- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.181
Ata çeyrek ile normal çeyrek nasıl oluyorBu arada her ne kadar kotu olsam da kuyumcuma gittim.
Çok ozlemisler beni, eskiden gittiğimde türk kahvesi içerdim, hemen söylüyorum dedi. Yok kardeş kalsın dedim. Hastalandiniz sandık diyor,
Yok dedim parasız kaldık
Bir ata çeyrek aldım. Bir tane de eski çeyrek.
Sonra butunletip atalari ata, ceyrekleri gremse yapicaz.
Neredeyse 3 aydır evdeyiz, ev halkı disinda insan yüzü gormedik.Sonunda yaprak sarması yaptim...Dondurucuya koydum...
Annemle konuştum telefon da oyle özledim canim sıkıldı...Kapatınca oturdum agladim
Bu ara pek duygusalım sanirim eve kapanma acısı da çıkıyor oyle hissediyorum..
Canım geçmiş olsunSelam kizlar
İşyerinde hastalandım, mideme kramp girdi nefesim kesildi, uzandım biraz sonra eve bıraktılar beni. Maskenin kokusundan oldu sanırım, midem çok bulandı. Kaliteli diye aldım ama resmen gaz kokuyor.
Dus alıp uzandım daha iyiyim ama biraz bulantım daha var.
Teşekkür ederim.Ata çeyrek ile normal çeyrek nasıl oluyor
Aldıklarım hayırlı olsun:)
Sağol turtişimCanım geçmiş olsun
Uzun zamandır tüm gün maske kullanmadigin için de olabilir mi.
dertlenme tatlum lutfen ya hayırlısıyla ınsAllah her sey güzel sonuclanacak, olanda da olmayanda da vardır bi hayır.Çok teşekkür ediyorum her guzel şey de hatırlayıp haber veriyorsun.. insallah bir gun aldik diye haber veririm .Bu ara tayin ertelenmesi ve eşimin iş durumları gibi bikac sebepten dolayı askıya aldik..Sadece birikim odakliyimIçten içe dertleniyorum
gecmıs olsn canımSağol turtişim
Olabilir canım, midemi usutmus de olabilirim bilmiyorum.
Eve geldim soğuk soğuk ter attım.
Duş aldim uzandım iyi gelmedi.
Mecbur ilaç attım, bitki çayı yaptım.
Sogukda yiyip içmem ama anlamadım niye böyle oldu.
Pazartesi olayı herkesde bir şok etkisi yarattı her ne kadar bekliyor olsak da biraz enteresan oldu niyeyse.gecmıs olsn canım
bu aksam benım de hıc keyfim yok.regl olacagım bide hafif basladı. o da gerdi bide, pazartesi sendromu da eklendi iyice patlamaya hazır bomba gıbıyım
Keşke pazartesi ise başlıyor olsak diye konuşurken senin mesajın geldi abla.Kizlar yapmayin.
Sukur ki pazartesi gidecek isleriniz var...
Issiz kalan o kadar cok insan var ki...
Sukur, sukur, sukur...
Geldim geldim
Nerelerdesin bakalim
Geldim geldim
çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineSelam kizlar
İşyerinde hastalandım, mideme kramp girdi nefesim kesildi, uzandım biraz sonra eve bıraktılar beni. Maskenin kokusundan oldu sanırım, midem çok bulandı. Kaliteli diye aldım ama resmen gaz kokuyor.
Dus alıp uzandım daha iyiyim ama biraz bulantım daha var.
bayramda çok kaçırmışım düzene giremedim halaKizlar kizlar aksam yemeğini hafif geçin yarin tartılma günümüz hatırlatayim dedim
Sağol canım.çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
bayramda çok kaçırmışım düzene giremedim hala
Varyemez Ablami kim yolladı mapusa
Biraz yükseldim bu ara sinirler tavana vurdu yineNerelerdesin bakalim
Temizlik benim de terapi yontemimBiraz yükseldim bu ara sinirler tavana vurdu yine
Dün ise gittim tüm gun
Bugünde aksama kadar temizlik yaptım sinirimi çıkarayım diye
Sakin kalamıyorum ya yine sinirlerimi bozacak bisey buluyorlar sağolsunlarTemizlik benim de terapi yontemim
Ama sakın kalmakta fayda var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?