Günaydın demiş miydim acaba? Demediysem öğlen günaydını hanımlar

Eşim işe gitti bende boş boş oturuyorum. Pazartesi iş başı malum biraz daha tembellik edebilirim diye düşünüyorum.

Sabah tartıldım 72,6 kiloyum. Bir düşsem 70 altına İnşallah.Beslenme konusunda iyi gidiyorum ama kahve 1 fincan hamur işi aburcubur yok. Zaten şu an önceliğim sağlıklı beslenmek. Bugün her yerim ağrıyor. Spor işe yarıyor mu ne

Tartida artı görmenin şerefine yarim poaca yarim simit yedim
Birde kuzucuklarima çilekli kedidilli pasta yaptim eve gelir gelmez.

Ohh yarasın Evde bir şeyler olunca yememek çok zor ya.. Ben eşime diye yapıyorum eşimden 3 kat fazla yiyorum. atom kurabiye istiyor şimdi pazar günü yapacağım 3 tane bırakıp gerisini işe. Napıyım nefsime hakim olamıyorum ya

Benim koşu bandım var ama eliptik bölgesel daha iyi diyorlar..her zaman çocukla tempolu mümkün olmuyor..Şu an acil ihtiyaç degil ama bekledigim bir para var gelirse affetmem alirim diyorum...

Umarım biraz daha devam edebilirim..
Sen yine de pes etme kuruyemiş yedim diye haftaya tartılırsın

Ağrıyorsa açıyorsa yarıyordur diyorlar.. Benim de ağrıyor...1 beden kuculdum bir cok sevdiğim kıyafet oluyor bu da beni mutlu ediyor

Canım ye ama 1 tane cok gec saat olmadan ye.. özellikle hamur işi ve şekerli gıdalar bizi bu hale getiriyor ve erken yaslandir8p cilt bozukluğu yapıyor. Sen yarısını yap dolaba koy sonra yersiniz

Metabolizma ni sasirtim biraz ağır yesen 1 gün sonrasın da kabak detoksu mu yapsan.. Ben insallah haftaya yapacagim
ben tüm karbonhydratlari kesmem gerek kilo vermek icin, ama artik bintim cocuga farkli, esime farkli bide kendime farkli yemek pisirmekten.
Bide hepde öyle besleneniyor ki insan. Biraktigin an yine kilo aliyorsun.

Canım ye ama 1 tane cok gec saat olmadan ye.. özellikle hamur işi ve şekerli gıdalar bizi bu hale getiriyor ve erken yaslandir8p cilt bozukluğu yapıyor. Sen yarısını yap dolaba koy sonra yersiniz
Bir süre yememek istiyorum olabildiğince ama sonra zaten illa yerim dediğin gibi. Bu karantina da iyice sapıttım çünkü.

bende ağrıyosa işe yarıyordur gibi düşünüyorum ama hayırlısı istikrar önemli Yoksa kıyafetlere giremeyeceğim.

ben tüm karbonhydratlari kesmem gerek kilo vermek icin, ama artik bintim cocuga farkli, esime farkli bide kendime farkli yemek pisirmekten.
Bide hepde öyle besleneniyor ki insan. Biraktigin an yine kilo aliyorsun.
Evet bıraktığın an alıyorsun iste ideal kiloya ulaşıp sonrasında dozunu iyi tutmak lazım
Mesela hamur işi yedi günde diğer öğün hafif olmalı..
Ama spor ve tempo olmadan zor

Karantina her yönden etkiledi malesef..Sıkıldıkça yapip yemeler falan..Ben de ısrarla yememeye çalışyorum ama ramazan da pide ekmek börek tatlı derken pek istikrarlı olamadım..

Benim koşu bandım var ama eliptik bölgesel daha iyi diyorlar..her zaman çocukla tempolu mümkün olmuyor..Şu an acil ihtiyaç degil ama bekledigim bir para var gelirse affetmem alirim diyorum...
Koşu bandin da varsa hiç alma diyorum altın al
ağır tempo bir saat yürüyüp üstüne haftanın birkaç günü bölgesel yapsan yeter zaten yediklerine de dikkat ediyorsun.

Karantina her yönden etkiledi malesef..Sıkıldıkça yapip yemeler falan..Ben de ısrarla yememeye çalışyorum ama ramazan da pide ekmek börek tatlı derken pek istikrarlı olamadım..
İdeal kiloya geldikten sonra azar azar yemek lazım, ama bence karantina ve ramazan ayni ana denk gelmesine rağmen iyi götürdük bu işi
Hamurisi, kızartma bizim yemek kültüründe var hiç yemeyecek gibi diyet yapmak da doğru gelmiyor bana, ben diyetteyken bile hepsinden yiyordum.
Dediğin gibi denge önemli, ölçüyü kacirmadan.

Gruplarda geziyorum tayin haberleri için.1-5-8-12 Haziran diye bir sürü söylenti var bugün açıklanır inş. Daha neyi bekliyorlar bilmiyorum.Aralıkta tercih yaptık kaç ay oldu yazık gunah valla.Daha tayin isteyecegım ev toparlanacak ev bulunacak corona tekrar hortlamadan taşınmak lazım yine yollar kapanırsa kaldık.Acıklansa insanlar işine bakar ona göre kendini ayarlar herkes yerine yerleşir.Sabrımın sonundayım Allahım sen tez vakitte feraha çıkar

Amin hayırla sonuçlansın tez zamanda. Çok zor belirsizlik içimde beklemek.

Iskan önemli demişlerdi hep bizde bu noktaya dikkat etmiştik o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…