Sanayi bolgesinde sabah 10.30 'da hepsi bittiyse, yasam alanlarina yakin olanlarda zannetmem ki olsun. Nasip degilmis...
Bizim işyerinin orada bim, a101,şok ikiser tane var.
Cadde üstü hep işyeri, yaşam alanına uzak ama orada çalışanlarda insan
Erkenden gidip alıyorum aktüel günleri.

gecmis olsun canim, insan hic kiyamiyor bebislere ❤
kronikuykucu
CanTorun Geçmiş olsun

Varyemez dışarı çıktın mi var mi degisiklikler
çok tesekkurler hepınıze
kıyameti kopardı muayene olurken normalde herkese yakın davranıyodu vırusten eve kapandık hemen aglamaya baslıyor farklı bırını görünce.babasının kucagında muayene oldu zar zor.
isilik olmus dedi dr, mevsım gecıslerınde olur dedi. daha sık yıka dedi.yaz geldi zaten her gün yıkarım artık kısın daha az yıkıyodum yenidoganken her gün yıkıyorduk.
kan aldırdık bide oy kuzum nası agladı orda da. son sigorta hakkımızla yaptırdık 15 tl odedik, muayeneyi 180 olmus demıstı arkadasım her dr farklıymıs bızımkı 220 olmus 100 de tahlil olsa..
sen bilirsin K kahvemsi mutluluk bu tarz saglık sıgortası senesı dolmadan yenılenebılıyormu
eylül basında yaptırmıstık gecen yıl

Bizim işyerinin orada bim, a101,şok ikiser tane var.
Cadde üstü hep işyeri, yaşam alanına uzak ama orada çalışanlarda insan
Erkenden gidip alıyorum aktüel günleri.
Sanayi bolgesinde pek kadin calisan yok. Genelde mobilya ureticileri var. Ben gibi eslerine soylemisler demek ki...

bizim de wc kagıdı son paketi actım oglanın da bezi bir paket kaldı bulasık tableti 3 paket var sükür turtısım deterjan da rınsonun 4 paket var

Canım hic bilgim yok sigorta konusunda ama mantıken olmaz, olursa da bedeli ağır olur diye düşünüyorum

19 senedir fiziki altın bulunduruyorum evimde
Her zaman her yerde mülkün asıl sahibine emanet (nokta)
Siz yine de kasa kiralayin. Bir şerefsiz çalar , 19 yıllık emeğinizin arkasinda parmak izi bile bulamazsınız Allah korusun.
Nasıl güvenip bırakıyorsunuz evde

Son düzenleme:
Uykucum ben diyecektim sana sabah isiliktir diye yine de şaşırtmak,kafani bulandirmak istemedin.
Erkek bebekler sıcağı sevmiyor gerçekten.
Benim büyük oğlum bebekken ne zaman anneme gitsek isilik oluyordu
Ilk olduğunda dra gittik asla kalin giydirmeyin dedi dr,babasi kaç kat giyindiyse o kadar olsun.
Eşimle sonrasinda bir curcuna kopardik
Yakmışım kizani diye, Ne bileyim bende tecrübesiz annem desen3 kiz büyütmüş, kat kat giydirmiş sicacik olalim diye
Incegiydir sık duş hemen geçer inş, kokla kuzuyu benim için

Afiyet olsun :) kolay gelsin.
Yarım bıraktığım 52 haftalık Kumbaraya devam etme kararı aldım az önce.
Tl de beklemeli, herşey düşüyor bu aralar,
Hediyelik altın almam gerekiyor.
Acıktım ben de
Büyüğün sınavı var bitsin yiyelim bir şeyler

Bugun kiymali araka, sehriyeli pilav, ayran ve salatamiz var.

Kizlar ben bakliyat cok fazla almiyorum. Butun kis boyunca 2.5 kg fasulye, 2.5 kg nohut, 1.5 kg yesil mercimek yemisiz. Hepsinden yarimsar kg kalmis. Onlari da yazin cok canimiz cekerse yeriz, ki bitmez.
Kisa girerken yine yeni mahsulden nasipse aliriz...
Zeytinyagi 20 lt kadar var, kizimla beraber kullaniyoruz. Yeni mahsule kadar bitmez bile...Pirinci de 2.5 kg'lik yeni actik, yerine alinacak. Bulgur da 2 kg kadar var, epey gider bize..
Aycicek yagi 5 lt'yi yeni actim, yerine alirsam iyi olur.
Cayi Rize'den bir musterimizden ilk hasat aldik. Bir cuvaldi, 7 kg sanirim..
Dukkanda duruyor, bittikce aliyoruz. Oglana da, bize de, kiza da yetiyor.
Seker 8 kg kadar toz, 3 paket de kup var.

Deterjanlar epey var. Bir yil gider...Kagit urunler de 6-7 ay gider. Kalabalik da degiliz.

Kileri, dolaplari sık sık kontrol etmek lazim. Hakim olmali ki, bozulan, curuyen, boceklenen olmasin...
Almak degil, tutmak ve yerinde kullanmak marifet...
Kahvaltiliklarimizi da 15 gunde bir aliyoruz. Sutumuz dag koyunden geliyor, cok memnunum...

Allah hanelerimize bereket versin.

Ablacım gerçekten de öyle marifet olan almak değil
Diğer ev eşyaları için de öyle
Düzen alanın değil tutanın diye çok kullanırız bu lafı
İsrafsız bol bereketli günlerimiz olsun

Bugün aynı şeyi ben de düşündüm tam zamanlı çalışana kadar dikkat etmek gerekli ekstra harcama yapilmamali...
Bakıyorum harcamalar sabit ama ek derslerimi kurslarimi veremediğim icin gelirim de ciddi düşüş oldu...

Tatlucum biz haziran ayında ek ders alacak mıyız ?

Mayis ayında 2 düğün vardi altin takılacak. Ertelendi ben de haziran maaşıyla alıp kenara koyayım diyorum.. Eylül ay i okul açılınca kış başlarken masraflar artar...

Okul kapanış tarihine kadar alacağız...Uzaktan seminer ya da yüzyüze seminer de düzenlerlerse o kısmı da alacağız canim..sonra uzun süre maaşla geçineceğiz bildiğin gibi
Ben de acaba dönemi kapattık deyince ekdersler verilmeyecek mi diye düşündüm
O yüzden sordum canım
Teşekkür ederim

Ablacım gerçekten de öyle marifet olan almak değil
Diğer ev eşyaları için de öyle
Düzen alanın değil tutanın diye çok kullanırız bu lafı
İsrafsız bol bereketli günlerimiz olsun
Bu gozler b.dolabinda kurumus ve gogermis yogurt gordu...
Taslasmis toz deterjanlar vs cabasi.
Torba torba, cocuk bezleriyle birlikte atilan ekmekler.
O evde nasil bereket olsun?
Silinmeye usenilmis son model inoks buzdolabi kaplanmis, bir daha ki sefere bulasik makinesi de...
Bu kriz islah etsin bizi insaallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…