- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.141
tahmın edebılıyorum canım msjımda da hatta cok sukur yazmıstım inan benım saclarımda asırı gür degıl.Fön masa vs oyle seyler cok yapmadıgımdan saclarımla ılgılı cok sorunum olmadı dogumdan sonra asırı dokuluyordu cok sukur durdu. sen de canını sıkma canımmKeşke çok saçım olsada derdim kurutmak olsayokluğu çok zor canım,kıymetini bil küstürme saçlarını.Benimde tek derdim kurutmak olsa keşke, neler neler yapıyorum ama yinede az ve cılız hem psikolojik, hem maddi sorun inan
benim de sinüzim vardı ergenlıkte, azaldı sımdı ama hala varkronikuykucu ne yazıkki benimde saçlarım çok zor kurur gayet iyi anlıyorum seni bende birde migren var nemli kalınca slarım kesin tutar geçenlerde saç kurutma makinası bozuldu eşim profesyonel makina almış kuaförlerdekinden markası powertec ti sanırım daha başarılı önceki arzumdu önce havluya biraz bekleyip fazla nemi alıp dipleri kurutuyorum sonra tarayıp uçları kurutuyorum tarayıp saçı açmakta önemli diye düşünüyorum
Hadi yaa hangi bankalar haberiniz varmı? Baktımda ben 0.98 gördüm en düşük, ben 0.98 den çekmiştim arabamı alırken.Birde bir banka var 0.79 diye reklam veriyor, 3ay ertelemeli hesaplıyor o zaman benim bir karım olmuyor,aynı fiyata denk geliyor.Keşke kendi bankam yapsa hemen yapılandırırımİyiki yaptık iyiki
Şu an ihtiyaç kredileri 0,89a düşmüş, belki konut kredilerinde de bir yapilandirma gündeme gelir diye konuşuluyor forumlarda
Keşke olsa
Çeyrek yap at canım içinesene başında kumbara almıştım büyük boy açılmayan, kırmak gerek.
kumbaradaki niyetim de 2023 sömestr tatilinde umreye gitmekti.
içine attığım türk liraları buhar olup uçar mı o tarihe kadar :)) uzun vade düşündüğüm için üzüldüm şimdi. bundan sonra dolar atarım belki içine
tahmın edebılıyorum canım msjımda da hatta cok sukur yazmıstım inan benım saclarımda asırı gür degıl.Fön masa vs oyle seyler cok yapmadıgımdan saclarımla ılgılı cok sorunum olmadı dogumdan sonra asırı dokuluyordu cok sukur durdu. sen de canını sıkma canımm
Dikkat et yinede ilerleyen zamanda migrene çevirebiliyor olabildiğince ıslak saçla kalmabenim de sinüzim vardı ergenlıkte, azaldı sımdı ama hala var
Yatarak alıyorsunuz sözünü düşünen her kim varsa artik neyse yüzüne pat diye söylüyorum.Cok isteyen girsin sınava okusun bölümü atandın kimse kimseden zorla almadı mesleğini..Bizim şu köylere para dağıtma işi de olmasa
13 Mart'tan bu yana evdeyiz
Süreçte okulların açılmasıyla ilgili beklentiler ileriye doğru tarih ata ata eylül ayına geldi dayandı
6 aydır evde olacağız
Ben alışık değilim bu kadar zamandır evde olmaya
Bir de tamam bizim elimizde değil ama paramı çalışarak kazanmak beni daha çok mutlu ediyor
Milletin yata yata para kazanıyorsunuz tarzındaki ithamları biz alıştık hadsiz cümlelere de
Bayram öncesi hafta köye para dağıtmaya giderken stajyer öğretmen hocam araba yıkatmaya gittiğim yerde 20 li yaşlarda ya var ya yok biri kalktı bedavadan para alıyorsunuz dedi dedi çok tuhafıma gitti insan içinden geçirse bile bu kadar pervasızca söyleyebilir mi Bu kadar hasetlik olur mu dedi
Olur dedim
Sanki ondan alıp bize vermişler sen de ol elinden alan mı var
Adam işin tatilini görüyor ama çalışma şartlarını gören yok
Hangi memur 40 dk boyunca en az 20 kişilik bir sınıfta aktif bir şekilde işlem yapıyor
Herkesin işinin yaptığı işin şartlarına göre kolayı da zoru da olur neden kişi başkalarının işine boş boş ahkam keser anlamam dedim.
Bir yerde bütünletip hemen ordan çıkıp en yakin kuyumcuya ya fa döviz bürosunun yolunu tut canim sonra hoşuna gidiyor alışkanlık oluyirAslında böyle bir Kumbara var hatta 400 tl birikti içinde ama bozuk para olarak birikti şimdi o bütünkenince kesin harcanırişte buradan sonra çözüm lazım
Çeyrek yap at canım içinesene başında kumbara almıştım büyük boy açılmayan, kırmak gerek.
kumbaradaki niyetim de 2023 sömestr tatilinde umreye gitmekti.
içine attığım türk liraları buhar olup uçar mı o tarihe kadar :)) uzun vade düşündüğüm için üzüldüm şimdi. bundan sonra dolar atarım belki içine
Ya ben de antalya da tarihi bir yere gittim. Öyle iyi gelmişti ki orayı hic unutamadım...çok yerlere gittim ama bu şehirde hic gitmedim..şimdi de hastalık falan yalan oldu bu yilAyy hamam konuşmuşsunuzbende çok özledim ya.ben her ay gidiyordum.Öncesinde biraz havuz keyfi yapıyordum, sonra hamam, kese,köpük ve en son 1 saat medikal masaj offf çıktığımda pamuk oluyordum resmen.Bide benim kuluncum çok olur, gittiğim yere 8 yıldır filan gidiyorum hepsi tanıyor ne istediğimi biliyordu.Off cidden deniz ve hamam yok bunsene nedir bu yaa ben masajı çok severim,tatildede otelin spası varsa mutlaka denerim.Kıbrısta yaptırdığım masajı unutamıyorum süperdi
Gule gule oturun.Çeyrek yap at canım içine
Rabbim inşallah nasip eder, size de, bize de, isteyen herkese de ☺Ben geçen sene Şevval umresine gittim en son,bir daha ya nasip, bakalım, ilk fırsatta tekrar gitmek istiyorum ☺
Harcamalardan vs bahşedilmiş de, Benin icin ucu hepten kaçtı, ikiev daya döşe, her gün misafir, mangallar, çay partileri vs , sürekli alış veril halindeyiz, 1 Haziran da işe başlayacağım inşallah, oturup hesap kitap yapmam lazım, büyük kalem harcamalar bitti sayılır, bi bahçe düzenlemesi, peyzaj çalışmaları kaldı, sonrası toparlanma zamanı inşallah
Peki nasıl yapıyosunuz kumbaraya her hafta şu kadar atarım şeklinde mi, eve gelince bozukları atarım mı. Belli bi düzeni var mı.Kizlar kumbara demissiniz. Kumbaralara bayilirimmm...
Yeni baslayan veya baslayacak olanlara, baslayip devamini getiremeyenlere, icinden cikan parayi nasil oldugunu anlamadan harcayanlara motivasyon vesilesi olur mu bilmem...
Ben torunuma kumbara birikiminden 77 ayda 21 cumhuriyet altini yaptim. Yine 77 ayda yegenlerimin bebeklerine hediye 5 cumhuriyet altini yaptim. Torunumun 22. cumhuriyet altini yolda...
Altin cok artti, onceki gibi cikmiyor. Ama olsun vazgecmek yok...
Ben yillardir kumbara birikimi yaparim. O kucumsenen paralarla neler yaptim neler...
Yeter ki saglam durun, ciddiye alin...
Marketten, pazardan kalanlari atiyoruz. Ben kagitta atiyorum. Gelisine yani...Oglum bekarken o da atiyordu. Boyle boyle birikti...Peki nasıl yapıyosunuz kumbaraya her hafta şu kadar atarım şeklinde mi, eve gelince bozukları atarım mı. Belli bi düzeni var mı.
Enpara canım.Hadi yaa hangi bankalar haberiniz varmı? Baktımda ben 0.98 gördüm en düşük, ben 0.98 den çekmiştim arabamı alırken.Birde bir banka var 0.79 diye reklam veriyor, 3ay ertelemeli hesaplıyor o zaman benim bir karım olmuyor,aynı fiyata denk geliyor.Keşke kendi bankam yapsa hemen yapılandırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?