- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.021
Evde kaldığımız surede mutfak ve fatura dışında harcama yapmadık, tam zamanlı calisma başlayana kadar da böyle devam etmek niyetindeyim. Ama diğer ay kredi odemeleri başlayacak.Bugün aynı şeyi ben de düşündüm tam zamanlı çalışana kadar dikkat etmek gerekli ekstra harcama yapilmamali...
Bakıyorum harcamalar sabit ama ek derslerimi kurslarimi veremediğim icin gelirim de ciddi düşüş oldu...
Yazık günah ama ya, o kadar para ödeyip alınan şeylerBu gozler b.dolabinda kurumus ve gogermis yogurt gordu...
Taslasmis toz deterjanlar vs cabasi.
Torba torba, cocuk bezleriyle birlikte atilan ekmekler.
O evde nasil bereket olsun?
Silinmeye usenilmis son model inoks buzdolabi kaplanmis, bir daha ki sefere bulasik makinesi de...
Bu kriz islah etsin bizi insaallah...
Bizim bu yaz yapılacak düğünlerden henüz ses yok, ne zamana ertelendi bilgim yok.Mayis ayında 2 düğün vardi altin takılacak. Ertelendi ben de haziran maaşıyla alıp kenara koyayım diyorum.. Eylül ay i okul açılınca kış başlarken masraflar artar...
Ne kendi emegine, ne buyuklerin emegine acimiyor. Ama "hep yok, hep yok." Aslinda her sey var, olmayan bereket...Yazık günah ama ya, o kadar para ödeyip alınan şeyler
İsraf edilen, çöpe atılan şeyler hep bizim emeğimiz, alinterimiz ama insan kendine de mi acımaz
öperim tabi turtişimmUykucum ben diyecektim sana sabah isiliktir diye yine de şaşırtmak,kafani bulandirmak istemedin.
Erkek bebekler sıcağı sevmiyor gerçekten.
Benim büyük oğlum bebekken ne zaman anneme gitsek isilik oluyordu
Ilk olduğunda dra gittik asla kalin giydirmeyin dedi dr,babasi kaç kat giyindiyse o kadar olsun.
Eşimle sonrasinda bir curcuna kopardik
Yakmışım kizani diye, Ne bileyim bende tecrübesiz annem desen3 kiz büyütmüş, kat kat giydirmiş sicacik olalim diye
Incegiydir sık duş hemen geçer inş, kokla kuzuyu benim için
Allah kolaylık versin kahvemsimEvde kaldığımız surede mutfak ve fatura dışında harcama yapmadık, tam zamanlı calisma başlayana kadar da böyle devam etmek niyetindeyim. Ama diğer ay kredi odemeleri başlayacak.
Bu yaz tatil zaten yok, pek biryere de cikmayiz o da bütçede farkeder.
Gelir kaybı benim neredeyse yarı yarıya bu dönemde, bu da çok etkiliyor haliyle. Birikime dokunmadan bu zamanı atlatmam lazım.
İşe başladıktan sonra da ek gelirim kademeli ödenecek, benim ongordugum 2021 başına kadar gelir durumum normale dönmeyecek. Yurtdışı çalıştığımız için benim durum biraz karanlık maalesef
ananem de Allahu teala iyi ki bize ekmek verıyorAnneciğimin dediği gibi Allah neleri seferber ediyor kimbilir bizim için der
Nimet karşısında
Aslında çok derin anlamlar içeren bir söz biraz tefekkür edince
Yok cnm sonuçta uzaktan eğitimler devam ediyor..Ben de acaba dönemi kapattık deyince ekdersler verilmeyecek mi diye düşündüm
O yüzden sordum canım
Teşekkür ederim
Biz de de çok düşüş oldu hem benden dolayı hem eşimin işinden dolayı...Insallah kısa sürede normale döneriz...Evde kaldığımız surede mutfak ve fatura dışında harcama yapmadık, tam zamanlı calisma başlayana kadar da böyle devam etmek niyetindeyim. Ama diğer ay kredi odemeleri başlayacak.
Bu yaz tatil zaten yok, pek biryere de cikmayiz o da bütçede farkeder.
Gelir kaybı benim neredeyse yarı yarıya bu dönemde, bu da çok etkiliyor haliyle. Birikime dokunmadan bu zamanı atlatmam lazım.
İşe başladıktan sonra da ek gelirim kademeli ödenecek, benim ongordugum 2021 başına kadar gelir durumum normale dönmeyecek. Yurtdışı çalıştığımız için benim durum biraz karanlık maalesef
Bizim okuldaki bir arkadaş hafta içi 2 gün kurs alıp asıl hafta sonuna kurs alıyorduBiz de de çok düşüş oldu hem benden dolayı hem eşimin işinden dolayı...Insallah kısa sürede normale döneriz...
Benim ek gelirler olmadan kuru maaş birşey değilmiş onu anladımBiz de de çok düşüş oldu hem benden dolayı hem eşimin işinden dolayı...Insallah kısa sürede normale döneriz...
İlk kez ben de yürüyüşe çıktım şimdi, duş aldım. Çok iyi hissediyorumBir saat tempolu yürüdüm geldim. Duş aldım. Pamuk gibi hissediyorum.
oh sefasın olsun canım saglık suların olsun.Bir saat tempolu yürüdüm geldim. Duş aldım. Pamuk gibi hissediyorum.
Bir saat tempolu yürüdüm geldim. Duş aldım. Pamuk gibi hissediyorum.
Önümüzdeki hafta itibari ile ben de düzenli yürüyüşe başlarım, bu hafta serin ve kalabalık diye cikmadimİlk kez ben de yürüyüşe çıktım şimdi, duş aldım. Çok iyi hissediyorum
Önce havluyla iyice suyunu al, o zaman daha kolay kururoh sefasın olsun canım saglık suların olsun.
ya kızlar benim saclarım cok zor kuruyor ya dus alma sonrası pamukluk asaması ızdıraba dönüyor bana(uzunken de kısaken de) gerci çok sükür sacım var kurutuyorum
bi kere böyle dertlenmıstım aman bea kurumuyor diye sonra bu tarz bıse okuyup etkılenmıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?