- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.441
Evet gruplar var canım öyle çok.Hatta sahibindende bile var.Kedisi yavrulayanlar ordan sahiplendiriyor.Ama hayvan sorumluluğu zorHe valla soyu sopu belliymişYavru alacağız bize alışır hem denk geliriz ille tekir olup evde Doğum yapıp sahiplendirende oluyormus gruplardan buluruz apartman bahçesine doğmuş falan.Bir taşınalım sonra bir kedicik alacağız oğlumla büyürler
Ya bizde öyle hakkını veriyoruz koltukların...cok taşındık yıprandı bir de beyaz ve cocuk olunca yanlar fena oldu. Ama bir süre daha kalsin beyfendi büyüsün oyle diyorumBenim 1 takım var hakkını verdik.Cocuk çiş eğitimi falanda aldı 5 yasında artık zararı olmaz diye umuyoruz
Ben de gece tam uyucam yok midem de horon var resmen dayanamadım bikac fındık üstüne melisa çayı ıctim çabuk uyuyayım diye..kalktim ceviz yedim geldim
Yaparsınız kızlar hepinizde neler yapmış insanlarsınız.Bir arabayımı park edemeyeceksiniz, en güzelini yaparsınızDarısı bana
Günaydın kızlar,
Eşimi nöbete gönderdim, kızlar yatıyor, az daha yatayım, temizlik yapmam lazım, belki biraz da ütü, ee tanılı yemek
Çok doğru ben artik kumbaraya bile para attirmıyorum oglusa. Ona da anlatıyorum sana altın yapıyorum oğlum diye.Bir yil kullanilmayacak para TL de kalirmi turtiş
Çanakkaledeyim şuan.Hakkımızda hayırlısıBalıkesir guzel beğenirim. Malatya da da zaman geçirdim orası da yaşanabilir. Samsun da güzel. hayırlısı olsun cnm. Siz nerdeydiniz
Şok markette 32li familia 34 tl.Hepinize günaydın
Az sonra pazara ve 101 e uğrayacağım. 10 TL üstü alışverişe indirimli ürünler ihtiyacimsa kacirmiyorum ya da değilse stoga atıyorum. Papia WC kağıdı 8 li alacağım. Toprak alacağım biber dikeceğim.
Balkonumuz bahçe gibi oldu yemyesil kızlar. Gidip gelip onlarla oyalaniyoruz. Size resmini atarım. Hem oglus da oyalaniuor çok da seviyor.
T tatlu bahçeli bir ev harika olacak benim için bu pandemiden sonra fikrim değişti. Daireden vazgeçtim. Müstakil evler de çok pahalı ama nasip bakalım.
Hamam yasaklari kalkti herhal uykucugunaydın kızlar gecmısı okuyamadım henuz dırekt selam vereyım dedim
su faturası 190 gelmıs
hamamcı teyze online
Tamam canım o zaman bu yıl ödersiniz.Belediyeye beyan verdiniz dimi evi alınca?Verdiyseniz bu yıl ödemeniz lazım.Vermediyseniz görünmüyor olabilir.Y Yuppiyayye 2019da aldik evi .
Evet beyanı da vermiştik aldığımız dönem.Tamam canım o zaman bu yıl ödersiniz.Belediyeye beyan verdiniz dimi evi alınca?Verdiyseniz bu yıl ödemeniz lazım.Vermediyseniz görünmüyor olabilir.
Yakalandım :)
Sanki bir yerlerden tanıyorum seniYakalandım :)
Sizin topiğinize bakmadan geçmiyorum:)
Evet tanıyorsunuzdur.Geçen sene diğer topikte yazıyordum.Sanki bir yerlerden tanıyorum seni
Aramiza da katil piliissYakalandım :)
Sizin topiğinize bakmadan geçmiyorum:)
Hoşgeldin o zaman topigimizeEvet tanıyorsunuzdur.Geçen sene diğer topikte yazıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?