- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.241
Bendeki dunlop marka canım evet fiyatları biraz uçuk ve evde yerinin olmasıda gerek K kahvemsi mutluluk unda dediği gibi yer kaplıyor çünküS Sahandayumurta cnn senin bisiklet hangi model fikir olsun banada
Şantiye borcu müteahhite aittir ama.Sıfır ev alan kızlar Böyle bir uygulama yaşadınız mı Şantiye elektriği borcunu ödeyip, sonra saati değiştirip, ya 'da sıfırlayıp abonelik almak
Haa öncesinde elektrik dosyası hazırlaması için müteahitin elektrikçisinedaire başı 300tl ödeme yaptık
Hiçbir fikrim yok bizim her dairenin ayri.Sıfır ev alan kızlar Böyle bir uygulama yaşadınız mı Şantiye elektriği borcunu ödeyip, sonra saati değiştirip, ya 'da sıfırlayıp abonelik almak
Haa öncesinde elektrik dosyası hazırlaması için müteahitin elektrikçisinedaire başı 300tl ödeme yaptık
Yok daha martta verilecekti, durumlar değişince otelendiŞantiye borcu müteahhite aittir ama.
İskanı da yok o zaman sizin binanın.
İskan almak için mevcut borçların ödenmesi gerekiyor, müteahhit uyanık çıkmış.Yok daha martta verilecekti, durumlar değişince otelendi
İskanlidir o zaman.Hiçbir fikrim yok bizim her dairenin ayri.
Sadece abonelik alınacak.
O da taşıyacağımız zaman kısmetse.
Beybisi bizim müteahhit doğalgazın ön aboneliğini yaptırdığını soyledi ve saatini taktirmis,ücretini de istedi bizden gecen yıl bunun için 950tl vermiştik ona.İskanlidir o zaman.
Turtiş abonelikler de çok tutuyor. Özellikle doğalgaz yeni bina ilk açılışı epey yüksek.
Faturaya taksit yapıyorlar.
Sirayla açtırıp odesen mi acaba.
Süper turtisBeybisi bizim müteahhit doğalgazın ön aboneliğini yaptırdığını soyledi ve saatini taktirmis,ücretini de istedi bizden gecen yıl bunun için 950tl vermiştik ona.
Elden kimseye borcumuz kalmasin diye.
Direk müteahhitten almadım,arsa sahibinin dairesini arsa sahibinden aldım, tahahhutname vs de görmemiştim zaten alırken,İskan almak için mevcut borçların ödenmesi gerekiyor, müteahhit uyanık çıkmış.
İnşaat yapilirken kullanılan elektrik su sizi bağlamaz.
Ödeyip her dairenin saatini bağlanması gerekir.
Çoğu bina bu işlemleri yapmadan gider diye binada müteahhite ait daireye ipotek koyuyor
Siz en başından böyle anlasmadiginiz için mecburen ödemek zorunda kalacaksınız ki saatler ayrilsin
İskan her bölgede projeye göre değişkenlik gösteriyor. Belediyenin sitesinde vardır ortalama rakamlar muhtemelen.Direk müteahhitten almadım,arsa sahibinin dairesini arsa sahibinden aldım, tahahhutname vs de görmemiştim zaten alırken,
Her dairede petek yok, benimkinde var mesela
Kombi yok, doğalgaz yok şuan,
Iskan için ücret ne kadar olur ki,
Kumbaradaki paramla sterlin almayıp bekliyim en iyisi,
Umarım, teşekkür ederim:)İskan her bölgede projeye göre değişkenlik gösteriyor. Belediyenin sitesinde vardır ortalama rakamlar muhtemelen.
Biz alırken özellikle iskanlı aradik ki sonradan uğraşmayalim, annemler iskanı tamamlanmadan aldılar topraktan, projeye uygun değil diye çok uğraştılar en son af çıkınca iskan alabildiler.
Umarım sen uğraşmak zorunda kalmazsin
Allah sizlere de torun gostersin.Sağol ablacığım, darısı, başta senin evladın olmak üzere, diğer bütün isteyenlerin olsun ☺
Torunun için birikim yapman, ne kadar hoş, ince bir düşünce ☺
Ben de bir süredir, çocuklar için bankada, ayrı ayrı altın hesabı açtım, harçlıklarını vs hemen gram alıyorum, yarış halindelerinşallah torunlara da nasip olur ☺
Kısmet olur da anneanne olursam seni örnek alacağım, ufkumu açtın, harikasın,Allah sizlere de torun gostersin.
Sadece kumbara degil, simdiden sonraki tum birikimim torunumun, arkasi gelecekse torunlarimin. Anneannesi tarafindan deger verildigini hissetmesi benim acimdan cok onemli.
Gun gelir y.disina egitim icin gitmek isterse maddiyat engel olmasin istiyorum.
Ya nasip...
Saglikli bir şekilde vermişsin canım ne güzel iste. Yavas giden kilolar daha garanti zor da geri alınıyor...200 gr vermişim sadece. Son 1 ayda sadece 1 kg verdim o kadar spora ve yine de dikkat etmeme rağmen...
Neyse pes etmeyeyim devam ins..
Allah nasip etsin insaallah, torunlar cok tatli.Kısmet olur da anneanne olursam seni örnek alacağım, ufkumu açtın, harikasın,
Bereketli olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?