- 22 Aralık 2016
- 1.985
- 3.968
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.261
Tartida artı görmenin şerefine yarim poaca yarim simit yedim
Birde kuzucuklarima çilekli kedidilli pasta yaptim eve gelir gelmez.
Benim koşu bandım var ama eliptik bölgesel daha iyi diyorlar..her zaman çocukla tempolu mümkün olmuyor..Şu an acil ihtiyaç degil ama bekledigim bir para var gelirse affetmem alirim diyorum...Ben bugün tartilmadim.
Pazartesi yeni bir programa baslayacagim, ise başlamadan ne yaparsam kar.
Benim de evde bisikletim var tam eliptik değil ama iyi ter attırıyor. 10 yıl önce almıştım.
Yürüme imkanı varsa bisiklete boşuna para vermeye gerek yok, çok da yer kaplıyor.
Netten lesli türü egzersizler de yapılabilir.
Umarım biraz daha devam edebilirim..Saglikli bir şekilde vermişsin canım ne güzel iste. Yavas giden kilolar daha garanti zor da geri alınıyor...
Ben tartilmayi unuttum. Biraz da korktum. Dun annemle dışarı çıktığımızda kuruyemiş aldım bolca bol bol yedimverdiğimi zannetmem.
Metabolizma ni sasirtim biraz ağır yesen 1 gün sonrasın da kabak detoksu mu yapsan.. Ben insallah haftaya yapacagimSelam kizlar,
bende 400 g almisim yine, okadarda ac dolaniyorum
Ağrıyorsa açıyorsa yarıyordur diyorlar.. Benim de ağrıyor...1 beden kuculdum bir cok sevdiğim kıyafet oluyor bu da beni mutlu ediyorGünaydın demiş miydim acaba? Demediysem öğlen günaydını hanımlar
Eşim işe gitti bende boş boş oturuyorum. Pazartesi iş başı malum biraz daha tembellik edebilirim diye düşünüyorum.
Sabah tartıldım 72,6 kiloyum. Bir düşsem 70 altına İnşallah.Beslenme konusunda iyi gidiyorum ama kahve 1 fincan hamur işi aburcubur yok. Zaten şu an önceliğim sağlıklı beslenmek. Bugün her yerim ağrıyor. Spor işe yarıyor mu ne
Canım ye ama 1 tane cok gec saat olmadan ye.. özellikle hamur işi ve şekerli gıdalar bizi bu hale getiriyor ve erken yaslandir8p cilt bozukluğu yapıyor. Sen yarısını yap dolaba koy sonra yersinizOhh yarasınEvde bir şeyler olunca yememek çok zor ya.. Ben eşime diye yapıyorum eşimden 3 kat fazla yiyorum. atom kurabiye istiyor şimdi pazar günü yapacağım 3 tane bırakıp gerisini işe. Napıyım nefsime hakim olamıyorum ya
ben tüm karbonhydratlari kesmem gerek kilo vermek icin, ama artik bintim cocuga farkli, esime farkli bide kendime farkli yemek pisirmekten.Metabolizma ni sasirtim biraz ağır yesen 1 gün sonrasın da kabak detoksu mu yapsan.. Ben insallah haftaya yapacagim
Bir süre yememek istiyorum olabildiğince ama sonra zaten illa yerim dediğin gibi. Bu karantina da iyice sapıttım çünkü.Canım ye ama 1 tane cok gec saat olmadan ye.. özellikle hamur işi ve şekerli gıdalar bizi bu hale getiriyor ve erken yaslandir8p cilt bozukluğu yapıyor. Sen yarısını yap dolaba koy sonra yersiniz
Evet bıraktığın an alıyorsun iste ideal kiloya ulaşıp sonrasında dozunu iyi tutmak lazımben tüm karbonhydratlari kesmem gerek kilo vermek icin, ama artik bintim cocuga farkli, esime farkli bide kendime farkli yemek pisirmekten.
Bide hepde öyle besleneniyor ki insan. Biraktigin an yine kilo aliyorsun.
Karantina her yönden etkiledi malesef..Sıkıldıkça yapip yemeler falan..Ben de ısrarla yememeye çalışyorum ama ramazan da pide ekmek börek tatlı derken pek istikrarlı olamadım..Bir süre yememek istiyorum olabildiğince ama sonra zaten illa yerim dediğin gibi. Bu karantina da iyice sapıttım çünkü.
bende ağrıyosa işe yarıyordur gibi düşünüyorum ama hayırlısı istikrar önemliYoksa kıyafetlere giremeyeceğim.
Koşu bandin da varsa hiç alma diyorumBenim koşu bandım var ama eliptik bölgesel daha iyi diyorlar..her zaman çocukla tempolu mümkün olmuyor..Şu an acil ihtiyaç degil ama bekledigim bir para var gelirse affetmem alirim diyorum...
İdeal kiloya geldikten sonra azar azar yemek lazım, ama bence karantina ve ramazan ayni ana denk gelmesine rağmen iyi götürdük bu işiKarantina her yönden etkiledi malesef..Sıkıldıkça yapip yemeler falan..Ben de ısrarla yememeye çalışyorum ama ramazan da pide ekmek börek tatlı derken pek istikrarlı olamadım..
Amin hayırla sonuçlansın tez zamanda. Çok zor belirsizlik içimde beklemek.Gruplarda geziyorum tayin haberleri için.1-5-8-12 Haziran diye bir sürü söylenti var bugün açıklanır inş. Daha neyi bekliyorlar bilmiyorum.Aralıkta tercih yaptık kaç ay oldu yazık gunah valla.Daha tayin isteyecegım ev toparlanacak ev bulunacak corona tekrar hortlamadan taşınmak lazım yine yollar kapanırsa kaldık.Acıklansa insanlar işine bakar ona göre kendini ayarlar herkes yerine yerleşir.Sabrımın sonundayım Allahım sen tez vakitte feraha çıkar
Iskan önemli demişlerdi hep bizde bu noktaya dikkat etmiştik o yüzden.İskan her bölgede projeye göre değişkenlik gösteriyor. Belediyenin sitesinde vardır ortalama rakamlar muhtemelen.
Biz alırken özellikle iskanlı aradik ki sonradan uğraşmayalim, annemler iskanı tamamlanmadan aldılar topraktan, projeye uygun değil diye çok uğraştılar en son af çıkınca iskan alabildiler.
Umarım sen uğraşmak zorunda kalmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?