- 6 Ağustos 2010
- 41.293
- 74.469
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.981
Neden yeni tarihli aldın rosaHanımlar çeyrek altını az önce 645tl den aldım. Çok mu pahalı aldim sizceyeni tarihli ve kulplu
Çıkmadım canım ya
Yatırımlık aldım. Ilerde satarım çok da eski olmasın diye. Birde eski tarihli yoktu. 3 tane aldım off yaaaNeden yeni tarihli aldın rosa
Bak canım isterse 2000 tarihine ait olsun isterse 1990 ya da 2019 sonuçta 2020 tarihi olmadıktan sonra hepsi eski tarihli olarak geçiyorYatırımlık aldım. Ilerde satarım çok da eski olmasın diye. Birde eski tarihli yoktu. 3 tane aldım off yaaa
Neyse sıkma canını bu vesileyle bir bilgi daha edindinYatırımlık aldım. Ilerde satarım çok da eski olmasın diye. Birde eski tarihli yoktu. 3 tane aldım off yaaa
Sıkma canını bir dahakine eski tarihli alıp hem de bikac kuyumcuya sorup alabilirsin yan yana 2 kuyumcuca bile fark olabiliyor..Yatırımlık aldım. Ilerde satarım çok da eski olmasın diye. Birde eski tarihli yoktu. 3 tane aldım off yaaa
Cikma cikma simdi markete gidip harcama yaparsın dursun paraciklarinÇıkmadım canım ya
Hem hava yağışlı hem de alışveriş ya da herhangi bir amaç olmayınca canım istemedi
Haklısın canımCikma cikma simdi markete gidip harcama yaparsın dursun paraciklarin
Evde keyif gibisi yokKeyfimi yaptım,kitabımı okudum.
Evin detaylı temizliğe ihtiyacı var ama idaretenlik mop gezdirdim sadece. Haftaya havalar düzelince başlarım oda oda yapmaya.
Yemek de yapmayacağım, kalanlar bugüne yeter.
Bugün full keyiflerdeyim, elimdeki kitabı bitiririm.
Yarın öğlen şirkete uğrayacağım.
Gitmisken sakin kafayla kişisel bütçemi de yapacağım.
Kumbara param var, üstünü tamamlayıp yarım ya da en azindan çeyrek almak istiyorum hazır altın duşmusken.
Fiyatlar gerçekten uygundu erkenden gidip almıştır ihtiyacı olan.Tek tek etiketleyemedim, tesekkur ederim kizlar...
Esim is yerinin orda iki bim'e ugramis ne makine, ne elde yikama icin fairy kalmamis. Daha acilir acilmaz hepsi bitmis...
Ne yapsin insanlar, gecinebilmek icin indirim kovaliyor.
Nasipse biz de aliriz...
Benim tablet var, dolaptan cikanla epey giderBenim bakliyat grubu da fena değil.
Ama sıvıyağ, tuvalet kağıdı ile bul. Mak. Tabletine 1er ilâve gerek.
Anneme eşim eve geldikten sonra gideceğiz, çocuklar malûm götüremeyeceğim yine
Giderken birde diğer bime bakariz, şoka da gitmek istiyorum familia tuvalet kağıdı alirim varsa fiyatı uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?