeyim
Ev uzun süreli yatırım kesinlikle düzgün mahalleden bak derim ben, yarın işin degisir kurum başka yere taşınır, sen başka yere tayin olursun vs.
Belki daha uygun araç bakarsın ya da toplu taşıma kullanırsın
Canım biz hep uzakta geçirirdik bayramları o değil de..Belki biraz da hep evde olup artik kimseyi görüp muhabbet edememek de olabilir.. BilmiyorumBayramın burukluğu olmasın o sıkıntı.
Çünkü bütün gün bende de aynı his vardı, elim kolum hiç kalkmadı.
Hiç unutur mu maşallah romantik enişteEşim tabi ki unutmamis, ben size yazarken salondan müzik sesi geldi.
Bizim şarkımızı açmış.
Dün ciktigimizda da sevdiğim çikolatalardan kutu yaptırmış.
Bu sefer böyle idare et, herşey yoluna girerse telafi ederim dedi.
Biraz da harçlık verdi
Şimdiden hayirli olsun niyetinHerkesin bayramı mübarek olsun bayanlar
Çocuklardan fırsat bulup yazmayı geçtim okuyamadım bile bütün gün ramazan boyu karantinada olunca uyku saatlerimiz çok şaşmıştı onu düzenlemeye çalışıyorum inşallah başarırız☺Altın alım satımlarında vergi iyi olmamış bizde bankadan alım yapıyorduk şuan çok ekleme yapamıyoruz aylık 2000 liradan girdiğim günüm vardı 5 kişi temmuzda sıra bende o para geldiğinde evi çoktan almış olursak çocukların odaları için kullanmayı düşünüyorm henüz odaları yok☺Kurban zamanı sıkışık olacağız tahminen ama sayenizde daha önceden elime geçen paraları o an gerekmiyorsa 5 10 demeden attığım bir kumbaram vardı kurban zamanı açarım inşallah yeterli olur sayamıyorm kapalı kumbara olduğu içinBankada 100 bin civarı altın gram olarak ne kadar ediyor bilmiyorm bunu krediyle çekmiştik araç alım satımı yapıyorduk şuan ev için bekletiyoruz 2,5 yıl kadar ödeme var aylık 3000 lira ve 80 bin değerinde bir arabamız bu şartlarda sormak istedğim bir kaç soru var sizlere uzun oldu kusura bakmayın istedğimiz evler 400 450 bin arası günümüz şartlarında mevcut kredimizi kapatmak,arabayı satmak peşinata eklemek,krediyi kısa vade veya uzun vade çekmek hangisi daha mantıklıdır
Mevki iyi olsun bence.K kahvemsi mutluluk çok teşekkür ederim ev baktığın zamanlardada takip ediyordum o yüzden biliyorum az çok yaşadıklarınıikimizde memuruz aslında evet düzenli gelirimiz var ama dediğin gibi hayat ne getirecek belli olmuyor... Ayrıca sözü çok beğendim kenara para atma fikrini yazdım kenara.En mantıklısı uzun vade çekmek gibi.Birde benim ev baktığım yer işe araçla 20 dk falan sürüyor ama iş yerime yakında evler mevcut 3+1 tokiler var pek temiz mahalle olmadığından çok istemiyorum ama işe yakın olmakta çok cazip çünkü yürüme mesafesi olduğu için arabayıda satabilirm. Şimdi baktığım yerde eski evler var 300 350 civarında mahalle temiz ama araba şart fedakarlık etmem gereken hangisi seçemiyorum
Canım bu ara herkes bu modda her şey birbirine girdi...Ama düzen gibisi yok arada olsun bu kadar serbestlikGünaydın kızlar, altın kızlar
Dün tabiki tüm gün evdeydik ama tüm gün ne yaptık çocuklarla monopoly oynadık
Uyku ve yeme düzenimiz komple bozuldu evdeyken birkaç güne toparlarız.
Oooo sizin evde bol kalori enerjili yemekler var.. Ellerine saglik afiyet olsunGünaydın
Ev ahalisi hala yatıyor
Kahvaltıya karışık kızartma ve yumurta kapama hazırlıyorum
Aksamada pizza yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?