Ben bugün tartilmadim.
Pazartesi yeni bir programa baslayacagim, ise başlamadan ne yaparsam kar.
Benim de evde bisikletim var tam eliptik değil ama iyi ter attırıyor. 10 yıl önce almıştım.
Yürüme imkanı varsa bisiklete boşuna para vermeye gerek yok, çok da yer kaplıyor.
Netten lesli türü egzersizler de yapılabilir.

Kahvaltı yapıp tekrar uzandım, dün aceleyle eve dönünce kitaplar şirkette kaldı. Evde okuyacak kitabım kalmadı. Esiminkilere bakacağım uygun birşey bulursam başlarım.
Ekmek de bitti.
Biraz daha uzanayim kalkınca iyi hissedersem ekmek mayalarım, hava da serin ocakta pisiririm. Olmazsa yağsız poğaça falan atarım fırına.

Son idari izin günüm, uyuyamadım yeni evin elektrik aboneliği, şantiye elektriği borcu bölüşecek vs, konuşuluyor kat malikleri arasında,
Et haşladım, buzluktan uzun dilimlenip kızartılmış patlıcan çıkarttım, islim kebabı türü yaparım, pilav, cacık,
13 de kuaför randevum var,
Kahvaltı hazırladım kızlarla yaptık,
Erkencisin anneciğim
Kuaföre gideceğim için heyecanlıyım dedim
Büyüğün vizesi ve final jürisi üst üste gelmiş sıkıntılı biraz, onun da saçını kestirelim stresi gider belki
Gerçi venüs retrosu var ama..

S Sahandayumurta cnn senin bisiklet hangi model fikir olsun banada
Bendeki dunlop marka canım evet fiyatları biraz uçuk ve evde yerinin olmasıda gerek K kahvemsi mutluluk unda dediği gibi yer kaplıyor çünküama bende doğumlardan sonra aralık kısa olduğu için zor toparlayacak bir göbek var kilo versemde şekil bozukluğu mevcut dışardan belli olmayan mekikte çekiyorum ama bisikletle hem kilo verme şekillenme kolay olur diye düşündüm evde leslie bende denedim hatta ilk doğumdan sonra öyle kilo verdim ama ikinciden sonra tam istikrar sağlayamadım ne yazıkki eliptikte müzik açıyorum çocuklar yanımda oyun oynarkende 40 dk civarı çalışıyorum fena ter attırıyor

Şantiye borcu müteahhite aittir ama.
İskanı da yok o zaman sizin binanın.

Hiçbir fikrim yok bizim her dairenin ayri.
Sadece abonelik alınacak.
O da taşıyacağımız zaman kısmetse.

Yok daha martta verilecekti, durumlar değişince otelendi
İskan almak için mevcut borçların ödenmesi gerekiyor, müteahhit uyanık çıkmış.
İnşaat yapilirken kullanılan elektrik su sizi bağlamaz.
Ödeyip her dairenin saatini bağlanması gerekir.
Çoğu bina bu işlemleri yapmadan gider diye binada müteahhite ait daireye ipotek koyuyor
Siz en başından böyle anlasmadiginiz için mecburen ödemek zorunda kalacaksınız ki saatler ayrilsin

Hiçbir fikrim yok bizim her dairenin ayri.
Sadece abonelik alınacak.
O da taşıyacağımız zaman kısmetse.
İskanlidir o zaman.
Turtiş abonelikler de çok tutuyor. Özellikle doğalgaz yeni bina ilk açılışı epey yüksek.
Faturaya taksit yapıyorlar.
Sirayla açtırıp odesen mi acaba.

İskanlidir o zaman.
Turtiş abonelikler de çok tutuyor. Özellikle doğalgaz yeni bina ilk açılışı epey yüksek.
Faturaya taksit yapıyorlar.
Sirayla açtırıp odesen mi acaba.
Beybisi bizim müteahhit doğalgazın ön aboneliğini yaptırdığını soyledi ve saatini taktirmis,ücretini de istedi bizden gecen yıl bunun için 950tl vermiştik ona.
Elden kimseye borcumuz kalmasin diye.

Beybisi bizim müteahhit doğalgazın ön aboneliğini yaptırdığını soyledi ve saatini taktirmis,ücretini de istedi bizden gecen yıl bunun için 950tl vermiştik ona.
Elden kimseye borcumuz kalmasin diye.
Süper turtis
Biz 350 TL vermistik 2 yıl önce ama sonradan öğrendik ki vermek zorunda değilmişiz

Direk müteahhitten almadım,arsa sahibinin dairesini arsa sahibinden aldım, tahahhutname vs de görmemiştim zaten alırken,
Her dairede petek yok, benimkinde var mesela
Kombi yok, doğalgaz yok şuan,
Iskan için ücret ne kadar olur ki,
Kumbaradaki paramla sterlin almayıp bekliyim en iyisi,

İskan her bölgede projeye göre değişkenlik gösteriyor. Belediyenin sitesinde vardır ortalama rakamlar muhtemelen.
Biz alırken özellikle iskanlı aradik ki sonradan uğraşmayalim, annemler iskanı tamamlanmadan aldılar topraktan, projeye uygun değil diye çok uğraştılar en son af çıkınca iskan alabildiler.
Umarım sen uğraşmak zorunda kalmazsin

Umarım, teşekkür ederim:)

Allah sizlere de torun gostersin.
Sadece kumbara degil, simdiden sonraki tum birikimim torunumun, arkasi gelecekse torunlarimin. Anneannesi tarafindan deger verildigini hissetmesi benim acimdan cok onemli.
Gun gelir y.disina egitim icin gitmek isterse maddiyat engel olmasin istiyorum.
Ya nasip...

Kısmet olur da anneanne olursam seni örnek alacağım, ufkumu açtın, harikasın,
Bereketli olsun:)

200 gr vermişim sadece. Son 1 ayda sadece 1 kg verdim o kadar spora ve yine de dikkat etmeme rağmen...
Neyse pes etmeyeyim devam ins..
Saglikli bir şekilde vermişsin canım ne güzel iste. Yavas giden kilolar daha garanti zor da geri alınıyor...
Ben tartilmayi unuttum. Biraz da korktum. Dun annemle dışarı çıktığımızda kuruyemiş aldım bolca bol bol yedim verdiğimi zannetmem.

Kısmet olur da anneanne olursam seni örnek alacağım, ufkumu açtın, harikasın,
Bereketli olsun:)
Allah nasip etsin insaallah, torunlar cok tatli.
Kizim torun mujdesini verir vermez kumbara ve diger birikime basladim, cok sukur o birikimlere dokunmak zorunda da kalmadim. Sabirla, istikrarla devam ettim. Omrum oldukca da devam edecegim insaallah.
Sana da nasip olur, yaparsin insaallah. En iyi yatirim insana yatirimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…