Ara ödemede kullanmak için mi nakit tuttuyorsun turtis.
Hafta başı 369 TL olan altın bugün 380 i gördü yine.
Acil durum parası dışında ben TL de kalmaya sıcak bakmıyorum

Amin canım.
Yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin, biraz daha sabır lütfen.
Çok iyi olacak

Ara ödemede kullanmak için mi nakit tuttuyorsun turtis.
Hafta başı 369 TL olan altın bugün 380 i gördü yine.
Acil durum parası dışında ben TL de kalmaya sıcak bakmıyorum
Birikim yaklaşık 1 senedir hep tl idi kahvemsim.
Amaç ara ödemeler için.
Hâlâ da öyle ama bu miktari altina cevireyim diyorum cocuklarin kumbaradaki birikimlerini.
Şu ara büyük ihtiyaçları da yok.
Altinlari bozdururken küçük bir miktar birakmistim ama nerden baksan onlar da değer kazandi yani durduğu yerde

Bunlar da benim kumbaralarim
1 Haziran'da açılışı var pepe kumbaramin
Toplu açılış, herkes davetli ❣
Bereketli olsun. Ben de 5-10-25 krs attigimiz kumbarayi acacagim. Torunumun dogum gunu hediyesine katki parasi.

Oyy kuzum depresyon yasar gibi. Bayram parasi 200 tl verdik dedesiyle ikimiz. Gecen bayram aa pembe para diye cok sevinmisti. Bu sefer para umurumda degil vs konusuyor. Dayisi da ugramis dun, o da 200 tl vermis. Yuzunde yine hic bir ifade olmamis. Hayal bile yok...
Surekli olur olmaz seylere icli icli aglamalar, kaybetme ve incitme korkusu, ölüm ve yalnizlik korkusu...
Acik havayi, dogayi cok seviyor ama cikamiyor, ona bagladik biz. Cok uzucu...

Ikisi için de bir amaç yok bende şu an,
Altin alirsam destek olur belki.

Çocuklar bu durumukabullenmekte zorluk yaşıyor abla. Senin torun daha ufak yaş olarak birde. Benim çocuklar başta adapte olmakta bocaladilar anlattıkça gördükçe kabullendiler süreci çocuklar acisindan sıkıntılı yaşamıyoruz şükür. Ama benim psikoloji gidik.

Bir yil kullanilmayacak para TL de kalirmi turtiş

Bir miktar tl hariç bence altin değerlendirilebilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…