- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.641
Yaaaa canım çok romantikkkk❤❤❤❤Eşim tabi ki unutmamis, ben size yazarken salondan müzik sesi geldi.
Bizim şarkımızı açmış.
Dün ciktigimizda da sevdiğim çikolatalardan kutu yaptırmış.
Bu sefer böyle idare et, herşey yoluna girerse telafi ederim dedi.
Biraz da harçlık verdi
Öyledir ya, teşekkür ederimYaaaa canım çok romantikkkk❤❤❤❤
Çok teşekkür ederimK kahvemsi mutluluk rabbim huzurunuzu bozmasın birbirinize olan sevginizi ve saygınızı buradan hissedip taktir ediyorum
Bankadaki 100bin TL olan altın için 2,5 yıl 3bin TL ödeyeceksiniz.Herkesin bayramı mübarek olsun bayanlar
Çocuklardan fırsat bulup yazmayı geçtim okuyamadım bile bütün gün ramazan boyu karantinada olunca uyku saatlerimiz çok şaşmıştı onu düzenlemeye çalışıyorum inşallah başarırızAltın alım satımlarında vergi iyi olmamış bizde bankadan alım yapıyorduk şuan çok ekleme yapamıyoruz aylık 2000 liradan girdiğim günüm vardı 5 kişi temmuzda sıra bende o para geldiğinde evi çoktan almış olursak çocukların odaları için kullanmayı düşünüyorm henüz odaları yok Kurban zamanı sıkışık olacağız tahminen ama sayenizde daha önceden elime geçen paraları o an gerekmiyorsa 5 10 demeden attığım bir kumbaram vardı kurban zamanı açarım inşallah yeterli olur sayamıyorm kapalı kumbara olduğu için Bankada 100 bin civarı altın gram olarak ne kadar ediyor bilmiyorm bunu krediyle çekmiştik araç alım satımı yapıyorduk şuan ev için bekletiyoruz 2,5 yıl kadar ödeme var aylık 3000 lira ve 80 bin değerinde bir arabamız bu şartlarda sormak istedğim bir kaç soru var sizlere uzun oldu kusura bakmayın istedğimiz evler 400 450 bin arası günümüz şartlarında mevcut kredimizi kapatmak,arabayı satmak peşinata eklemek,krediyi kısa vade veya uzun vade çekmek hangisi daha mantıklıdır
Eşim tabi ki unutmamis, ben size yazarken salondan müzik sesi geldi.
Bizim şarkımızı açmış.
Biraz da harçlık verdi
oo super kahvemsim Allahım muhabbetınızı artırsınEşim tabi ki unutmamis, ben size yazarken salondan müzik sesi geldi.
Bizim şarkımızı açmış.
Biraz da harçlık verdi
Sağol canimoo super kahvemsim Allahım muhabbetınızı artırsın
ben de ne yapsam dıye dusunuyorum kahvemsimBen detaylı her alternatif için hesap yapar, rakamlar üzerinden düşünürdüm, meslek hastalığı malum
Mutluluğunuz daim olsun canımEşim tabi ki unutmamis, ben size yazarken salondan müzik sesi geldi.
Bizim şarkımızı açmış.
Biraz da harçlık verdi
Tabiki ytdben de ne yapsam dıye dusunuyorum kahvemsim
bırıkımle esıme telefonu alıcaktık telefon 3taksit olunca 2 taksit bedeli elimde kaldı
esımın maası da erken yatmıs bayram dolayısıyla.
napsam bırlestırıp altın alsammı bılemedm
Amin abla, sağolasınMutluluğunuz daim olsun canım
'Hayat tüm yanlışlıkları yapmak için çok, kisa. Başkalarının yanlışlarından da ders çıkar' çok severim ve yaşayarak tecrübe ettimK kahvemsi mutluluk 12000 gelir ikimizde çalışıyoruz en büyük giderimiz ev harici çocukların kreşi olacak sanırım ikisine 3000 clvarı gider tahminim daha önce çok borç ödediğimiz için idare etmeye alışığız ama bunaldık biraz fazlada kısmak istemiyorumsizden öğrendiğim gibi uzun vade çekip ara ödeme yapma seçeneğide var aklımda bi yandan ama çocuklar ufakken 4 5 yıl daha iyice sıkayım kendimi bitsin bir an öncede dşyorum bazen karasızlık kötü ya sizi okudukça yaşanmışlıklarınızdan ve hayatlarınızdan örnek çıkarıyorm kendime etraftada güvendiğim insanlara danışıyorum ama önümü göremeyince şunu yapıcam bunu yapıcam diyemiyorum birde ikizler burcuyuz karı koca karar vermek zaten zor bizim için tavsiyelerinize talibim
benimkini enisteye göndersem bi egitimden gecirse diyorum?Eşim tabi ki unutmamis, ben size yazarken salondan müzik sesi geldi.
Bizim şarkımızı açmış.
Biraz da harçlık verdi
Ben dün fırtına estirdim.. Bugün iyiydi yarin fabrika ayarlarına dönerbenimkini enisteye göndersem bi egitimden gecirse diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?