- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.621
Geçen sene bu bayram balikesire gitmiştik, ahhh plaj, deniz, kumsal, şu, güneşHani dese ki ayağınıza plajı getirdik falan belki tutar
Benim işyerinin oradaki kuyumcu veriyor, ama limiti var, bir gramı vermiyor.Ben bikac kez peşin fiyatına taksitle burgu almıştım.iyi olmuştu..Gramı falan vermiyorlar oyle
Ah amin aminUfacık bebeyle yollara dusemezdin zaten
Şaka bir yana bu bayram hepimiz için buruk.
Umarım kurban da herkes sevdikleriyle birarada olur
Ben sürekli maaş almaya başladıktan sonra fizikiye dönerim.Selam kızlar bugün itibariyle bankadan altin alımına yüzde 1 vergi geldi hedefim 2000liraydi aylik vergi kesintisi 20 lira çok degilmi. Kazandığımız 3 kuruşa bile göz koydular.
Ne yapıcaz çeyrek yada ata alımı mi yapalım sizce karar veremiyorum
ben 24 ayar gram alıyorum canım bozarken en az onda fark oluyor bence ytd..Selam kızlar bugün itibariyle bankadan altin alımına yüzde 1 vergi geldi hedefim 2000liraydi aylik vergi kesintisi 20 lira çok degilmi. Kazandığımız 3 kuruşa bile göz koydular.
Ben zaten fiziki altın alıyordum ocak ayı itibariyleSelam kızlar bugün itibariyle bankadan altin alımına yüzde 1 vergi geldi hedefim 2000liraydi aylik vergi kesintisi 20 lira çok degilmi. Kazandığımız 3 kuruşa bile göz koydular.
Ben yemek bile yapmadım sucuklu yumurta istediler çayla yediler.Bugün resmen tembel şiirinim.
Bir koltuktan digerine arada yatağa şeklinde akşam ettim.
Yemek yapmak dışında birşey yapmadım. Çamaşır yıkadım ama asamadim yan komşu mangal yapıyor.
Kitap okudum, aile buyuklerini aradım öyle geçti.
Hala sürpriz de yok yıldönümü için unutmuş bile olabilir.
Bir saat daha vakti var yoksa ben hatirlaticam
Ben de mercimek çorbası attım ocağa yarın için.Nasip olursa
Yarınki akşam menüsü şu şekilde
İnegöl köfte
Kabak yemeği ( bugünden birazcık arttı)
Makarna (Yarını da düşünerek biraz fazla yapmıştım)
Çilek Kompostosu
Yoğurt
Kakaolu puding
Yuh yani1000 de 2 den 100 de 1 e çıkarılmış altin yorum sitesinde herkes doğal olarak sinir küpü olmuş
Ohaaa nasıl yani1000 de 2 den 100 de 1 e çıkarılmış altin yorum sitesinde herkes doğal olarak sinir küpü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?