Hosbuldum canim. Biraz denge bozuklugum vardi, istirahat ettim. Cok sukur iyiyim bugun.
Geçmiş olsun, baharda olabiliyor, vücut susuz kaldığında da oluyor.
Esnaf ziyareti yaptım, çekirdek, süt, zeytin, muz, kiraz, nektarin, domates, karpuz, soğan aldım
90tl
Pişirecek birşey yok..aralarında
Analı kızlı çorba yaptım meyveleri yıkadım dolabı düzenledim, ilave yemek düşünüyorum

ben kiza cok az kiyafet aliyorum gercekten, cünkü cidden cabuk boy atiyorlar. Su an kresede gitmiyor, az kiyafetle idare ediyoruz, zaten sürekli camasirda yikaniliyor.
Asil masraflar onlar büyüdükce bizi bekliyor.
Kücükken kenara atdik atdik, ilerde hic sansimiz yok.

gecmis olsun canim, insan hic kiyamiyor bebislere

Uykucum geçmiş olsun paşaya

Hosbuldum canim. Biraz denge bozuklugum vardi, istirahat ettim. Cok sukur iyiyim bugun.
Ablacim geçmiş olsun
Benim küçük de hep abisininkileri giyiyor ve onlar tam sa bana goreymis diye nasil seviniyor bende sadece gerekliyse kıyafet alışverişi yapiyorum çocuklara.

Burda da hava yağmurlu ve soğuk cocuk sitede oynarken ben de etafinda yürürüm diyordum benimki de yalan oldu...Şimdi netten bir seyler açıp hareket edecegim

Burda da hava yağmurlu ve soğuk cocuk sitede oynarken ben de etafinda yürürüm diyordum benimki de yalan oldu...Şimdi netten bir seyler açıp hareket edecegim

Ne yapıyorsun canım evde? İnternette ne kadar çok çeşitli video varmış. Bende yeni yeni başladım vallahi kafam karışıyor hangisini yapsam diye. Sabah yaptım yine bişeyler evde yürüyüş gibi. Peşine de başlangıç yoga yaptım. İnşallah böyle sürdürebilirim.

Kesinlikle haklısın ilerleyen zaman da sosyal aktiviteleri eğitimleri derken daha zor...Saglik olsun biriktirelim

Evvet çoook doğru, yaşıyorum şuan, ne yaparsanız çocuklar küçükken

Yag yakici videolardan seçer sonra da bölgesel bikac hareket yaparim..Keyfim enerjim devam da 2 tane de romen havası ohhh mis gibi terlerim...
Ben hareketli video tercih ediyorum ama yoga ve pilates gercekten faydali

Yag yakici videolardan seçer sonra da bölgesel bikac hareket yaparim..Keyfim enerjim devam da 2 tane de romen havası ohhh mis gibi terlerim...
Ben hareketli video tercih ediyorum ama yoga ve pilates gercekten faydali

Bende biraz kamburluk var açıkçası işim de bunu iyice arttırıyor. O yüzden tercih ettim sırt kaslarına iyi geliyor diye ama tabi kendi kendime ne kadar oluyor bilemiyorum

Keyfimi yaptım,kitabımı okudum.
Evin detaylı temizliğe ihtiyacı var ama idaretenlik mop gezdirdim sadece. Haftaya havalar düzelince başlarım oda oda yapmaya.
Yemek de yapmayacağım, kalanlar bugüne yeter.
Bugün full keyiflerdeyim, elimdeki kitabı bitiririm.
Yarın öğlen şirkete uğrayacağım.
Gitmisken sakin kafayla kişisel bütçemi de yapacağım.
Kumbara param var, üstünü tamamlayıp yarım ya da en azindan çeyrek almak istiyorum hazır altın duşmusken.

Hanımlar çeyrek altını az önce 645tl den aldım. Çok mu pahalı aldim sizce yeni tarihli ve kulplu
Sanki biraz pahalı almışsın, altın düşüşte şu an.
İnternette çeyrek 610 TL gozukuyor. Kuyumcu biraz fark koyuyor ama 5-10 dur.
615-620 TL civari olmalı kuyumcu fiyatı.
Belki bulunduğunuz yer ile alakalıdır, avmden falan aldıysanız oralar daha çok fark koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…