- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.221
Hadi öyle olsun, yarin yazarsinoff yaaaa uzun uzun yazmisdim birden silindi hepsi
birdaha yazmıyayım şimdi çok önemli şeyler yazmadım
Varyemez niye maphusde?
bakalimHadi öyle olsun, yarin yazarsin
Canım zaten bunca zamandır olmayıp bir seyler çıkıyorsa sebebi vardır diyorum..Hayırlısı olsun canım. Hayır görduklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır biz bilmeyiz. Allah bizlere hayırlısı ile içimize sinecek ağız tadıyla oturabileceğimiz evler nasip etsin inş
Insallah canim ağız tadıyla oturacak yer olsun hayırlısı ise diyorumbu kadar beklemeden sonra bak gör, cok ama cok güzel bir evin olacak ❤
Sağol ablacığım, darısı, başta senin evladın olmak üzere, diğer bütün isteyenlerin olsunGule gule oturun.
Oglum da bugun iki donum yer almaktan bahsetti, fikir soruyor. Mirasmis 150.000'e birakirlar diyorlarmis.
Otursun diye babamdan kalan mirasla ev almistim. Borcu da var biraz, oduyorum. Oturmaya devam edin diyorsan, o fiyata olursa dusunuyorum diyor...
Mal edinin, kira vermeyin diye aldim ya oturun tabi ki dedim.
Aklima senin ev geldi, oglumun da hayali oyle bir ev. Ama o surekli yasamak istiyor.
Rabbim helalinden, gonlunce versin.
Benim yavrularima da, isteyen butun inananlara da...
Ben de senin gibi düşünüyorum, uzun süreli bir kısıtlama değil,su cumartesı market olayı cok sacma bence ya 10dan 5e kadar bıde.bizim ev ana caddenın bı ustu 4 market yanyana görsenız herkes sokakta herkes market yolunda. hani alan alsın cumadan ılk günkü gibi yıgılma olacak degıl ya bi gün için.
Turtisim inşallah.Ucu bize de dokunur mu kahvemsim
Bisiklet aklimda canim ama fiyatlar cok geldi. Şu ara 2. Ek de sıkıntı ne bileyim.. Kavak detoksu aklimda gelecek hafta salı çarşamba perşembe yapmayı düşündüm...Günaydınben kabak detoksu yapıyorum 2. Günümdeyim inşallah fayda görürüm ilk günden 500 gram gitmiş T tatlu birde ben eliptik bisiklettende fayda gördüm önce kilo alımım durdu ama zamanla vermeye başladım birde spor olarak ne yapıyorsan değiştir vücudun şaşsın bence belli bir yaştan sonra zor gidiyormuş kilolar onu anladm önceden ekmeği kesince verirdm şimdi maraton koşucusu gibiyim ip atlamada yapabilirsin düzenli olarak buarada bende güncel kilo 74.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?