Yanimizda calisan delikanli 10 yillik elemanimiz.
Eger cok zorda kalinirsa isten cikarmayin, maas almasam da olur demisti. Cunku yeni bir is bulmasi cok zor. Elbet gun gelip bir seyler yoluna girer diyor.
Iki yavrusu var. Sukur ki maasini da verebiliyoruz, isine de devam ediyor...
Sukur, sukur, sukur...

Ben yine haftasonu yasağından istisna kisilerdenim
Yarın kalabalık olur, cumartesi çıkar iki tur atar eksik olursa markete de ugrarim
su cumartesı market olayı cok sacma bence ya 10dan 5e kadar bıde.bizim ev ana caddenın bı ustu 4 market yanyana görsenız herkes sokakta herkes market yolunda. hani alan alsın cumadan ılk günkü gibi yıgılma olacak degıl ya bi gün için.

Hayırlısı olsun canım. Hayır görduklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır biz bilmeyiz. Allah bizlere hayırlısı ile içimize sinecek ağız tadıyla oturabileceğimiz evler nasip etsin inş

Geçmiş olsun canım ıhlamur filan demle iyi gelir inşallahhh

Selâm kızlar.
Yine anneme gittik bu akşam, banyo tadilati yapiliyor eşim de bir taraftan yardim ediyor.
Muhtemelen yarin akşam da gideriz.

Sok marketten iki adet familia tuvalet kağıdı alip attim stoga parfumluydu bir de kokusuz olaydi bir alacaktim papia ile familia iyidir ,ihtiyacı olan baksin.
Beyazlara ariel ile fairy tablet var sırada.

Neler görüyorum.. İyi ki burayı okuyorum..

cok gecmis olsun canim. Bez maske mi kullansan aceba?

bu kadar beklemeden sonra bak gör, cok ama cok güzel bir evin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…