Evde kaldığımız surede mutfak ve fatura dışında harcama yapmadık, tam zamanlı calisma başlayana kadar da böyle devam etmek niyetindeyim. Ama diğer ay kredi odemeleri başlayacak.
Bu yaz tatil zaten yok, pek biryere de cikmayiz o da bütçede farkeder.
Gelir kaybı benim neredeyse yarı yarıya bu dönemde, bu da çok etkiliyor haliyle. Birikime dokunmadan bu zamanı atlatmam lazım.
İşe başladıktan sonra da ek gelirim kademeli ödenecek, benim ongordugum 2021 başına kadar gelir durumum normale dönmeyecek. Yurtdışı çalıştığımız için benim durum biraz karanlık maalesef

Yazık günah ama ya, o kadar para ödeyip alınan şeyler
İsraf edilen, çöpe atılan şeyler hep bizim emeğimiz, alinterimiz ama insan kendine de mi acımaz

Mayis ayında 2 düğün vardi altin takılacak. Ertelendi ben de haziran maaşıyla alıp kenara koyayım diyorum.. Eylül ay i okul açılınca kış başlarken masraflar artar...
Bizim bu yaz yapılacak düğünlerden henüz ses yok, ne zamana ertelendi bilgim yok.
Onlara da hazırlık yapmak lazım, iyi düşünmüşsün.
Kardeşimin takılar hazırdı anneme teslim ettim ama kuzenler vardi evlenecek, ben de onların altınlarını ara da yapsam iyi olacak

Yazık günah ama ya, o kadar para ödeyip alınan şeyler
İsraf edilen, çöpe atılan şeyler hep bizim emeğimiz, alinterimiz ama insan kendine de mi acımaz
Ne kendi emegine, ne buyuklerin emegine acimiyor. Ama "hep yok, hep yok." Aslinda her sey var, olmayan bereket...

öperim tabi turtişimm
ya suan gecıs havası ya ne yapacgımızı sasırıyoruz
bı haftadır aksamları yanıyor mesela dogalgaz.
sanırım ondan oldu canım
Allah kolaylık versin kahvemsim
ülkece bi krizden gecıyoruz Rabbim feraha cıkarsın hepımzıı

Biz de de çok düşüş oldu hem benden dolayı hem eşimin işinden dolayı...Insallah kısa sürede normale döneriz...

Biz de de çok düşüş oldu hem benden dolayı hem eşimin işinden dolayı...Insallah kısa sürede normale döneriz...
Bizim okuldaki bir arkadaş hafta içi 2 gün kurs alıp asıl hafta sonuna kurs alıyordu
Asgari ücrete yakın ek ders alıyordu şimdi gitti ekderslerim gitti diye bizi güldürüyor

Benim ek gelirler olmadan kuru maaş birşey değilmiş onu anladım
Umarım hepimiz için bir an önce herşey yoluna girer.

Patron beyle konuştuk akşam,.yarın cb konuşmasından sonra yaz dönemi çalışma sistemimizi netlestirecekmis, eylule kadar şirketi açmaya niyeti yok
Gitti ek gelirlerim gitti ki asgari ücretten epeeey fazlaydı ama gulmeyin acı birşey
daha uzun süre normal sisteme dönemeyeceğim gibi görünüyor.

Bugün elimdeki kitap bitti yarın şirkete gideceğim,
okuduklarimi götürüp yenilerini getireceğim.
Kk puan kazanmıştım,cuma günü yüklenecek. Market alışverişini o zaman yaparım, acil ihtiyaçları bugün esim aldı.
CarrefourSA 5-8 Haziran sıvı deterjanlarda %25 indirim var yine, birer tane Ariel Omo alırım haftalık alışverişle.

Bir saat tempolu yürüdüm geldim. Duş aldım. Pamuk gibi hissediyorum.
oh sefasın olsun canım saglık suların olsun.
ya kızlar benim saclarım cok zor kuruyor ya dus alma sonrası pamukluk asaması ızdıraba dönüyor bana (uzunken de kısaken de) gerci çok sükür sacım var kurutuyorum
bi kere böyle dertlenmıstım aman bea kurumuyor diye sonra bu tarz bıse okuyup etkılenmıstım.

Önce havluyla iyice suyunu al, o zaman daha kolay kurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…