- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.494
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.201
Yanimizda calisan delikanli 10 yillik elemanimiz.Keşke pazartesi ise başlıyor olsak diye konuşurken senin mesajın geldi abla.
İş var ama baslayamiyoruz hala.
Eşimle evdeyiz.
Bunda da bir hayır vardır mutlaka ama baslasaydik da gelirimiz normale donseydi keşke öbür ay ödemeler baslayacak
Cocuklar kac yaslarinda?Pazartesi ise dönüyoruz ama çocuklar üzgün napıcaz aksama kadar evde diye offf
Kızım 11 oğlum 7Cocuklar kac yaslarinda?
Allah bagislasin, kucuklermis...Kiyamam, Allah en cok cocuklara acisin.Kızım 11 oğlum 7
Amin. Evet küçükler aşağı babannelerinede inmiyorlarAllah bagislasin, kucuklermis...Kiyamam, Allah en cok cocuklara acisin.
İyi geceler canım, işinde kolaylıklarYatıyorum yarında gidicem sabah ise
Iyi geceler hatunlar
Sağolasın canımİyi geceler canım, işinde kolaylıklar
su cumartesı market olayı cok sacma bence ya 10dan 5e kadar bıde.bizim ev ana caddenın bı ustu 4 market yanyana görsenız herkes sokakta herkes market yolunda. hani alan alsın cumadan ılk günkü gibi yıgılma olacak degıl ya bi gün için.Ben yine haftasonu yasağından istisna kisilerdenim
Yarın kalabalık olur, cumartesi çıkar iki tur atar eksik olursa markete de ugrarim
Hayırlısı olsun canım. Hayır görduklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır biz bilmeyiz. Allah bizlere hayırlısı ile içimize sinecek ağız tadıyla oturabileceğimiz evler nasip etsin inşÇok teşekkür ediyorum her guzel şey de hatırlayıp haber veriyorsun.. insallah bir gun aldik diye haber veririm .Bu ara tayin ertelenmesi ve eşimin iş durumları gibi bikac sebepten dolayı askıya aldik..Sadece birikim odakliyimIçten içe dertleniyorum
Ayyyy bende buna bakıyorum inşallahhhh olur yaaaaa beni de etiketler misin canımYarın kamu bankaları yeni kredi paketi açıklayacak.
Düşük faizli konut kredisi olabilirkronikuykucu @tatlu
Geçmiş olsun canım ıhlamur filan demle iyi gelir inşallahhhSağol turtişim
Olabilir canım, midemi usutmus de olabilirim bilmiyorum.
Eve geldim soğuk soğuk ter attım.
Duş aldim uzandım iyi gelmedi.
Mecbur ilaç attım, bitki çayı yaptım.
Sogukda yiyip içmem ama anlamadım niye böyle oldu.
Ucu bize de dokunur mu kahvemsimYarın kamu bankaları yeni kredi paketi açıklayacak.
Düşük faizli konut kredisi olabilirkronikuykucu @tatlu
Neler görüyorum.. İyi ki burayı okuyorum..Kizlar kumbara demissiniz. Kumbaralara bayilirimmm...
Yeni baslayan veya baslayacak olanlara, baslayip devamini getiremeyenlere, icinden cikan parayi nasil oldugunu anlamadan harcayanlara motivasyon vesilesi olur mu bilmem...
Ben torunuma kumbara birikiminden 77 ayda 21 cumhuriyet altini yaptim. Yine 77 ayda yegenlerimin bebeklerine hediye 5 cumhuriyet altini yaptim. Torunumun 22. cumhuriyet altini yolda...
Altin cok artti, onceki gibi cikmiyor. Ama olsun vazgecmek yok...
Ben yillardir kumbara birikimi yaparim. O kucumsenen paralarla neler yaptim neler...
Yeter ki saglam durun, ciddiye alin...
cok gecmis olsun canim. Bez maske mi kullansan aceba?Selam kizlar
İşyerinde hastalandım, mideme kramp girdi nefesim kesildi, uzandım biraz sonra eve bıraktılar beni. Maskenin kokusundan oldu sanırım, midem çok bulandı. Kaliteli diye aldım ama resmen gaz kokuyor.
Dus alıp uzandım daha iyiyim ama biraz bulantım daha var.
bu kadar beklemeden sonra bak gör, cok ama cok güzel bir evin olacakÇok teşekkür ediyorum her guzel şey de hatırlayıp haber veriyorsun.. insallah bir gun aldik diye haber veririm .Bu ara tayin ertelenmesi ve eşimin iş durumları gibi bikac sebepten dolayı askıya aldik..Sadece birikim odakliyimIçten içe dertleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?