resmi olarak acıklanmadı dimi bu uydurmasyon da olabılır kahvemsim
Yok uydurmasyon değildir de içeriden biri taslağı basina sizdirip heyecan yaptırmıştır
Açıklanacak oranlar da böyle olur sanırım, twitirda da gece yorum yapmışlar her bu görsel vardı.

kronikuykucu sen ev arayışını hizlandir, bu faizler bir daha denk gelmez,
Bu sefer direkt yt
karamelli_turta ınsAllah kızlar esımle tekrar konusacagım bakalım 440 olan evi düssün diye aratmıstık ya esıme acaba baksak mi 440 olarakta alırız belki dedim hani cok begenırsek. dıger evlere de gezıp bakalm dıyecegım. bu faızlerde ev fıyatlarda ınmez daha da cıkabılır bence.
destegınız için cok tsk ederim
T tatlu attıgım yazıyı okudun mu canım
bı evın fotoları gorduk begendık canım fakat içinde kıracı var gezdırmıyor vırusten dolayı ev 440 bin. tanıs bulduk satan kısıyle 400 e olurmu falan dedik dönüş yapmadı anlasılan ınmıyor evı gorsek belki 440 a da okey dıyecegız

Yok uydurmasyon değildir de içeriden biri taslağı basina sizdirip heyecan yaptırmıştır
Açıklanacak oranlar da böyle olur sanırım, twitirda da gece yorum yapmışlar her bu görsel vardı.
Oranlarmı düşüyormuş kaç olacakmış acaba?Ben yeni çektim yapılandırma olurmu acaba

İnş olur hakkınızda hayırlısıArtık evde pek yapılmıyor küçük müteahhit bile 4 kat yapıyordu mahalle arasına.Artık onlar falan bitti çoğu inşaat yarım kaldı burada koca koca şantiyeler.Yapanda pahalı satar dolarda aldı basını gidiyor

Oranlarmı düşüyormuş kaç olacakmış acaba?Ben yeni çektim yapılandırma olurmu acaba
Oranlar düşecek yeni kredi paketi açıklanacak kamu bankaları tarafından dedi bakan bey.
Geçen sefer oranlar düşünce ekonomiyi canlandırmak için yeni alımlarda geçerli diyip birkaç ay sonra mevcut borçlara da yapılandırma gelmişti.
Umuyorum ki yine öyle olur bizler de faydalaniriz

İnş Allah ev alanla düğün yapana yardım edermiş inş güzel birsey gelir herkes faydalanır birkaç taksit düşle bile kar kardır.

İnş Allah ev alanla düğün yapana yardım edermiş inş güzel birsey gelir herkes faydalanır birkaç taksit düşle bile kar kardır.
Aynen oyle, geçen düşüş olunca ara ödeme de yapıp aylık taksidi 1000 TL civarı dusurmustum.
Ben ziraatten çektim vadeden düşürme yapmadılar o zaman.
Yine olursa 400 TL civarı aylık taksit düşer diye hesapladim.
Senin yeni kredi daha güzel fark cikar

Nekadar ödeme yaptın?Ödeme yapmadan düşermi acaba bende ziraatten cektim oran 0.79du

Benimkiler yillandi az daha idare edelim diyoruz.
14 yil dile kolayy
benimki mobilyacı oluca dugunde salon takımı fabrikadan hediye gelmişti ama hiç sevmedim geldi geleli. YEnisini getirmiyordu bi türlü. Önce cinnete bağladım. Geçen yaz bi çılgınlık yapıp yemek odasıyla beraber letgodan sattim. Yaz sonunda mecbur yenisi geldi
bende görmek istiyorum K kahvemsi mutluluk fitmiymiş degilmiymis
Çok sevindim,nasil sevaba gireceksiniz onlar için hayat sokaklarda çok zor hele küçücük yavru ise hayata tutunup büyümesi imkansiz gibi diğer kedilerden.
Tanesi 7 bin mi
Benim evdeki buyukbasi da alirlarmiki 5000de yeter
Teşekkür ederim.
Hoşbuldum:)
Kendimi tanıtayım o vakit:)
Bekarım 26 yaşında öğretmenim:) Şimdilik birikim hedefim aylık bir gram altın.
hosgeldiniz
Genç yaşta birikim hedefi koyan insanları takdir ediyorum gerçekten, benim aklım geç geldi başıma
Ya ne diyosun uniye giderken 2 yerden burs alıyodum 450tl toplam ailemin yanında okuduğumdan Bir kısmını anneme veriodum çeyiz yaptiriodu. Bi kısmını bankada biriktirdim mezun olduktan sonra laptop aldım. Bir kısmınıda bolca harcadım hatta ilk kameralı telefon almıştım nokianın kenarları yanar donerli. Ne bereketiymiş param.
Atanınca da hiç unutmuyorum 750tl maaş alıyodum. 550 tl tokiye ödeyip kalanla hem yol parası hem yemek parası hem harçlık yapmıştım. 1 yıl sonrada biriktirdiklerimden bulaşık makinesi almıştım. Sonra çeyrek falan alıp ev tadilatinda kullanmıştım. Kendimi bildim bileli birirktirirm anlayacağın

Nekadar ödeme yaptın?Ödeme yapmadan düşermi acaba bende ziraatten cektim oran 0.79du
Benim o zaman hesaplar karışıktı, başka kredi vardı onu da kapattık, bana kalsa biraz daha ara ödeme yapardim ama ne olur ne olmaz diye eşim kenarda para kalsın dedi.
Ara ödeme yapmadan da ödeme tutarı düşer
Ama senin oran zaten düşükmus
Şu an konuşulan 0,74 ikinci el de, yapılandırmada da bu oranı dikkate alıyorlar.

Keşke bize de yapılandırma gelsee. Babam benden sonra çekti aynı miktar 2500 ödüyor 0,79 faizi ben 3000 ödüyorum 0,99la çekmiştim. 500 düşse hiç fena olmaz
500 TL iyi para, mesela 1,30 gram altın alınır
Ya da faturalar ödenir.
En azından daha az faiz ödemiş oluruz

amin canım ınsAllah sizin de tayın ısı belli olmadı dımı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…